STYCZEŃ 2019 - NOWY ROK NOWE NADZIEJE
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
NAg08 wrote:Dziewczyny .... Ja dziś 24 dc i robię codziennie od 8 dc testy owu i długo wychodziły pozytywne to kupiłam dodatkowo strumieniowe i robiłam dwa codziennie, dziś zrobiłam oba o godzinie 18 i dopiero teraz spojrzałam na nie bo wcześniej nie miałam czasu tylko zobaczyłam zaraz po zrobieniu że jest kreska bardzo słaba, patrzę teraz przyglądam się i... wiecie co się okazało.... że zamiast strumieniowego owulacyjnego zrobiłam ciążowy przez pomyłkę... A testować chciałam dopiero 8 stycznia, ale bladzioch jest i widziałam go już od razu po zrobieniu
Później wam wstawię zdjnuśka91, makowa, NAg08, agge, cukrzyk1991, aeiouy, Ochmanka, Arashe, szona lubią tę wiadomość
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
alis132 wrote:Czemu tylko 2 dni temu 1,87 a dziś 10
😭
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
alis132 wrote:Nie mówił po owy miałam 6mm A dziś mówił że endometrium grube i że wygląda jakby mać szła ale miałam 2x1 próg A teraz 3x2 mówi że może nie dokona muzealna czy cos
agge lubi tę wiadomość
😭
Mama_Zuzia wrote:Dziewczyny ale jaja... bolał mnie coś brzuch i poszłam do ginekologa mimo ze to 5t2d.. a tu dwa pecherzyki ciążowe, jak wszystko dobrze pójdzie będę w 2019 roku mama nie dwójki dzieci tylko od razu trójki
😭
NAg08 piękna druga kreska, piękna pomyłka
NAg08 lubi tę wiadomość
-
Arashe wrote:Ja makowa mam to samo niestety, będę się stresować póki nie minie 1 trymestr.
5ylwian też chciałam zajść do terminu porodu czyli 5 listopada, nie wyszło, ale się nie poddałam i udało się w grudniu na szczęście. Oby nie skończyło się tak samo.nuśka91, Annen85 lubią tę wiadomość
*14.09.2021- II kreski
*18.05. - 38+5, 3675 g -
nuśka91 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0df59721a9bf.jpg
Dziewczyny, może być?
napisali, że wytrawne a o dziwo naprawdę mi smakuje (pierwszy raz w życiu). Najbardziej lubię pół słodkie.
O to muszę też spróbowaćnuśka91 lubi tę wiadomość
-
Staraniowa - looknij jeszcze na to --> https://www.poronilam.pl/badania-po-poronieniach/badania-po-poronieniach-immunologiczne/
Nie wiedziałam, że istnieje coś takiego jak p-ciała przeciwko łożysku....cukrzyca typu 1, hashimoto, endometrioza III stopnia + ANA1, + aTPO, + antykoagulant tocznia (LA), + MTHFR 667tc i PAI - obie mutacje heterozygoty
Starania o pierwsze dziecko - (7cs natural)- ⏸️
2.10.19 - Antoś jest z nami 👶
💪 starania o drugie dziecko - od sierpnia 2024 (3cs), 👩🧔♂️ 33 lata, niskie AMH : 0,5
Leki: insulina (OPI), letrox 75, wit. D3, selen, femibion start, resweratrol, q10 ubichinon i inne suple (plus dieta bezglutenowa) -
Dziewczyny, u mnie w miarę dobre informacje jak na obecną sytuację.
Ból jak okres x10, zaczęłam mocno krwawić więc poleciałam na izbę przyjęć. Szybko udało się do lekarza dostać. Pani dr powiedziała, że to za późno na biochemiczną i za długo ta beta rosła jak tu już 7 tydzień. Ale usg wskazuje na to, że już się samo ładnie oczyszcza; jajniki i jajowody puste i nie będzie pozamacicznej niespodzianki. Obfity i szybki okres to może być. Wada genetyczna płodu najprawdopodobniej, organizm to wyczuł i dlatego prog niski od początku...
Zatem światełko w tunelu, mogę się faszerować lekami p/bólowymi i spróbować dzisiaj jakoś spać...
Limit niemiłych wiadomości wyczerpałam, już o mnie koniec!
Dziewczyny gratulacje - i podwójnych kreseczek i podwójnych pęcherzyków Mama_Zuzia - to mi przyszło dziś na myśl jak napisałaś, że martwisz się o za duży przyrost TRZYMAM KCIUKI! -
MonikA_89! wrote:W sumie AMH =6 to już podchodzi pod PCOS
Oczywiście to zależy od wieku, ale ja miałam badane AMH jak chciałam oddać komórkę jajową (miałam jakieś 20 lat) i też wyszło mi ponad 6, konsultowałam z dwoma ginekologami, bo w necie też się naczytałam, że może to być PCOS i obaj mówili, że ten wynik jest okej. W klinice też nie mówili, ze zły. No i żadnych innych problemów nigdy nie miałam, okres regularny, ciąża od razu.
Przy okazji, w święta dwa dni bolała mnie głowa. Później na dwa dni przeszło. Teraz minął trzeci dzień z bólem głowy. To taki ból jakby migrenowy, dudnienie z tyłu głowy, nasilające się przy schylaniu, wstawaniu. Dzisiaj rano bolała mnie głowa masakrycznie mocno, paracetamol trochę pomógł, ale nie zlikwidował bólu tylko zredukował do takiego, który miałam przez dwa dni przed - właśnie dudniącego i nasilającego się przy ruchu. Nie wiem czy iść do lekarza, a jeśli tak to do jakiego. Czy to normalne? Ogólnie przed ciążą raczej nie miewałam bóli migrenowych, czasami normalne. Migrenowy zdarzył mi się raz i to jak byłam w gimnazjum jeszcze. Potrzebuję rady. Drugi problem to piersi, od kilku dni mnie swędzą i mają czerwone placki (choć to może być od drapania), niedawno zaczęłam stosować BioOil... może mnie uczula.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2019, 03:01
-
Mama_Zuzia wrote:Dziewczyny ale jaja... bolał mnie coś brzuch i poszłam do ginekologa mimo ze to 5t2d.. a tu dwa pecherzyki ciążowe, jak wszystko dobrze pójdzie będę w 2019 roku mama nie dwójki dzieci tylko od razu trójki
Życzę ci wszystkiego dobrego i obys urodziła piękne bliźniaki :*
Nag również gratulacje świetna pomyłka mi też testy pozytywne wychodziły na 7dni przed @NAg08, agge lubią tę wiadomość
Victoria 10.11.2013r
Pola 08.11.2015r
27.01.2018 aniołek 5tc (*)
27.09.2018 aniołki 6tc(*)
Franuś 💙
-
alis132 wrote:https://zapodaj.net/feeb4f9f12286.jpg.html
Wczoraj progesteron 1 i beta 10 ... dziś patrzcie ...Niewiem tylko jaka to czułośćalis132 lubi tę wiadomość
😭
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62