Starające się z rocznika 90'
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Progesteron 23ng, Boże nie pamietam kiedy tak ze szczęścia płakałam, a modlilam sie o chociaż 15. Teraz juz nic nie pozostaje jak tylko spokoj, cierpliwe czekanie i modlitwa, zeby sie juz nic nie wydarzylo
Jejku dziewczyny dziękuję za kciuki i ogromne wsparcie bez was pewnie dawno bym sie poddała
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2017, 19:20
Jadranka, ibishka lubią tę wiadomość
-
Rozowepaznokcie trzymam kciuki, zeby to nie byly zwidy
A czemu wcześnie, ktory to dzień?
Ja ogólnie tez jestem ciekawa jak to dziala, bo z synem test wyszed 16dpo tyle, że ja wtedy nie mialam paranoi i pierwszy negatywny pewnie odrazu wyrzucilam, a nie jak teraz za kazdym razem pół dnia pod tysiacem kątów na niego patrzyłam -
Różowepaznokcie wrote:Z tej radości Zuza i ja zatestowałam xD za wcześnie oczywiście, ale rzekomo test wykrywa dwudniową ciążę. Raczej mi odwaliło, ale jakiś cień cienia cieniem widziałam masakra
Trzymam kciuki!
Co to za testy? Jaką mają czułość w liczbach?
-
Różowe paznokcie może to jakieś proroctwo kreska 3 dpo:)
Haha za to ja może nie umiem robić testów że mi nie wychodzą, jak przy bęcie 70 tydzień po cp mi nie wyszło to może po prostu robienie testu mnie przerastaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2017, 15:32
-
Jeju dziewczyny zarazcie jakimiś wiruskami:-( ja dziś 26 dc, 2 dni po odstawieniu dupka. Temp rano 36.74 a Teraz 37.36 wiec jeszcze się trzyma więc @pewnie dopiero koło czwartku..wczoraj mnie znowu dołek złapał
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2017, 15:43
-
Oczywiście byłam w rossmannie i 3 testy kupione teraz z tydzień poczekam. Dużo śluzu kremowego tuż po rozciągliwym i boli mnie jak na miesiączkę wcześniejsze 3 cykle aż tak nie miałam i w ogóle po cyklu bezowulacyjnym teraz szybciutko śluz płodny i taaaaki pięęęękny jak nigdy. Bez suplementowania żadnego. Owulka płata figle, ostatnio była 16,18,brak i teraz ok. 11 dc. Organizm jest zadziwiający.
-
Ibishka chetnie powysylam jak tylko jutro sie upewnie
Apropo czułości testów to zbaranialam dziś rano zrobilam 10 i kreska ciut ciemniejsza niż wczoraj, ale bez szalu więc po drodze M kupil pierwszy lepszy bobotest 25 zrobiony ok 18 i kreska ciemniejsza niz na 10
Ten na dole to 25, wiec nic nie rozumiem
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/708a7f1fed17.jpg -
Hej dziewczyny mogę się przyłączyć?
Ja jutro mam planowany @ ...czekam ale temperatura zrobiła mi dziś psikusa możecie spojrzeć na mój wykres ? Co myślicie? Czasami lekko cmi brzuch przez chwilę ,piersi bolą raz mega mocno raz lekko ... pozdrawiam:)