Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Styczniowe postanowienia - wrześniowe spełnienia 💕🤰
Odpowiedz

Styczniowe postanowienia - wrześniowe spełnienia 💕🤰

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2021, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bebetka93 wrote:
    Ja proszę na 19. 01.
    Dziewczyny, mam do Was pytanie. Wg. Aplikacji owulacja powinna wystąpić u mnie dziś. Od wczoraj mam śluz rozciągliwy, ale nie jest przejrzysty tylko bardziej mleczny. W ubiegłym cyklu przeszłam leczenie ponieważ miałam infekcję intymną. Śluz jednak tak nie wyglądał. Czy jest szansa, że na nowo pojawiła się infekcja? Śluz nie ma żadnego zapachu.
    Być może śluz wymieszał się z nasieniem i stąd mleczna barwa. Jeśli jednak cię niepokoją jakieś objawy to warto żebyś do lekarza poszła. Lepiej się czasem przebadać niż być złym na siebie później 😊

• Kaziaa Przyjaciółka

Wysłany: 10 stycznia 2021, 00:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heeej! A co tu takie luuuzy?
    Trzymam kciuki za wszystkie starające aby ten rok okazał się owocny <3 Na pewno się uda! Przesyłam "wiruski" :*

midzia lubi tę wiadomość

Starania od X.2019
    10.08.2020 ⏸️
    11.08.20 bHCG 30,75 ❤️
    13.08.20 bHCG 116,9 :)
    🤰Okruszku, zostań z nami ♥️
    oar8yx8d57cjppf5.png
  • Japoneczka z Porcelany Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2021, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaziaa wrote:
    Heeej! A co tu takie luuuzy?
    Trzymam kciuki za wszystkie starające aby ten rok okazał się owocny <3 Na pewno się uda! Przesyłam "wiruski" :*
    Jest drugi watek :)
    Kurde Ty juz ponad polowa:D a pamietam jak bylysmy blizniaczkami do testowania :D Jak sie czujesz ?

26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
    🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
    👩 34🧔🏻‍♂️ 40
    💊 Euthyrox N 25

grudzień ❤️‍🩹
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