STYCZEŃ 2019 - NOWY ROK NOWE NADZIEJE
-
WIADOMOŚĆ
-
Niecierpliwa... wrote:Zdecydowanie pozytywny:)
No to może koniec roku okaże się szczęśliwy , a grudzień magiczny czego Wam wszystkim również życzę
Dzisiaj mężowi odpuszczę bo przytulanie było wczoraj, ale jutro rano postaram się go jakoś dorwaćWiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2018, 15:24
-
Dziś wkoncu kupiłam te strumieniowy z Rossmanna właśnie zrobiłam i już wreszcie jest negatywny.
5ylwian A powiedz mi jeszcze, nie ci przez całą resztę cyklu wychodziły pozytywne czy po czasie był już negatyw ?
Jeszcze wieczorem zrobię ten paskowy i strumieniowy dla porównania, mogłam tak zrobić teraz ale pomyślałam po fakcieagge lubi tę wiadomość
02.01.2019 II (Kaja 15.09.2019r.)
Teraz testuje 25.07.2023 🙈🙈 -
NAg08 wrote:Dziś wkoncu kupiłam te strumieniowy z Rossmanna właśnie zrobiłam i już wreszcie jest negatywny.
5ylwian A powiedz mi jeszcze, nie ci przez całą resztę cyklu wychodziły pozytywne czy po czasie był już negatyw ?
Jeszcze wieczorem zrobię ten paskowy i strumieniowy dla porównania, mogłam tak zrobić teraz ale pomyślałam po fakcieWiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2018, 19:56
Annen85 lubi tę wiadomość
*14.09.2021- II kreski
*18.05. - 38+5, 3675 g -
5ylwian wrote:Jak mam cykl z pcos to mam pozytywny od przed owulacja do @ czyli tak jak teraz. Od srody przed swietami mam pozytywne.czyli wiem,ze cykl stracony. Ale w sierpniu pokazal mi sie w koncu negatywny po 2 dniach i wtedy zaszlam w ciaze
To może coś nie tak z testami albo tak po prostu wychodziły sobie pozytywne przez 7 dni bo ten drugi pozytyw był zdecydowanie ciemniejszy od kreski kontrolnej i tez kolejnych testów
A próbowałaś dla porównania robić testy innej firmyy w tym samym czasie ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2018, 22:30
02.01.2019 II (Kaja 15.09.2019r.)
NAg08 wrote:To może coś nie tak z testami albo tak po prostu wychodziły sobie pozytywne przez 7 dni bo ten drugi pozytyw był zdecydowanie ciemniejszy od kreski kontrolnej i tez kolejnych testów
A próbowałaś dla porównania robić testy innej firmyy w tym samym czasie ?
*14.09.2021- II kreski
*18.05. - 38+5, 3675 g -
Robiłam dzisiaj popoludniu strumieniowy i już był negatywny bo kreska testowa jaśniejsza od kontrolnej teaz robiłam strumieniowy i parkowy no i zdecydowanie jest negatywny.
To mi przez 7 dni cały czas pozytywne tylko jeden był taki mocniejszy niż reszta , może jeszcze nic straconego, musimy myśleć pozytywnie02.01.2019 II (Kaja 15.09.2019r.)
aannkka wrote:Dziewczyny macie bole jajników i podbrzusza po ovu? Ja owulacje miałam 2 dni temu i cały czas dają o sobie znać
Ja mam często takie bóle już ok.1,5 tyg przed @ i takie ciagniecie w dole brzucha02.01.2019 II (Kaja 15.09.2019r.)
5ylwian wrote:Jak mam cykl z pcos to mam pozytywny od przed owulacja do @ czyli tak jak teraz. Od srody przed swietami mam pozytywne.czyli wiem,ze cykl stracony. Ale w sierpniu pokazal mi sie w koncu negatywny po 2 dniach i wtedy zaszlam w ciaze
Jeśli nie bierzesz to polecam ovarin, też mam pcos i wyregulował mi hormony i wpływa na owulację u mnie.Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
HSG - oba drożne :-)2018
PCOS - długie cykle, problem z owłosieniem, owulacja jest!
