Starające się z rocznika 90'
-
WIADOMOŚĆ
-
Hsg w listopadzie .W lipcu idę do innego gin .Mam trochę żalu do dotychczasowego bo po clo miałam tak silne skurcze,ledwo chodziłam. dzwoniłam do niego,pisałam ale zlał temat , Zobaczymy ,ten cykl jest całkiem spontaniczny,bez wspomagaczy .Aktualnie 22 dc ,bolą mnie piersi i mam takie grupowe objawy wiec drażni mnie wszystko.Starania od lipca 2016
-
Czy któraś z was używała żelu conceive? Myślicie że użyty wieczorem rano może dalej imitowac śluz płodny?
Strasznie mnie skolowal ten cykl. Najpierw pseudo owulacja bez skoku. Potem w piątek wyższa temperatura pomimo braku owulacji, od piątku temp się utrzymuje, śluz płodny jest co drugi dzień,brzuch pobili raz na ruski rok.. Ehh Masakra z tym wszystkim. Potwierdzenie czy była owu dopiero w piątek. Mam zrobić progesteron i gin podał mi zakresy wyników które potwierdza owu, a które wyklucza -
ibishka wrote:Czy któraś z was używała żelu conceive? Myślicie że użyty wieczorem rano może dalej imitowac śluz płodny?
Wydaje mi się że tak. Parę dni temu miałam pojedynczy śluz płodny właśnie po wieczornych z conceive i myślałam że wtedy była owulacja. A dzisiaj 21 dc i znowu płodny i do tego ładniejszy. Temperatury nie mierzę więc jestem w kropce. Zobaczymy co będzie jutro...
-
nancy90 wrote:Staramy się z mężem o dzidziusia od 11 miesięcy . Jestem już po hsg,mąż po badaniach nasienia wszystko jest ok. Przez 3 cykle brałam duphostan ,1 cykl clo i cisza. Termin @ mam na 25.06 .Mam nadzieje ze nie przyjdzie.
Fajnie że dołączyłaś
Trzymam mocno kciuki za piękne dwie kreseczki, ja też w podobnym termin ie będę testowac -
Ibishka nie martw sie bedzie dobrze
Może to słabe pocieszenia, ale jestem niemal pewna, że u mnie bezowulacyjny, temp to pewnie efekt dupka choc i tak nie jest tak wysoka jak zazwyczaj.
Swoją drogą całkiem sporą dawkę biore, a zero objawów. Zero senność, biust ewidentnie nie "poowulacyjny".
W dodatku dorwalo mnie przeziębienie i chodze zasmarkana -
Zuza nie łam się, dupek teoretycznie nie wpływa na temperature żeby ją podnieść. mam nadzieje ze wbrew pozorom przyniesie Ci szczesliwy finał, bo przyadłby mi sie jakis pozytywny aspekt w tym wszystkim..
jedno mnie cieszy ze bardzo mnie "otrzezwilo" w kwestii podejscia.. nadzieje odeszly, już nie mysle cały dzien ze "moze akurat". i Moze dzieki temu rozczarowania beda mniejsze..
mnie dzis brzuch i jajniki bola, czuja sie jak na @ a tu do terminu jeszcze dobry tydzien. do niedzieli biore dupka a w piatek progesteron.
kojarzycie ile kosztuje badanie progesteronu??Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2017, 12:38
-
U mnie ok. 30zl
Ja też się nie nastawiam
I szczerze mogę pow., że chyba sie pogodzilam z tym, że to najwidoczniej nie ten czas- oczywiście starań nie odpyszczam, ale czuje, że moja glowa odpoczywa i dużo lepiej śpię
Tez jestem ciekawa o co chodzi z tymi bolami na @ sa cykle, że od samej owu cos tam pobolewa, a nieraz nic -
nick nieaktualny
-
Jezu dziewczyny ale mam masakryczny dzień. Of rana czuje się tak, jak nieraz na drugi dzień jak się trochę za mocno popije. Jestem tak słaba że przedtem zasnęłam w momencie jak na moment się położyłam bo nie miałam siły siedzieć. Mdli mnie co jakiś czas i kluje mnie brzuch, raz z prawej, raz po środku i tak paskudnie cmi..no i temperaturę mam podwyższona bo 37st. Nie wiem czy to dopiero się owu ocknela czy to co..ale masakrycznie się czuje. Najgorsze ze nawet jeśli do owu to i tak nic z tego bo raz ze chyba by mnie trzeba było uśpić żebym dała radę, a dwa do M. Ma strasznie wyczerpujące fizycznie ostatnie dni i nawet pewnie kijem by mnie nie próbował tknac a co dopiero się brać do roboty. Hehe
Mam nadzieję że jutro się będę lepiej czuła bo kiepsko widzę żeby przetrwać drugi taki dzień -
nick nieaktualny
-
Czyli cykl masz odpuszczony? Biedactwo
Mam nadzieję, bo mam jakąś taką traume w głowie że się boje żeby to nie była znowu cp, wtedy dzień przed szpitalem kiedy jeszcze nie wiedziałam to się tak właśnie czułam. Ale staram się uspokoić że przecież to dużo za wcześnie więc to po prostu wspomnienia mnie tak nakręcaja..