Starania w październiku
-
WIADOMOŚĆ
-
Monika87 wrote:Dopiero pierwszy cykl 😱 a już jakieś fiksacje mnie ogarnęły 😁😁😁 bo mam 33 lata... ale muszę wrzucić na luz i jak się nie uda "złotym strzałem" to idę na jakieś ćwiczenia albo bieganie wracam z powrotem na dobre tory
A Ty ?
Ja mam 27 lat i staram się dokładnie 4 lata... Jeśli pierwszy cykl to spokojnie 😉 -
nick nieaktualny
-
Monika87 wrote:Niewyspana zobaczymy jak z tymi temperaturami, chyba dziś zamówię ten termometr żeby już na nowy cykl było 🤪
Ja już nawet w ciągu dnia jak mierzę to widzę która temperatura może być ok, a która nie. 😂Monika87 lubi tę wiadomość
-
staraczka1995 wrote:No moja beta z poniedziałku to 22 a z dzis 65, ładnie rosnie. Myślicie, że iść jeszcze w pt?
-
Wiolala wrote:Ja mam 27 lat i staram się dokładnie 4 lata... Jeśli pierwszy cykl to spokojnie 😉
Zresztą życzę każdej z nas by za niedługo zobaczyć takie krechy .. ale to byłoby super 💗 niby tak niewiele a jednak wiele ... 😭 -
U mnie chyba nic z ciąży październikowej... 🥺 w 13 dc owitrell 14 dc owu bo czuje zawsze 4/5 dpo dziwnie mi temperatura spada od dwóch cylki zauważyłam a przecież jakby miała to hyc implantacją to dopiero od 6 dpo powinna się odbyć ?? Zrobiłam test żeby sprawdzić ile mi się utrzymuje zastrzyk robiłam 6 dpo i druga kreska prawie nie widoczna i 9 do zastrzyku i już biało dzisiaj 22dc myślicie ze coś może z tego jeszcze być? Dziwne objawy mam w tym cyklu ale może to być przez accofil albo encorton ale zastanawia mnie to ze dalej mnie piersi bolą i są takie ciężkie ... i całe podbrzusze i jajniki ostatnio na zmianę dają znać o sobie.Start 2018
Laparoskopia 2019 ✅
Hashimoto ?, PCOS ?
💊Metformax 1500, Omega3, Jod, Nac, Metylowane vit i kw foliowy, i wiele innych…
🔺Mthfr * A1298C Mthfr_1298A>C homo ❌,
🔺Pai-1 ** 4G/5G Pai-1 4G hetero
🔺KIR : Bx
❌NIEWYKRYTE :
2DL2, 2DL4norm, 2DL5[gr.1], 2DL5[gr.2], 2DS2, 2DS3, 2DS4norm, 2DS5, 3DS1, 3DP1var
MĄŻ: Wszystkie badania niby Ok (plemniki szybkie tylko na starcie)
Marzec 2020 -28dc beta 9 - CB🥺
3 cykl - Puregon 75💉—>accofil💉—>encorton—>acard 150 —> neoparin ❌
STARANIA ZAWIESZONE
Od 04.2021
09.21🍀🍀 UDAŁO SIĘ!! 🍀🍀 (Naturalnie bez wspomagaczy )
13.06.22 Synek Marceli 58, 3570🥰 -
Monika87 wrote:O kurcze mam nadzieję, że przyjdzie taki piękny dzień gdzie ujrzysz dwie piękne kreski i to mam nadzieję już niedługo 💗 przesyłam Ci moc takich życzeń
Zresztą życzę każdej z nas by za niedługo zobaczyć takie krechy .. ale to byłoby super 💗 niby tak niewiele a jednak wiele ... 😭
Nie wiem czy dziękować żeby nie zapeszyc ale życzę Ci tego samego. 😉Monika87 lubi tę wiadomość
-
Nadzieja28 wrote:U mnie chyba nic z ciąży październikowej... 🥺 w 13 dc owitrell 14 dc owu bo czuje zawsze 4/5 dpo dziwnie mi temperatura spada od dwóch cylki zauważyłam a przecież jakby miała to hyc implantacją to dopiero od 6 dpo powinna się odbyć ?? Zrobiłam test żeby sprawdzić ile mi się utrzymuje zastrzyk robiłam 6 dpo i druga kreska prawie nie widoczna i 9 do zastrzyku i już biało dzisiaj 22dc myślicie ze coś może z tego jeszcze być? Dziwne objawy mam w tym cyklu ale może to być przez accofil albo encorton ale zastanawia mnie to ze dalej mnie piersi bolą i są takie ciężkie ... i całe podbrzusze i jajniki ostatnio na zmianę dają znać o sobie.
Objawy są obiecujące, ja bym się jeszcze nie poddawała 🙂 trzymam mocno kciuki ✊
Widzę z opisu że masz pcos, owulację masz naturalne czy stymulacja ? -
Wiolala wrote:Objawy są obiecujące, ja bym się jeszcze nie poddawała 🙂 trzymam mocno kciuki ✊
Widzę z opisu że masz pcos, owulację masz naturalne czy stymulacja ?Start 2018
Laparoskopia 2019 ✅
Hashimoto ?, PCOS ?
