Styczniowe testowanie (na dobry początek)
-
WIADOMOŚĆ
-
Suri tule mocno jest to bardzo przykre ale jak z dwojga złego te rozwiązanie jest najlepsze. Mam nadzieje ze jajowód bedzie drożny.
suri2016 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:SURI !!!! Tak sie cieszę teraz juz tylko lepiej walczymy dalej
Poczułam dzisiaj jak ogromny ciężar spada mi z serca... tak się cieszę, że mogę wrócić do starań teraz, a nie czekać kilka miesięcy. Jutro rano dzwonię umówić się na HSG na czwartek jak się uda. Testuję 1 lutego tak czy siak niech teraz już będzie tylko lepiej ŚciskamKlaudiia87, Bocianiątko lubią tę wiadomość
3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
Maniaaaa wrote:Oluchna a ty już testowałaś?
Jutro też zatestuje
SuriWiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2017, 08:17
suri2016, Bocianiątko, bertha lubią tę wiadomość
-
Oluchna wrote:Tak. Coś mi zamajaczylo, a później zniknęło. Nie wiem czy to podświadomość, czy może faktycznie cos tam bylo. miałam sen, że dwie kreski mi wyszły na tescie dzisiaj, ale ze to był też test pokazujący wysokość bety. I miałam w tym snie betę na poziomie 10,14. A moja siostra nie miała czym nadać płynu do płukania do pralki i nadała tym moim testem.
Jutro też zatestuje -
nick nieaktualnyOluchna wrote:Tak. Coś mi zamajaczylo, a później zniknęło. Nie wiem czy to podświadomość, czy może faktycznie cos tam bylo. miałam sen, że dwie kreski mi wyszły na tescie dzisiaj, ale ze to był też test pokazujący wysokość bety. I miałam w tym snie betę na poziomie 10,14. A moja siostra nie miała czym nalac płynu do płukania do pralki i nalala tym moim testem.
Jutro też zatestuje
Ale mamy nadzieje że już nie we śnie -
Oluchna wrote:Tak. Coś mi zamajaczylo, a później zniknęło. Nie wiem czy to podświadomość, czy może faktycznie cos tam bylo. miałam sen, że dwie kreski mi wyszły na tescie dzisiaj, ale ze to był też test pokazujący wysokość bety. I miałam w tym snie betę na poziomie 10,14. A moja siostra nie miała czym nalac płynu do płukania do pralki i nalala tym moim testem.
Jutro też zatestuje
Suri
U mnie takie dziwne sny zawsze zwiastują ciążę, więc jestem przekonana, że i Ty masz fasolkę w brzuchu3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
Czekamy na córeczkę
-
suri2016 wrote:U mnie takie dziwne sny zawsze zwiastują ciążę, więc jestem przekonana, że i Ty masz fasolkę w brzuchu
Nie mam zdjęcia. Bo jak mi zamajaczylo, to mi zniknęło zaraz i już pozostała mi biel vizira. Zobaczę później na ten test może coś się pojawi
A jak tam reszta testerek?? -
Suri - z dwojga złego to całe szczęście, że wszystko poleciało samo. Oby jeszcze jajowód okazał się drożny i będzie super
Oluchna - za 2 dni już test będzie pozytywny
Mi się dziś śniło, że pomimo @ ja jednak jestem w ciąży. Może to przez to, że nadal mnie cały czas cycki bolą i jajnik.suri2016 lubi tę wiadomość
-
strasznie się cieszę, ale wczoraj już coś mnie wieczorem mniej piersi bolały i czułam, że może coś zaczyna się dziać. wzięłam jeszcze długa baaardzo gorąca kąpiel, może to pomogło. dobrze, że szybko odstawilam też progesteron. poprzednim razem brałam jeszcze ok tygodnia i może dlatego ciaza się utrzymała w jajowodzie.
jeśli jajowod będzie drozny to w tym cyklu chyba IUI, a jeśli niedrozny, to zaczynamy przygotowania do in vitro.. jestem dobrej myśli i cieszę się ogromnie, że z Wami zostajęKlaudiia87, zubii, Bocianiątko, innamorata88 lubią tę wiadomość
3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
Czekamy na córeczkę