Starające się z rocznika 90'
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja oczywiście rano byłam tak zaspana, że testu nie zrobiłam ale boli mnie jak na miesiączkę od wczoraj, dzisiaj mikro nitki krwi były raz w ciągu dnia. Poprzednim razem też tak było ale teraz boję się nakręcać
Zuza cudowne wieściibishka lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny:) Ja też jestem z rocznika 90. Staramy się o 2 dzieciątko, jak na razie pół roku bezskutecznie. Ale ten wykres jest inny. Dziś powinnam dostać @ a temperatura rano :36,92, a teraz wieczorem wzrosła do 37,7. W poprzednich cyklach nie miałam takich wysokich temperatur w fazie lutealnej. Co sądzicie o moim wykresie?
Maja, ur. 02.03.2018 o godz. 12.40 w 38 tyg + 6 dni -
Mariposa26 wrote:Hej dziewczyny:) Ja też jestem z rocznika 90. Staramy się o 2 dzieciątko, jak na razie pół roku bezskutecznie. Ale ten wykres jest inny. Dziś powinnam dostać @ a temperatura rano :36,92, a teraz wieczorem wzrosła do 37,7. W poprzednich cyklach nie miałam takich wysokich temperatur w fazie lutealnej. Co sądzicie o moim wykresie?
Cześć Mariposa Wygląda obiecująco. Zrób jutro test -
nick nieaktualny
-
Robiłam test owu bo one podobno też czasem wychodzą ale negatywny. Ale z drugiej strony jak ma mi wyjść teraz jak nawet przy owu nie wychodzi
Kupię sobie dziś ale myślę że zrobię w sobotę rano, bo dalej nie wierzę w powodzenie tego cyklu ale zrobię w sobotę dlatego że czeka mnie grill i wolę mieć czyste sumienie że mogę opic moje smutki bez stresu
Jak się Zuza czujesz? Kiedy się do gin wybierasz?pilik lubi tę wiadomość
-
Z całego serca życzę Ci powodzena
Z tymi testami ovu to chyba loteria
A dziękuję czuje sie dobrze jedyny objaw to wstręt do mięsa i wrażliwość na zapachy i sutki pieką Do lekarza ide we wtorek bo dupek mi się wtedy konczy to powinien już byc pecherzyk ciążowy
Ps z ciekawości zrobilam test owu i wyszedl pozytywny, ale masz racje nie można sie tym w sugerować bo ja zawsze miałam jakies cienie, wiec pewnie kazdy ma inne stężenie z reszta wiele dziewczyn tu w ciazy mialy negatywne owulacyjne -
No to trzymam kciuki żeby już coś było widać
Ja znalazłam plus że się @ przesunie bo przynajmniej monitoring wypadnie mi w 14 lub 15 dniu a nie 16 lub 17:)
Ale test chyba nie będzie potrzebny bo dziś już brzuch boli jak na @. Niedobrze mi i słabo to pewnie @tylko na temperaturę czeka już się pierwsze plamienia pojawiają pomimo temperaturyWiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2017, 15:18
-
Jadranka tak jeszcze progesteron dla spokoju zrobilam ale na szczęście żadnych okresowych bóli nie ma, choć do środy jeszcze cos tam pobolewalo
A temp mialam nie mierzyc zeby się nie wkrecac, ale maly o 6 na mleczko wstaje
Mocnooo trzymam kciuki, piekny test prosze nam tu wstawićWiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2017, 11:51