Starające się z rocznika 90'
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję dziewczyny.
Mam w sobie taką mieszkanie uczuć że nie sądziłam że tak się można czuć. Do 12 godziny to ja się zastanawiałam czy owulacja była w ogóle a teraz?
Mieszanka podekscytowania, radości, niepewności i strachu przed rozczarowaniem że to fałszywy alarm, albo czy na pewno będzie tam gdzie powinno. Jezu jak się boje. Boję się tej cholernej nadziei.. -
Zuza, wydaje mi się (i mam nadzieję) że jestem już po owulacji, więc chyba ładnie trafiliśmy z przytulankami. Temperatury nie mierzę więc to trochę gdybanie, ale jestem dzięki temu spokojniejsza
No nic, zamieniam się w inkubator -
ibishka wrote:A znalezli miejsce w jajowodzie w ktorym by moglo byc czy nie bardzo??
Dziś USG robili przez 10 minut i nic nie wynaleźli.
Ibisha trzymam kciuki za Twoją betę! -
Ibishka szkoda
Ale pamietaj, że to dopiero 8dpo wiec może bez nakrecania, ale miej jeszcze nadzieje
Ja też mam 8dpo w niedzielę powinnam zrobic test bo sobota to ostatni dzień dupka, ale wezme go 1 dzien dłużej i zatestuje w poniedzialek
Może razem testujemy ?
To naprawdę bardzo wcześnie wiec nie spisuj cyklu na straty bo jak widać owulacja byla piekna -
Ibishka strasznie mi przykro... Na prawdę myślałam, że tym razem to TO
Ja czuję się świetnie Czasem rano, dopóki nei zjem śniadania trochę mnie mdli, no i najchętniej przespałabym cały dzień, a po za tym kompletnie nic
Wczoraj maluszek miał prawie 1,5 cm i serduszko biło 164 bpmJadranka, ibishka, Zuza_22 lubią tę wiadomość
-
Nie mam pojęcia ile dni po jest w piątek na usg gin mówił że wg niego owulacji nie było i byl pęcherzyk na prawym.. Co ma być to będzie. Za jakiś tydzień się wyjaśni i nie będzie już złudzeń itp
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2017, 19:06
-
Ibishka ja przyznam szczerze od początku najbliższa prawdy wydaje mi sie wersja wg ovu:) pamiętam jak mowilas, że czujesz się typowo owulacyjnie, a prog to potwierdza ,wg mnie lewy jajnik zadziałał, a kolejne jajo na prawym to chyba przy stymulacji nie, aż tak rzadkie zjawisko
A co do lekarza, że nie widział może było chwile po i nie da sie wtedy tego dostrzec? Albo sie mylił bo to też człowiek
Bodajże na lutowym watku byla dziewczyna przygotowująca sie do in vitro, cykl przed rozpoczęciem procedury lekarz stwierdził brak ovu miala wrócić na stymulacje do procedury, a jak wróciła to jej pow, że piekna 5tyg ciąża tez prywatna klinika a jednak sie nie dopatrzyli owulacji -
Aż takiego cudu sie nie spodziewam ani płynu nie było ani nic. Szukał jakiś oznak po leewej i nie było nic. Sama juz nie wiem. Wiem tyle że to był paskudny dzień. Paskudne uczucie mieć tak duża nadzieję i paskudne uczucie było zobaczyć wynik. Chcę o tym jak najszybciej zapomnieć i za zaczac kolejny cykl:-(
-
U mnie to też nie ten cykl, temp juz spada dziwi mnie tylko, że spadac zaczyna zawsze tak szybko od 8-9dpo
Wiec chyba nie bede brac dupka o 1dzień dłużej bez sensu tylko cykl sobie wydłuże
Troche szkoda bo wypadalaby mi data porodu w 2 urodziny w synka, piekniej wymarzyc bym sobie tego nie mogła
Trzymam za was kciuki dziewczyny oby czerwiec byl dla was szczesliwy