STYCZEŃ 2019 - NOWY ROK NOWE NADZIEJE
-
WIADOMOŚĆ
-
Co do tag to ja biorę skierowanie na badanie od rodzinnego i rodzinny wypisuje mi dawkę jaką chcę bo chwilowo nie jestem pod opieka endo bo byłam u gon-endo, a ze zmieniłam gin to tak to... dla szaraczek dobrze jest ok 1,5. Ja zaszłam w ciąże zponad 2,4 ale zbiłam szybko tak żeby było te 1,5 przez ciąże.🙋🏻♀️ 37.
👦🏼 7.11.2017 - zdrowy, kochany syn❣️4380 g, 62 cm, 10/10, CC - brak postępu porodu
👼🏻 26.09.2019 - ur. 37 tc. Przepuklina mózgowa, CC planowa
-
Malgonia wrote:Dzien dobry Dziewczyny.
Sasanka tak sobie mysle, ze poki nie ma ostatecznego tozwuazania to moze jedz duzo moreli i migdalow zeby Ci endo podroslo. Przydalby Ci die progesteron, ale w sumie jak bedziesz miec owulacje za tydzien to swoj zaczniesz produkowac. Dziwna ta cala sytuacja. Trzymsj sie i oby wszystko dobrze sie skonczylo.
Moje super, ze u Ciebie wszystko dobrze. Martwilam sie, ze tak zniknelas.
My bedziemy za pare dni powtarzac wyniki emka, kto eie moze go zmobilizuje do pylku (musze sie tylko upewnic czy nie ma alergii, bo na miod z pylkiem slabo reagowal).
Nuska jak rozmowa?
Ochmanka mysle ze gin moglby ogarnac to tsh, ale jak masz mozliwosc isc do endokrynologa to idz. Zawsze to specjalista.
Podobno trzeba bardzo stopniowo małymi dawkami wprowadzać jak ktoś ma alergię trzymam kciuki Malgonia za przejście na fioletowa stronę7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
ANGELIUS- zabieg jajniki i reszta u mnie ok.
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Liczba plemników 12 mln ( norma od 39 mln)
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Starania o dzieciątko od 9 lat 😔😔😔
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
Za mała ilość żeby zrobić morfologię 😭
07.12.2023 zabieg żylaków powrózka nasiennego 🙏
CZEKAMY NA CIEBIE MALUSZKU ❤️❤️ -
Sasanka, ehhh
Kto tu miał dziś testować?
Czy tylko się odgrażał?
Ja nawet nie pomyślałam rano o teście. Jeden dzień zwycięski.. ))
Rano w pociągu pulsował mi prawy jajnik. Oczywiście zaczęłam sobie coś wyobrażać.Przez jakieś 10 sekund. Myślę, że przed @ normalne jest, że cos tam się dzieje, tylko człowiek się nie skupia na tym... Także wylączyłam tryb ciążowy
A jak u was nakrecanie?
Ktorejs nie obwąchiwal wyjątkowo długo pies sąsiada? )))) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam sie. Zrobiłam ten test. Jest cien cuenia. Az mi szczęka opadła. Ale nie idę na betę. Za słaba kreska. W piatek powtórzę test. Jeśli będzie minimalnie ciemniejsza,to pojde. Jesli nie, to pewnie znowu jakis biochem.takze,czekam do piatku
Sasanka5, Malgonia, APrzybylska, 5ylwian, MOJE, szona, Malinowa91, Ochmanka, moni05, aannkka, Arashe, Emmainthegarden, agge, makowa, MonikA_89!, Angelika1313 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzczesliwa_mamusia wrote:Witam sie. Zrobiłam ten test. Jest cien cuenia. Az mi szczęka opadła. Ale nie idę na betę. Za słaba kreska. W piatek powtórzę test. Jeśli będzie minimalnie ciemniejsza,to pojde. Jesli nie, to pewnie znowu jakis biochem.takze,czekam do piatku
U mnie 6 dpo, spadek o 0.2 temp, staram sie nie analizowac. -
Szczesliwa_mamusia wrote:Witam sie. Zrobiłam ten test. Jest cien cuenia. Az mi szczęka opadła. Ale nie idę na betę. Za słaba kreska. W piatek powtórzę test. Jeśli będzie minimalnie ciemniejsza,to pojde. Jesli nie, to pewnie znowu jakis biochem.takze,czekam do piatku
W zwiazku z tym, ze lubimy ogladac dwie krechy i cienie cienia wiec prosimy o zapodanie tesciora
Sasanka5, szona, Ochmanka, Malgonia lubią tę wiadomość
58cs szczęśliwy ❤
Córcia👨👩👧
32 lata👫
03.2019-pierwsza wizyta-Kriobank Białystok
04.2019- start I procedura - 4❄
04.2019 - ET 4/5AA cb 👎
06.2019- FET (N) 2BB 👎
09.2019- FET (S) 4AA i 4BB 👍
21.09 - 6dpt - II kreski❤
8dpt - beta 99,56😍; 10dpt 286,03😍; 14dpt 1584,58😍; 18dpt 6879,10😍; 28dpt 52066,17😍; 29dpt mamy❤
11.2022 start II procedura 👎
04.2023 start III procedura - 6❄
05.2023 start IV procedura - 11❄
Badanie genetyczne PGT-M pod kątem choroby jednogenowej.
