STYCZEŃ 2019 - NOWY ROK NOWE NADZIEJE
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny dzwoniłam teraz do mojego ginekologa i kazał mi przyjść już w piątek! Nie wiem czemu już. Poza tym zapytałam czy mam powtórzyć tą betę jutro, żeby sprawdzić przyrost a on powiedział, że absolutnie nie i żebym czasem tego nie robiła... Zgłupiałam.
Teraz świruje, że może podejrzewa, że ta beta za wysoka....Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2019, 11:32
-
Scarlet88 wrote:Ja po poronieniu w pierwszym cylku miałam już owulacje więc pewnie szanse są, o ile nie byłaś czyszczona i nie ma przeciwwskazań, mi się wszystko samo wyczyściło więc mogłam się starać od razu.
Tzn ja mam problem z owulacją u mnie ona naturalnie nie występuje. Moją jedyną nadzieją jest clo.09.12.2016 jesteś na świecie córeczko ❤️
23.01.2019 8 tc aniołek :,(
14.10.2020 CB
29.03 są 2 kreski
29.04 szok! 2 ❤️
20.05 jeden z zarodków obumarł oby ten drugi był silny
22.07 czekamy na Maksymiliana ❤️ -
blackkkwhisky wrote:Tzn ja mam problem z owulacją u mnie ona naturalnie nie występuje. Moją jedyną nadzieją jest clo.Tomeczek 02.07.2012 godz. 20:15
3850g/61cm - Naszego Szczęścia
Aniołek 22/11/2016 r. [6tc]
"Bose Aniołki siedzą na chmurkach,
A każdy lekko jak piórko fruwa
I każdy czuwa, cichutko czuwa,
Nad tatą, który płakać nie umie,
Nad siostrą, która nic nie rozumie,
Nad dziadkiem, babcią smutną czasami,
i swoją mamą - osnutą łzami,
I każdy woła cichutko z daleka:
mamo już nie płacz... mamo ja czekam..." -
nuśka91 wrote:Dziewczyny dzwoniłam teraz do mojego ginekologa i kazał mi przyjść już w piątek! Nie wiem czemu już. Poza tym zapytałam czy mam powtórzyć tą betę jutro, żeby sprawdzić przyrost a on powiedział, że absolutnie nie i żebym czasem tego nie robiła... Zgłupiałam.
Teraz świruje, że może podejrzewa, że ta beta za wysoka....
może ciąża mnoga ? więcej szczęścia za jednym razemIwona28, nuśka91, Angelika1313, agge, aeiouy lubią tę wiadomość
09.12.2016 jesteś na świecie córeczko ❤️
14.10.2020 CB
29.03 są 2 kreski
29.04 szok! 2 ❤️
nick nieaktualnynuśka91 wrote:Dziewczyny dzwoniłam teraz do mojego ginekologa i kazał mi przyjść już w piątek! Nie wiem czemu już. Poza tym zapytałam czy mam powtórzyć tą betę jutro, żeby sprawdzić przyrost a on powiedział, że absolutnie nie i żebym czasem tego nie robiła... Zgłupiałam.
Teraz świruje, że może podejrzewa, że ta beta za wysoka....Magduullina, nuśka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyto hcg z rozcieńczeniem niby jakieś wyższe, niby precyzyjniejsze wartości daje... tyle co mi powiedziała laborantka, czyli w sumie nic mi nie powiedziała.
Bo czy w jednej czy w drugiej skali to i tak średnio coś zmienia wszystko.
Ale skoro lekarz tak kazał to tak robię.
Magduullina, Iwona28, agge lubią tę wiadomość
-
Scarlet88 wrote:Wiesz co ja nigdy nie brałam clo, więc nie wiem, ale skoro owu u mnie wystąpiła to stymulować chyba można,a co na to Twój lekarz?
jutro mam wizytę tylko nie wiem czy z takim krwawieniem mnie przyjmie, ale dodzwonić sie do mojej przychodni jest jak wygrana w lotto na Sorze tydzień temu kazali mi iść do niej sprawdzić czy się oczyściło.09.12.2016 jesteś na świecie córeczko ❤️
14.10.2020 CB
29.03 są 2 kreski
29.04 szok! 2 ❤️
nick nieaktualnyAle tu dzis emocje. Czeka nas ciekawe popoludnie, miejmy nadzieje ze z samymi ozytywnymi wiadomosciami. A ja lece ubijac kotlety z zacisnietymi kciukami. Dziewczynki jestem z Wami
nuśka91, Magduullina, agge, MonikA_89!, moni05, aeiouy lubią tę wiadomość
-
nuśka91 wrote:Dziewczyny dzwoniłam teraz do mojego ginekologa i kazał mi przyjść już w piątek! Nie wiem czemu już. Poza tym zapytałam czy mam powtórzyć tą betę jutro, żeby sprawdzić przyrost a on powiedział, że absolutnie nie i żebym czasem tego nie robiła... Zgłupiałam.
