STYCZEŃ 2019 - NOWY ROK NOWE NADZIEJE
-
WIADOMOŚĆ
-
Niecierpliwa_Angie wrote:Ja na twoim miejscu bym nie wytrzymała i dawno zrobiła betę. Wtedy wszystko by bylo jasne
heheh ja też pewnie obsikalabym z dziesiątki pasków - podziwiam
Kochane moje badacie szyjkę? bo ja mam z moją problem wg mnie owu w Sylwestra a szyjka jakby ciągle wysoko i otwarta - temperatura też nie pomaga w interpretacji co powoduje u mnie ogólne rozgoryczenie może PMS...
annkka - ten czas z jednej strony dobrze jak szybko leci - zwłaszcza od owu do @, ale później człowiek nie wie kiedy mu miesiące zleciały, ja też w oczekiwaniu
Małgonia - a może właśnie już się u Ciebie Kropeczka ulokowała i teraz następny czas na bóle jak będzie rozciągać swoje lokumWiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2019, 14:24
Niecierpliwa_Angie lubi tę wiadomość
4cs o pierwszego Dzidziulka szczęśliwy
beta HCG - 07.03 - 29,9
- 09.03 - 101,0
Progesteron 16.05.18 19dc - 19,50
TSH 23.08.18 - 3,160
Letrox 50mg
TSH 27.11.18 - 1,330
Prolaktyna 03.12.18 11dc 267 mlU/l - 13,35 ng/ml -
Jagódka ja wiem, ze ciąża ciąży nie równa i niby nie powinno się ich porównywać, ale jak mnie w poprzedniej zaczął boleć brzuch 8 dpo to w zasadzie nie przestał do końca. Może jak ciąża umarła to bolał delikatniej, ale ciągle czułam macicę.
No i cycki nic a nic nie drgnęły (to mój 6 miesiąc z dupkiem i pierwsze 5 to się dotknąć nie mogłam). No tak czy inaczej pewnie nie wytrzymał do tego 7 i zacznę sikać jakoś wcześniej. Teraz trzymam kciuki żeby temperatura nie zaczęła spadać skoro dopiero co postanowiła w swej łaskawości urosnąć
A co do szyjki to ja proces owulacji uznaję definitywne za zakończony jak się zrobi wyraźnie twarda. To nie znaczy, ze owulacji nei miewam wcześniej, ale jak nie mam 100% powiewności to zawsze emka jeszcze staram się na jeden raz do wyrka zaciągnąć. -
W sumie jestem uziemiona w domu bo mam kostke skreconą gdyby nie to do dawno bym zrobiła betę
cukrzyk1991 lubi tę wiadomość
Tomeczek 02.07.2012 godz. 20:15
3850g/61cm - Naszego Szczęścia
Aniołek 22/11/2016 r. [6tc]
"Bose Aniołki siedzą na chmurkach,
A każdy lekko jak piórko fruwa
I każdy czuwa, cichutko czuwa,
Nad tatą, który płakać nie umie,
Nad siostrą, która nic nie rozumie,
Nad dziadkiem, babcią smutną czasami,
i swoją mamą - osnutą łzami,
I każdy woła cichutko z daleka:
mamo już nie płacz... mamo ja czekam..." -
Mam betę. 29.12. wynik 390,2, dziś 1836,0.
W normie, ale przyrost zwolnił. Poprzednio beta zaczęła spadać po przekroczeniu 2000. Zeświruję... -
moyeu wrote:Cześć Dziewczyny! Melduję się na styczeń.
Staraniowa... bardzo mi przykro jak bedziesz potrzebowała pomocy prawnej daj znać, chętnie Ci pomogę, doradzę. Dziewczyny dobrze piszą z tym co Ci przysługuje. Na ten temat dużo napisała matkaprawnik.pl, trzymaj się Kochana!
Miałam jutro testować, ale chyba nici z tego, bo zaczęłam plamić i brzuch boli więc dzisiaj pewnie zawita @
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
makowa ale przyrost masz super. na tym etapie beta już nie podwaja się tak jak na początku. Gratulacje i cieszę się z dobrych wieści Kiedy planujesz pierwsze usg?
agge lubi tę wiadomość
-
makowa wrote:Mam betę. 29.12. wynik 390,2, dziś 1836,0.
W normie, ale przyrost zwolnił. Poprzednio beta zaczęła spadać po przekroczeniu 2000. Zeświruję...
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
nick nieaktualny
-
Tego mi właśnie trzeba, rozsądku, dziękuję dziewczyny :*
A pierwsze usg będę mieć pewnie jutro, bo mam wizytę.agge, MonikA_89!, cukrzyk1991, Arashe, Annen85 lubią tę wiadomość
-
Scarlet88 wrote:W sumie jestem uziemiona w domu bo mam kostke skreconą gdyby nie to do dawno bym zrobiła betę
-
To pewnie już pęcherzyk zobaczysz Ale czadersko. Jak dostaniesz fotkę na wynos to my chętnie popatrzymy.
agge, MonikA_89!, Ochmanka, Arashe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
makowa wrote:Mam betę. 29.12. wynik 390,2, dziś 1836,0.
W normie, ale przyrost zwolnił. Poprzednio beta zaczęła spadać po przekroczeniu 2000. Zeświruję...
Super jest i proszę się tu nie martwić -
Okolice Nowego Sącza, nie spotkałam się tutaj z takim rozwiązaniem... Jak do jutra @ się nie pojawi to będę myślała... Dwa negatywy sprowadzają mnie na ziemię, wczoraj test powinien pokazać choć cień a była śnieżna biel...Tomeczek 02.07.2012 godz. 20:15
Scarlet88 wrote:Okolice Nowego Sącza, nie spotkałam się tutaj z takim rozwiązaniem... Jak do jutra @ się nie pojawi to będę myślała... Dwa negatywy sprowadzają mnie na ziemię, wczoraj test powinien pokazać choć cień a była śnieżna biel...
Ej!! Ja jestem z Nowego Sącza!!
Gdzie dokładnie mieszkasz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2019, 15:13
-
agge wrote:Ej!! Ja jestem z Nowego Sącza!!
Gdzie dokładnie mieszkasz?
W Chełmcuagge lubi tę wiadomość
Tomeczek 02.07.2012 godz. 20:15
Dziewczyny, tak jak pisałam wcześniej chciałabym sobie zrobić krzywą glukozową i insulinową. Powiedzcie mi czy robić najpierw tylko insulone i glukoze czy od razu te krzywe? Czy to można zrobić w jednym badaniu czy trzeba różnic na dwa. Jak takie bafanie wyglada. Bede wdzięczna za odpowiedzi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2019, 15:19
-
Elfi na krzywe potrzebujesz więcej czasu, ale jak go masz to myślę, ze warto zrobić. Od razu robią z jednej próbki na glukozę i insulinę
Pierwsze pobranie masz na czczo, czasem pobierają też próbkę z palce żeby sprawdzić jaki masz cukier i czy można Ci podać glukozę. potem wypijasz słodki ulep i po godzinie znów pobierają Ci krew i po kolejnej jeszcze raz. Warto się dowiedzieć, czy musisz mieć swoja glukozę czy mają w laboratorium.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2019, 15:22