Starania w październiku
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie jestem tu nowa cykl 28 dniowe. 7 października byłam u gina byl to 8 dzien cyklu pęcherzyk mial 13mm. W 11 i 14 dniu stosunek. 13 i 14 dniu testy owu 2 identyczne kreski.
W tamtym roku poroniłam Mialam wysokie tsh. Od tego miesiąca znów zaczelam starania. 5 października miałam robione badania krwi tsh 1.53 wiec mysle ze jest super. A jak u was przebiega październik? Jestem ciekawa czy cos z tego wyjdzieWiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2020, 09:28
-
Hej. Ja aktualnie czekam na testowanie. Owulacja była w niedziele. Nie mam własnej więc biorę aromek a później ovitrelle na pęknięcie. Pierwszy raz udało mi się zajść w ciążę z tym zestawem za pierwszym razem ale niestety w maju urodziłam w 6 miesiącu. Dzieciątko nie przeżyło. Mam nadzieję że wkoncu się uda
-
Hej, tez trzymam za Was kciuki 🍀 Plamki brzmią całkiem obiecująco, oby zwiastowały implantację☺️ Ja owulacje miałam wczoraj, cykl stymulowany Clo + Ovitrelle na pęknięcie- pęcherzyk 25x18 mm. Staramy się z mężem od marca- wtedy tez się udało, ale trwało to tylko 6 tygodni... Od tamtej pory jakoś nie mogę zaskoczyć ponownie ani zreszta myśleć o czym innym niż starania.
-
Tez jestem ciekawa, to mój pierwszy stymulowany cykl wiec nie mam pojęcia ile się będzie utrzymywało. Lekarz powiedział, ze do dziesięciu dni. Dziś jest trzeci dzień po podaniu i test dość mocno pozytywny (zrobiłam z czystej ciekawości i żeby ostudzić swoj zapał gdybym nie wytrzymała i chciała zatestowac za wcześnie 😉)
-
Ja też zawsze sprawdzam z ciekawości i może po prostu po to żeby zobaczyć te dwie kreski 🙈 niby utrzymuje się do 10 dni ale u mnie raczej tyle nie. Przeważnie 7-8. To napewno zależy od organizmu i od czułości testów. Przy poprzedniej ciąży utrzymywał się ok 7 dni a 14 dni po podaniu miałam już cień i była ciąża
-
No chyba każda z nas tak ma. Na dodatek moj caly czas mi mowi ze napewno sie udało bo on tyle czytał i pewnie te 2 plamki krwi ze śluzem wczoraj to bylo zagnieżdżenie. A nigdy tak nie miałam. Ostatnio gdy udalo mi sie zaskoczyć nie miałam czegos takiego. Wiec normalnie mnie to wszystko dobija
-
Nie chce cie martwić ale 4dpo to raczej nie możliwe żeby było zagnieżdżenie ale mogę się mylić i oczywiście życzę Ci 2 pięknych krech na teście! 🤗 Aputanie z innej beczki dziewczyny mierzycie sobie temp ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2020, 13:30
-
Hej u mnie owu w 17 dc w 15 i 16 dc starania 🙂 cykl stymulowany aromkiem a teraz duphaston. Jestem pełna nadziei że może z aromkiem się uda... 4 lata starań za nami. Trzymam kciuki za nas wszystkie 👣
-
Ja przy pierwszej ciąży miałam blada ledwo widoczna 12 dpo. Każda z nas jest inna. Obysmy obydwie ujzaly to co chcemy na tych testach 😀Edyta a jesteś na jakiś wspomagaczach czy naturalnie?
Witaj Wiolala ja owulacje miałam 18dc też jadę na aromku. Pierwszy cykl stymulacji aromkiem?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2020, 14:07
-
Wiolala ja w grudniu za pierwszym razem zaszłam w ciążę z aromkiem i ovitrelle ale urodziłam w 6 miesiącu i córeczka zmarla. Aktualnie 2 cykl w tym roku z aromkiem i zastrzykiem ale temp po owulacji skoczyła tylko mniej więc 2,5 kreski więc jakoś nie mam wielkiej nadziei😑 również nie mam swojej owulacji. Przed aromkiem też brałam clo ale na mnie kompletnie nie działało. Niby pęcherzyki były ślę małe nie rosły i nie pękały.
Edyta co brałas na testosteron? Ja też podejrzewam że mam za wysoki i dlatego braak owulacji. Zawsze miałam więcej owłosienia i to mi dało do myślenia alę żaden lekarz do tej pory nie zlecił mi abym go zbadała. A u CB czym się objawiał za wysoki testosteron?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2020, 15:23
-
Mam duzo owłosienia ale na szczęście bardzo jasne więc tylko moj na mnie gada gorylku bo wyczuwa włosy gdy je dotyka. Pozatym wyszedl mi w badaniach. Hmm jak znajde stare gdzies opakowanie to ci powiem leczyłam sie w Niemczech i teraz nie pamiętam. I dlatego poroniłam przez za duży testosteron
Teraz jedyne co biore to kwas foliowy i neomag d3. Kazal mi brać gin bo wit. D pomaga podtrzymywać ciążę.