Styczniowe postanowienia - wrześniowe spełnienia 💕🤰
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBebetka93 wrote:Ja proszę na 19. 01.
Dziewczyny, mam do Was pytanie. Wg. Aplikacji owulacja powinna wystąpić u mnie dziś. Od wczoraj mam śluz rozciągliwy, ale nie jest przejrzysty tylko bardziej mleczny. W ubiegłym cyklu przeszłam leczenie ponieważ miałam infekcję intymną. Śluz jednak tak nie wyglądał. Czy jest szansa, że na nowo pojawiła się infekcja? Śluz nie ma żadnego zapachu. -
Heeej! A co tu takie luuuzy?
Trzymam kciuki za wszystkie starające aby ten rok okazał się owocny Na pewno się uda! Przesyłam "wiruski" :*midzia lubi tę wiadomość
-
Kaziaa wrote:Heeej! A co tu takie luuuzy?
Trzymam kciuki za wszystkie starające aby ten rok okazał się owocny Na pewno się uda! Przesyłam "wiruski" :*
Kurde Ty juz ponad polowa:D a pamietam jak bylysmy blizniaczkami do testowania Jak sie czujesz ?26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -