Starające się z rocznika 90'
-
WIADOMOŚĆ
-
Ibishka dziękuję za kciuki ojj bardzo się przydadzą ja dopóki nie zobacze 3 przytastających bet to nie rozpalam nadzieji
Jesli zrobie proga przy dupku to wyjdzie tylko moj naturalny protesteron tak?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2017, 15:46
-
Ibishka, u mnie kiepsko.. beta wzrosła. Jutro USG i decyzja co dalej. Ale raczj skończy się laparoskopią
Zuza, duphasron to sztuczny progesteron i nie powinien zawyzaż wyniku badania. Zatem wynik pokaże Twój naturalny progesteron. Przynajmniej z tego co do tej pory wyczytałam Trzymam kciuki! -
Zuza_22 wrote:Dziewczyny nie wytrzymałam kupujac test na jutro i kupilam drugi tańszy
Zrobiony godzine temu, cos tam jest, ale był tak tani, że nie wiem czy można mu wierzyć
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/059eadd13666.jpg
Jest jest! Powodzenia jutro i spokoju na najbliższe dniZuza_22 lubi tę wiadomość
-
Zuza_22 wrote:Ibishka dziękuję za kciuki ojj bardzo się przydadzą ja dopóki nie zobacze 3 przytastających bet to nie rozpalam nadzieji
Jesli zrobie proga przy dupku to wyjdzie tylko moj naturalny protesteron tak?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2017, 18:18
-
ja sie czuje masakryczie. Brzuch mnie cały czas boli jak na @ . Plus czesto tak dziwnie - nie wiem jak to okreslic - tak skubiąco?? strasznie mi wyobraźnia przez to szaleje zdarzało się wam żeby okres sie tak objawiał zblizajac? kurde głupie jest to, bo przeciez dzis wieczorem ostatnia tabletkę dupka biore wiec @ jeszcze sie nie powinna objawiac. martwie sie tym dziwnym bolem
-
summer86 wrote:Ibishka, u mnie kiepsko.. beta wzrosła. Jutro USG i decyzja co dalej. Ale raczj skończy się laparoskopią
A nie wiesz czy beda miec w planach usuwac cały jajowod czy tylko go oprozniac?? trzymaj się kochana. wiem ze to paskudny czas dla Ciebie ale musisz byc silna. bardzo szybko się pozbierasz, uwierz mi.. czas leczy wszystko. mam tylko nadzieje ze szybko skonczy sie ten koszmar i sprawa ruszy w jedna lub druga strone! -
Ibishka ja chyba nigdy tak nie miałam z resztą u mnie brzuch mocniej to dopiero podczas @ boli. Dziś ostatnia tabl dupka to testujesz jutro?
Ja dziś chyba nie zasne dałabym wszystko, żeby się w końcu udało, ale też tak okropnie boje się znowu powtórki z "rozrywki", że dosłownie mnie to paraliżuje -
Ibishka, jajowód chcą zachować ale to się pewnie okaże w trakcie laparoskopii w jakim jest stanie. Będę rozmawiać z nimi przed, żeby ratowali co się da.
Dzięki Dziewczyny za wsparcie -
Zuza mam nadzieję że noc szybko zleci. Zobaczysz że to będzie szczęśliwy finał. Zawsze brakowalo czegos na podtrzymanie a Teraz miałaś dupka, więc do trzech razy sztuka! Wierzę że jutro będą u Ciebie dwie krechy i zaraz potem dzwoń do gin czy masz dalej brać dupka!
Tak. Dziś wieczorem ostatnia tabletka. Zrobię rano test, ale tak raczej dla świętego spokoju że zrobiłam. Ta beta mnie ściągnęla w piątek do parteru więc nie mam nadziei za bardzo.
Summer będzie wszystko dobrze! W razie czego jeden jajowod przy dwóch jajnikach daje rade więc nic się nie martw a lekarze na pewno zrobią có w ich mocy żeby finał był jak najbardziej korzystny dla Ciebie!
Ordynator w moim szpitalu cały czas kazał mi się kurczowo trzymać myśli że to wszystko jest plusem w postaci informacji, że jesteście w stanie 'zrobić sobie dzidziusia'. Więc teraz ja przesyłam Tobie ten przekaż!
Mam nadzieję że szybko wrócisz do formy.
Myślałam że to dłużej zajmuje. Z początku nie mogłam się pozbierać, a teraz mi się to takie odległe wydaje. Tylko raz w piątek Miniony miałam taką głupia myśl, że gdyby się to wszystko wydarzyło tak jak powinno to byłabym w 15 tyg. Znałabym już płeć itp.. Ale te paskudne myśli które pewnie i też w Twojej głowie się przesuwaja musimy odrzucać i starać się szukać nadziei i pozytywów na przyszłosc. Będzie dobrze kochana!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2017, 20:45
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny no jest !!!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7ac609c06400.jpg
Boże co to byla za noc budzilam się co 30min i jestem ledwo żywa
Lece dziś na bete i progesteron przede wszystkim, za ten drugi proszę trzymajcie kciuki
Chybs pójdę na kolanach na Jasna Górę, nie mam lepszego pomysłu jak sobie pomócRóżowepaznokcie, ibishka lubią tę wiadomość
-
summer86 bardzo mi przykro
ibishka Twój progesteron bardzo ładny!! ale chyba niepotrzebnie lekarz Cię nakręcał swoimi słowami. Mój mówił, że ok 20 to dobry wynik, po prostu. Kiedyś miałam powyżej normy labo, koło 30, też się już ekscytowałam i oczywiście nic z tego nie wyszło. Dlatego teraz do wszystkiego podchodzę na chłodno. Ale nie przekreślaj jeszcze cyklu bo do @ daleko, wszystko może się zdarzyć!
Zuza_22 gratuluję i trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze!29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki"