Starające się z rocznika 90'
-
WIADOMOŚĆ
-
ibishka wrote:A kiedy myslisz podchodzic do inseminacji ?Ile cykli byłas na clo? a Gonadotropiny??
U mnie była reakcja i na Clo i na Aromek, ładne pęcherzyki, więc nikt mi nie proponował gonadotropin. W sumie miałam 7 cykli stymulowanych. 4 w tamtym roku i 3 w tym. A kiedy IUI to nie wiem, na razie robię sobie reset
U Ciebie stymulacja owulacji?29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
ibishka wrote:juz głupieje do reszty.. ale jak przegladałam wczoraj tez cykle "sprzed dupka" to przed okresem mnie zawsze bolaly, a teraz nic
Fajny objaw ! Mnie też zawsze przed okresem bolały Nie ważne czy dupek czy lutka A w ciążowym mnie nie bolały Trzymam kciuki za Was dziewczyny !Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2017, 10:37
-
A mnie bolały z chwilą jak zaczęłam brać dupka.Po clo okres się spóźnił,już myślałam że się udało a jak przyszła @ to myślałam że w szpitalu skończę. Takie silne skurcze,do tego dreszcze i zamiast krwi same skrzepy nie chciałabym tego przeżyć jeszcze raz. w sumie teraz mam pierwszy cykl od listopada beż żadnych wspomagaczy..zobaczymy .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2017, 11:03
Starania od lipca 2016
-
emi2016 wrote:Fajny objaw ! Mnie też zawsze przed okresem bolały Nie ważne czy dupek czy lutka A w ciążowym mnie nie bolały Trzymam kciuki za Was dziewczyny !
Jezu ale mnie jajniki bola, zaraz mi eksploduja chyba...
strasznie jestem tego progesteronu ciekawa.. juz bym chciała godz. 14
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2017, 11:32
-
Ibishka, mam prośbę czy pamiętasz może jakie leki Ci podano w szpitalu prz CP?
Z góry dziękuję za pomoc. -
summer86 wrote:Ibishka, mam prośbę czy pamiętasz może jakie leki Ci podano w szpitalu prz CP?
Z góry dziękuję za pomoc.
Gra się cały czas toczyła czy podawać methothrexat czy nie, ale u mnie się udało, że "samo poszlo". I dzięki temu nie miałam zakazu kolejnych starań. Bo po tym dziadostwie minimum 3 miesiące jest absolutnego zakazu pod ryzykiem wad u płodu ewentualnego.
A czemu kochana pytasz??Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2017, 12:48
-
Emi chyba cie myslami do nas sciagnelam opowiadaj jak tam maluszek jak się czujesz
Ibishka czyli jednak zrobiłaś proga- mocno, mocno trzymam kciuki za piekny wynik
Jadranka jak tam u Ciebie ?
Summer86 przykro mi Trzymam kciuki, żeby wszystko skonczylo się szczęśliwie -
Dziewczyny !!!!!!!!!!!!!!!!! Progesteron 20.83 - mam nadzieje, że to znaczy ze z owulacją wszystko w porządku !
Dzwoniłam do gin, powiedział mi zebym zrobila bete bo wg niego progesteron taki to tylko w ciazy, jezu ale mi serce wali. Dzwonilam do laboratorium zeby z tej samej surowicy zrobili bete. nie chce sie nakrecac. jesli rozbudzil we mnie tylko nadzieje to chyba mu nogi z dupy powyrywamWiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2017, 13:31
emi2016 lubi tę wiadomość
-
Fatalnie, sprawa sie już prawie 2 tyg. ciągnie wczoraj była nadzieja bo beta spadła ale dziś znow lekki wzrost. Dziwne dla mnie jest, że nie podają żadnych leków aby próbować to przyspieszyć..
-
Miałam krwawienie jak przy okresie od poniedziałku, teraz już tylko plamię. Macica niby oczyszczona już a beta spadać nie chce