Starania w październiku
-
WIADOMOŚĆ
-
Edyta1993 wrote:Testy owu nie ma co patrzec ja tez wczoraj i dzis mialam pozytywne. I dzis test ciążowy z rana bladzioch. Mam dostać @ w niedzielę. Narazie sie na nic nie nastawiam
-
Stokrotka919 wrote:Cześć dziewczyny trzymam za was mocno kciuki ✊ u mnie dopiero 3 dc więc testowanie dopiero w listopadzie . W pierwszym cyklu starań się nie udało więc liczę teraz na drugi cykl 😉
-
Stokrotka919 wrote:Cześć dziewczyny trzymam za was mocno kciuki ✊ u mnie dopiero 3 dc więc testowanie dopiero w listopadzie . W pierwszym cyklu starań się nie udało więc liczę teraz na drugi cykl 😉
Witaj a masz jakies problemy zdrowotne czy wszystko z tobą ok? -
Cześć. Dziś 12dpo jest bardzo jasna różowa kreska. Mieszkam w ie i potrzebuje skierowanie na betę. Czuję się inaczej. Staram się od 2014. Jeszcze 2 dni do @Konktretne starania od 2015
2 wczesne straty
2017 In Vitro -niestety bez skutku
AMH -1
2018 In Vitro KD klapa:(
2019 Badanie gdzie leży problem..
Kir AA totalny brak kirów implantacyjnych
Komórki nk
Mąż Hla C C1 -
Destiny80 wrote:Cześć. Dziś 12dpo jest bardzo jasna różowa kreska. Mieszkam w ie i potrzebuje skierowanie na betę. Czuję się inaczej. Staram się od 2014. Jeszcze 2 dni do @
😍🙈 -
Magda1234 wrote:O tych sutkach też gdzie wyczytałam że często dziewczyny po zapłodnieniu tak mają
Nawet o tym nie wiedziałam myslalam ze cos ze mna nie tak a mnie normalnie swędzą sutki 😂
Pierwszy raz cos takiego w życiu czuje. W 1 ciąży tak nie miałam -
Edyta1993 wrote:Nawet o tym nie wiedziałam myslalam ze cos ze mna nie tak a mnie normalnie swędzą sutki 😂
Pierwszy raz cos takiego w życiu czuje. W 1 ciąży tak nie miałam -
Ja to juz wolę sie nie nakręcać poczekam co bedzie dalej tyle razy juz sie cieszyłam nawet z 2 kresek a później niestety płacz. Moj lekarz mowi ze dla mnie lepiej jest za wcześnie nie wiedzieć. No ale niestety jestem tylko baba nie umiem sie powstrzymać przed testami
-
Edyta1993 wrote:Ja to juz wolę sie nie nakręcać poczekam co bedzie dalej tyle razy juz sie cieszyłam nawet z 2 kresek a później niestety płacz. Moj lekarz mowi ze dla mnie lepiej jest za wcześnie nie wiedzieć. No ale niestety jestem tylko baba nie umiem sie powstrzymać przed testami