STYCZEŃ 2019 - NOWY ROK NOWE NADZIEJE
-
WIADOMOŚĆ
-
Hehe my mamy po 27 lat i jak wracaliśmy od gina po wymrażaniu nadżerki i ja umierałam z bólu w samochodzie to poleciał do sklepu po podpaski (wodnista wydzielina leje się ciurkiem:/ ) i coś przeciwbólowego i wodę. Nie wiedział co mi pomoże to kupił ibuprom i nurofen. A tam 200mg ibuprofenu i... 200mg ibuprofenu:D ale bardzo się przejął i był mega pomocny a dopiero później mi powiedział że się trochę wstydził taki zestaw kupować
cukrzyk1991, agge, Szczesliwa_mamusia, MonikA_89! lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moj mąż pracuje w aptece to test jak potrzebuje to kupuje mi jak już zamyka kasę, ale i tak stara się by koleżanki nie widziały
Podpaski jeszcze 2 lata temu nie wiedział jakie mi kupić , ale teraz już ekspert
Szona to Ci współczuję, bo ja też mam masakryczne. W poprzedniej ciąży tylko migrena była powodem wymiotów np
A jak często Ci się zdarza? BO mi srednio raz w tygodniu, czasem 2-3 dni pod rząd. a czesem raz na 2 tygodnie, rzadziej nie miewam.
Sprawdzony lek na atak niby mam, ale nie stosuje w 2 fazie cyklu a co dopiero w ciąży, wiec niestety trzeba "poumierać".
Szczęsliwa_mamusia, to widzę, że chłop ma stalowe nerwy, zero reakcji
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzczesliwa_mamusia wrote:Mam brązowy śluz. Wiec cos czuje,ze z tej ciąży to nici
Nie mow tak, ja wierze! Brazowy sluz moze wystapic w ciazy, w okolicach, w ktorych powinna byc @. Zaciskam mocno kciukiSzczesliwa_mamusia, Kasza_gryczana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Koleżanka w tamtym tygodniu dowiedziała się o ciąży. Wczesnej. Zrobiła betę i potem przyrost, był ok, ale nie miała nadziei, bo od terminu @ codziennie plamiła, na brązowo lub krwią. Wczoraj w nocy dostała okropnego krwawienia - pogodziła się z tym, że poroniła. A dziś rano krwawienie ustalo, poszła do lekarza a tam... dwa ładne pęcherzyki!!!
Więc wiecie... nigdy nic nie jest pewne
Teraz tylko oby wszystko dobrze się skończyło, bo poprzednią ciążę też miała blizniaczą a były problemy, jedno z dzieci straciła.Szczesliwa_mamusia, Sasanka5, MonikA_89! lubią tę wiadomość
-
Niestety dziś przyszła @...
Na 25.01 umówiłam się na monitoring owulacji... zobaczymy co w trawie piszczy.
Nowy cykl nowa szansaSzczesliwa_mamusia lubi tę wiadomość
7 cykl starań o pierwszego maluszka
Miovarian 2xdziennie, wit. D 4000 IU Witamina C 3g dziennie, DUPHASTON po owulacji przez 10 dni
W trakcie Nowenny Pompejańskiej. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykaatarzyna1993 wrote:Niestety dziś przyszła @...
Na 25.01 umówiłam się na monitoring owulacji... zobaczymy co w trawie piszczy.
Nowy cykl nowa szansakaatarzyna1993 lubi tę wiadomość
-
Jedyne co mnie zdziwiło to dzisiejsza temp. Powinna spaść przed okresem.... A ja mam 36.90 .... dziwne..ktoś tak miał? Czy jestem anomalią? Pewnie to była biochemiczna:(7 cykl starań o pierwszego maluszka
Miovarian 2xdziennie, wit. D 4000 IU Witamina C 3g dziennie, DUPHASTON po owulacji przez 10 dni
W trakcie Nowenny Pompejańskiej. -
nick nieaktualny
-
Niecierpliwa... wrote:Mama wie a reszta się nie interesuje:)
-
kaatarzyna1993 wrote:Jedyne co mnie zdziwiło to dzisiejsza temp. Powinna spaść przed okresem.... A ja mam 36.90 .... dziwne..ktoś tak miał? Czy jestem anomalią? Pewnie to była biochemiczna:(
Czasem temperatura spada dopiero w trakcie @. Każdy organizm inny.kaatarzyna1993 lubi tę wiadomość
-
kaatarzyna1993 wrote:Jedyne co mnie zdziwiło to dzisiejsza temp. Powinna spaść przed okresem.... A ja mam 36.90 .... dziwne..ktoś tak miał? Czy jestem anomalią? Pewnie to była biochemiczna:(
-
agge wrote:Czasem temperatura spada dopiero w trakcie @. Każdy organizm inny.