Starania w październiku
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny jak myślicie czy ovitrelle może fałszować wynik testu aż 10 dni po podaniu? Wczoraj zrobiłam test i ledwo było widać, prawie wgl a dziś czyli 8dpo a 10 po zastrzyku kreski na 2 różnych testach o czułości 10 wyszły widoczne gołym okiem w tym jedr test był ten sam co wczoraj i kreska jest mocniejsza niż ten wczorajszy. Hmm
-
Jk88 wrote:a jak u was samopoczucie? Jakies dolegliwości?
-
Magda1234 wrote:Ja też przez weekend miałam tragiczny humor także nie jesteś sama. U mnie jedynie bolące ciężkie piersi, bolące sutki i od czasu do czasu dziwne bóle jak na miesiączkę. A u CB? O zrobiłam teraz z ciekawości test owulacyjny i jest pozytywny. Nie wiem co jest grane.
Ja nie robiłam tych testów nigdy, ale czytałam ze potrafią pokazywać różne rzeczy 🙂 -
Wiolala wrote:Magda1234 chyba u Ciebie wiszą w powietrzu szczęśliwe wieści 😉 ale zaczekaj jeszcze troszkę
Sama nie do końca jestem przekonana że 8dpo już by coś było widać ale z drugiej str ovitrelle raczej nie dawałby tak widocznych kresek.. -
Jk88 wrote:U mnie wlasnie nic specjalnego.. brzuch zaczyna pobolewać jak na okres.. piersi bez znacznej roznicy ... i nastawienie jakbym juz @ dostała.. a jeszcze czas.. ale jakos brak optymizmu mnie ogarnal okropnie.. az mi głupio wam tu tak smęcić