Teraz świruje, że może podejrzewa, że ta beta za wysoka....nuśka91, agge lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja teź po poronieniu tydzień byłam na kontroli, na szczeście wszystko samo się wyczyściło i miałam zielone światło (choć podczas wizyty jeszcze krwawiłam).
blackkkwhisky lubi tę wiadomość
Tomeczek 02.07.2012 godz. 20:15
czyli krwawienie nie jest przeszkodą do badania, to dobrze bo się bałam, że mnie pogoni09.12.2016 jesteś na świecie córeczko ❤️
14.10.2020 CB
29.03 są 2 kreski
29.04 szok! 2 ❤️
nie jest, ja jedynie odczuwałam dyskomfort, ale to raczej normalne z naszej perspektywy... dla lekarza pewnie to nic nadzwyczajnego...
blackkkwhisky lubi tę wiadomość
Tomeczek 02.07.2012 godz. 20:15
Lekarze często nie każą robić bety żeby się mama nie denerwowała. Zdarza się czasem pojedynczy słabszy wynik i nic z tego złego nie wynika. A stres nie jest wskazany. Tak naprawdę to jak na tym etapie coś się dzieje to i tak niewiele da się zrobić.
Mi kazała lekarka nie robić proga. dała luteinę i powiedziała, ze póki nie plamię mam go nie sprawdzać bo wydziela się skokowo i mogę się za bardzo tym zdenerwować.
Moyeu no powiem Ci, ze zagwozdka z tym Twoim wykresem. Ja jednak póki nie masz pewności kiedy była owulacja to bym takiej gorącej kąpieli nie brała. Ty masz dosyć długie FL więc jeszcze poczekaj w spokoju ze dwa dni. A jak coś to ja się postaram urodzić tydzień po terminie
Mocno kciukam za wszystkie dziś betujące. Najpierw nic a koniec miesiąca obfituje w emocje.moyeu, nuśka91, moni05 lubią tę wiadomość
-
Iwona28 wrote:A to jest moj 10dpo i czuje ze znow nic z tego. Wy cos juz wtedy czulyscie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2019, 11:48
Iwona28 lubi tę wiadomość
-
Wróciłam do domu, nie mogłam wysiedziec w pracy. Okropnie boli mnie prawy jajnik i trochę plecy.tylko w sumie krzyż to od pięciu dni mnie boli..
Krwawienie to w sumie widzę podczas sikania. Normalne, czerwone. Na podpasce trochę brązowego.. -
Malgonia wrote:Lekarze często nie każą robić bety żeby się mama nie denerwowała. Zdarza się czasem pojedynczy słabszy wynik i nic z tego złego nie wynika. A stres nie jest wskazany. Tak naprawdę to jak na tym etapie coś się dzieje to i tak niewiele da się zrobić.
Mi kazała lekarka nie robić proga. dała luteinę i powiedziała, ze póki nie plamię mam go nie sprawdzać bo wydziela się skokowo i mogę się za bardzo tym zdenerwować.
Moyeu no powiem Ci, ze zagwozdka z tym Twoim wykresem. Ja jednak póki nie masz pewności kiedy była owulacja to bym takiej gorącej kąpieli nie brała. Ty masz dosyć długie FL więc jeszcze poczekaj w spokoju ze dwa dni. A jak coś to ja się postaram urodzić tydzień po terminie
Mocno kciukam za wszystkie dziś betujące. Najpierw nic a koniec miesiąca obfituje w emocje.Szczesliwa_mamusia lubi tę wiadomość
-
Twinsowa wrote:Wróciłam do domu, nie mogłam wysiedziec w pracy. Okropnie boli mnie prawy jajnik i trochę plecy.tylko w sumie krzyż to od pięciu dni mnie boli..
Krwawienie to w sumie widzę podczas sikania. Normalne, czerwone. Na podpasce trochę brązowego..Tomeczek 02.07.2012 godz. 20:15
mamo już nie płacz... mamo ja czekam..."