X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Styczniowe postanowienia - wrześniowe spełnienia 💕🤰
Odpowiedz

Styczniowe postanowienia - wrześniowe spełnienia 💕🤰

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2021, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bebetka93 wrote:
    Ja proszę na 19. 01.
    Dziewczyny, mam do Was pytanie. Wg. Aplikacji owulacja powinna wystąpić u mnie dziś. Od wczoraj mam śluz rozciągliwy, ale nie jest przejrzysty tylko bardziej mleczny. W ubiegłym cyklu przeszłam leczenie ponieważ miałam infekcję intymną. Śluz jednak tak nie wyglądał. Czy jest szansa, że na nowo pojawiła się infekcja? Śluz nie ma żadnego zapachu.
    Być może śluz wymieszał się z nasieniem i stąd mleczna barwa. Jeśli jednak cię niepokoją jakieś objawy to warto żebyś do lekarza poszła. Lepiej się czasem przebadać niż być złym na siebie później 😊

• Kaziaa Przyjaciółka

Wysłany: 10 stycznia 2021, 00:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heeej! A co tu takie luuuzy?
    Trzymam kciuki za wszystkie starające aby ten rok okazał się owocny <3 Na pewno się uda! Przesyłam "wiruski" :*

midzia lubi tę wiadomość

Starania od X.2019
    10.08.2020 ⏸️
    11.08.20 bHCG 30,75 ❤️
    13.08.20 bHCG 116,9 :)
    🤰Okruszku, zostań z nami ♥️
    oar8yx8d57cjppf5.png
  • Japoneczka z Porcelany Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2021, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaziaa wrote:
    Heeej! A co tu takie luuuzy?
    Trzymam kciuki za wszystkie starające aby ten rok okazał się owocny <3 Na pewno się uda! Przesyłam "wiruski" :*
    Jest drugi watek :)
    Kurde Ty juz ponad polowa:D a pamietam jak bylysmy blizniaczkami do testowania :D Jak sie czujesz ?

26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
    🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
    👩 34🧔🏻‍♂️ 40
    💊 Euthyrox N 25

grudzień ❤️‍🩹
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