❌NIEWYKRYTE :
2DL2, 2DL4norm, 2DL5[gr.1], 2DL5[gr.2], 2DS2, 2DS3, 2DS4norm, 2DS5, 3DS1, 3DP1var
STARANIA ZAWIESZONE
Od 04.2021
Nadzieja28 wrote:Wszystko stymulowane teraz mam drugi cykl z puregonem bo clo na mnie nie działało później miałam laparo i tok z lametta i raz udało się ale CB 🥺
Bez leków okres co 4 miesiace... -
Wiolala wrote:U mnie też stymulowany, praktycznie cały cykl. Najpierw aromek po owu duphaston. Clo też brałam, ładnie rosły pęcherzyki ale śluz płodny całkowicie zanikł i musieliśmy zmienić go na letrozol.
Bez leków okres co 4 miesiace...
Jutro albo w sobotę pojadę sobie na betę (proforme) bo czuje ze cykl nie należy do mnie jeszcze tek mnie boki kręgosłup jakby nerka po lewej stronie nawet udzieciec nie moge nie wiem co to mi się dzieje... i 02.11 do Pani Dr pokazać się mam nadzieje ze nie zamkną klinik 🥺 w ogóle ty tez masz takie zalecenie żeby się pokazać podczas miesiączki na usg?Start 2018
Laparoskopia 2019 ✅
Hashimoto ?, PCOS ?
❌NIEWYKRYTE :
STARANIA ZAWIESZONE
Od 04.2021
Nadzieja28 wrote:U mnie przychodził jak chciał ale czasem pół roku sobie nie przychodził ...
Jutro albo w sobotę pojadę sobie na betę (proforme) bo czuje ze cykl nie należy do mnie jeszcze tek mnie boki kręgosłup jakby nerka po lewej stronie nawet udzieciec nie moge nie wiem co to mi się dzieje... i 02.11 do Pani Dr pokazać się mam nadzieje ze nie zamkną klinik 🥺 w ogóle ty tez masz takie zalecenie żeby się pokazać podczas miesiączki na usg?
Nie podczas miesiączki nie ale zawsze muszę opowiadac jak wyglądała. Ja mam zalecenie przyjść mniej więcej w 14 dc zobaczyć czy udało się wychodowac jakiś pęcherzyk.
Zrobisz betę i będziesz miała czarno na białym bo podobno u każdej kobiety wygląda trochę inaczej -
U mnie miesiączka nie przyszła wczoraj, dzisiaj też o niej nie słychać, co jak jutro się nie pojawi?
Poszłabym na betę, ale... Przyszły wyniki męża... Mamy pozytywny wynik covid, więc skoro on ma, to ja też. 🤦
Mam nadzieję, że jednak ciąży nie ma, bo umarłabym ze strachu. -
niewyspana wrote:U mnie miesiączka nie przyszła wczoraj, dzisiaj też o niej nie słychać, co jak jutro się nie pojawi?
Poszłabym na betę, ale... Przyszły wyniki męża... Mamy pozytywny wynik covid, więc skoro on ma, to ja też. 🤦
Mam nadzieję, że jednak ciąży nie ma, bo umarłabym ze strachu.
Test ciążowy robiłaś ? Czy nie ? -
Bylam wczoraj się zapisać do gina żeby jak zwykle popatrzec czy i jaki jest pęcherzyk przed owu. Jedyne co mi sie udało wysępic to wizyta w 10 dniu cyklu lepsze to niz nic owu powinna byc w 14 dniu Najlepsze ze mam miec ze soba wyniki testosteronu i pochodnych a termin na krew dzień wcześniej. Teraz jest taki rozpizdziel ze nie wiem jak to dalej będzie przez ten covid wyglądać. Pani w recepcji mowila mi ze lekarze mają przyjmować mniej pacjentów.
Dziewczynki dla nas starających sie to paskudny czas dbajcie o siebie. U mnie coraz więcej bliskich choruje, ja staram sie unikać ludzi ale wiadomo wszystkich sie nie da. -
Monika87 wrote:O.kurde ! Zdrówka dla Was. Mam nadzieję, że nie macie objawów ?
Test ciążowy robiłaś ? Czy nie ?
Nigdy nie znajdę w ciążę. 😭
Objawy.. mamy tylko podwyższona gorączkę i katar. Męża bolą plecy.
I to tyle. Mam nadzieję, że nic więcej nam nie dojdzie....... -
niewyspana wrote:Już nie muszę, w nocy dostałam tak bolesny okres, że miałam ochotę wymiotować. 🤦
Nigdy nie znajdę w ciążę. 😭
Objawy.. mamy tylko podwyższona gorączkę i katar. Męża bolą plecy.
I to tyle. Mam nadzieję, że nic więcej nam nie dojdzie.......
Nie mozesz sie poddawać 😚 zobaczysz ze sie uda!
Ciesze się ze w miarę łagodnie przechodzicie.. ściskam mocno i zdrowka wam zycze!!!!!