12 zdrowych Słoneczek🌞
09.2023 - FET (S) 5.1.1
22.10.2023 - 8tc 👼👼
12.2023 - FET (S) 5.2.2 👎
01.2024 - FET (S) 6.2.3 👎
04.2024 - FET (S) 6.2.2 👍
“In vitro nie jest drogą prostą. Wiadomo jaki jest cel podróży, ale nie wiadomo, dokąd prowadzi droga”. -
U mnie już niższa temperatura - 36,64. Myślę, że jutro rozpocznie się 4 cs
-
nick nieaktualnyMalinowa91 wrote:W zwiazku z tym, ze lubimy ogladac dwie krechy i cienie cienia wiec prosimy o zapodanie tesciora
-
nick nieaktualny
-
Arashe wrote:MOJE, to mówisz, że na migrene też pomogło? Hmmm to coś dla mnie
I dla mnie. Mam migreny MASAKRYCZNE. -
nick nieaktualnyA tak w ogóle, mówię do męża-jest cień cienia. A on-aha. Ja-w piątek powtórzę. A on-jutro powtórz. Ja- nie mogę jutro, bo nie mam już czułego testu. Tylko 20,wiec dopiero w piątek,no chyba,ze mi kupisz. A on- wstydzę się. Hahahha. 39letni chlop wstydzi sie kupic test ciazowy żonie
Arashe, MonikA_89! lubią tę wiadomość
-
Szczesliwa_mamusia wrote:A tak w ogóle, mówię do męża-jest cień cienia. A on-aha. Ja-w piątek powtórzę. A on-jutro powtórz. Ja- nie mogę jutro, bo nie mam już czułego testu. Tylko 20,wiec dopiero w piątek,no chyba,ze mi kupisz. A on- wstydzę się. Hahahha. 39letni chlop wstydzi sie kupic test ciazowy żonie
Hahaha my jak się staraliśmy o pierwsze dziecko, to mój sam chciał jeździć do apteki po testy
No i gratulacje! Trzymam kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2019, 10:22
Szczesliwa_mamusia lubi tę wiadomość
-
Szczesliwa_mamusia wrote:A tak w ogóle, mówię do męża-jest cień cienia. A on-aha. Ja-w piątek powtórzę. A on-jutro powtórz. Ja- nie mogę jutro, bo nie mam już czułego testu. Tylko 20,wiec dopiero w piątek,no chyba,ze mi kupisz. A on- wstydzę się. Hahahha. 39letni chlop wstydzi sie kupic test ciazowy żonie
Nie mogę z facetów...mój ma tak samo. Podpaski jedynie mi może kupić w supermarkecie. Kiedyś jak miałam chyba z 22-23 lata (na oko) i mój luby też (ten sam rocznik) byliśmy w H&M i chciałam pooglądać ciuszki dla maleństw (ot tak!) - to wstydził się tam ze mną stać i mnie poganiał I nie chodziło o czas czy tego typu sprawy, tylko że LUDZIE BĘDĄ WIDZIELI ŻE ON TAM STOI. Normalnie chyba się czuł jakby miał ze 16 lat i wpadł ze swoją 16-letnią dziewczyną i trzeba wyprawkę wybierać...Nie docierało do niego to, że np. mogliśmy tam stać żeby np. kupić ciuszki dla kogoś z rodziny i to, że wygląda na więcej niż 22 lata (zarost i te sprawy). Eh....na szczęście dziś już jest lepiej. Ale testu by w życiu nie kupił.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2019, 10:23
Szczesliwa_mamusia, Arashe lubią tę wiadomość
cukrzyca typu 1, hashimoto, endometrioza III stopnia + ANA1, + aTPO, + antykoagulant tocznia (LA), + MTHFR 667tc i PAI - obie mutacje heterozygoty
Starania o pierwsze dziecko - (7cs natural)- ⏸️
2.10.19 - Antoś jest z nami 👶
💪 starania o drugie dziecko - od sierpnia 2024 (3cs), 👩🧔♂️ 33 lata, niskie AMH : 0,5
Leki: insulina (OPI), letrox 75, wit. D3, selen, femibion start, resweratrol, q10 ubichinon i inne suple (plus dieta bezglutenowa)