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
Wyniki nasienia -ok 2018, 2020
ovarin,
Stymulacja clo trzecie podejście, metformina
IVF start styczeń 2022 ❄️
21.03 - transfer ❄️😭
2 czerwca - histeroskopia-biopsja+cd138 ok
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
gacka89 wrote:Co to znaczy, że masz cykl z pcos?
Jeśli nie bierzesz to polecam ovarin, też mam pcos i wyregulował mi hormony i wpływa na owulację u mnie.Annen85 lubi tę wiadomość
*14.09.2021- II kreski
*18.05. - 38+5, 3675 g -
5ylwian wrote:Tak w skrocie napisalam "cykl z pcos",bo zdarza sie,ze testy owu wlasnie sa pozytywne az do @. Gdzies czytalam,ze przy pcos nie ma sensu robic testow bo wychodza wlasnie falszywie dodatnie. Ale nie wiem czy wtedy LH jest ciagle podwyższone czy z czego wynika dodatni test przez wiekszosc cykluLaparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
ovarin,
21.03 - transfer ❄️😭
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
gacka89 wrote:To ja na odwrót czytałam, że właśnie nie wychodzą, ja mam łagodniejszą postać pcos, bo mam owulację i jak robie testy kiedy ona jest wychodzą dodatnie, ale np zrobiłam test owu przed betą i kreska testową mi też wyszła, blada, ale była, jeszcze się mi nie zdarzyło żeby była tylko kontrolna.
Annen85 lubi tę wiadomość
*14.09.2021- II kreski
*18.05. - 38+5, 3675 g -
Patrycja05 wrote:A i jeśli mogę to możecie wpisać mnie na testowanie 12 stycznia
Swoją drogą nie sądziłam, że będzie tak ciężko zajść w ciążę drugi raz, przy poprzedniej udało się przy pierwszej próbie
*14.09.2021- II kreski
*18.05. - 38+5, 3675 g -
5ylwian wrote:A to mi tez zawsze 2 sie pokazuja.tyle,ze z opisu wynika,ze aby wynik byl pozytywny to testowa musi byc rowna lub ciemniejsza od kontrolnej.i mi wlasnie teraz od 13dc wychodzila rowna a czasem mocniejsza,pewnie zaleznie od wypitych plynow. Wczoraj jak pisalam,ze w koncu jest bledsza to nie pomyslalam,ze piwo wypilam i bylam w miedzy czasie siku wiec moglo sie rozrzedzic. Rano z ciekawosci zrobilam tez i znowu rowne sa. A jakie masz dlugie cykle? Ja mam masakre. Od 25-54dni. Tyle,ze 1.11 mialam lyzeczkowanie i o dziwo po nim dostalam @ juz 7.12 wiec i tak szybko. Ciekawa jestem jak bedzie teraz z luteina
Ja mam teraz ok. 28 dyniowe cykle, wcześniej miałam 35 dni, ale właśnie ovarin mi wyregulował, no i owu była późno a teraz 13-15 dc. Ja lecę teraz drugi cykl na clo i też luteinę biorę bo proga miałam lipnego.Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
ovarin,
21.03 - transfer ❄️😭
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
gacka89 wrote:No powinno się nie pić min 2h przed zrobieniem, ja ostatnio przez dwa dni miałam tłusta krechę testową, a potem już była bledsza. A rano też robiłam ale to nie ma sensu bo wychodziły takie jak dzień wcześniej a popołudniu juz był inny.
Ja mam teraz ok. 28 dyniowe cykle, wcześniej miałam 35 dni, ale właśnie ovarin mi wyregulował, no i owu była późno a teraz 13-15 dc. Ja lecę teraz drugi cykl na clo i też luteinę biorę bo proga miałam lipnego.
*14.09.2021- II kreski
*18.05. - 38+5, 3675 g