Styczniowe testowanie (na dobry początek)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej mam pytanie czy plamienie implantacyjne może trwać kilka dni zaczęło się 3 dni temu jak na papierze toaletowym miałam niteczke czegoś brązowego śluz cały czas czysty . dzisiaj mam 31 dc a owulacje miałam w 17dc czyli wychodzi na to że w 11dpo miałam coś na papierze toaletowym.
-
moze trwac kilka dni
-
suri2016 wrote:strasznie się cieszę, ale wczoraj już coś mnie wieczorem mniej piersi bolały i czułam, że może coś zaczyna się dziać. wzięłam jeszcze długa baaardzo gorąca kąpiel, może to pomogło. dobrze, że szybko odstawilam też progesteron. poprzednim razem brałam jeszcze ok tygodnia i może dlatego ciaza się utrzymała w jajowodzie.
jeśli jajowod będzie drozny to w tym cyklu chyba IUI, a jeśli niedrozny, to zaczynamy przygotowania do in vitro.. jestem dobrej myśli i cieszę się ogromnie, że z Wami zostaję
Suri jakie cudowne wiesci ! Nie sadzilam ze to kiedys tu napisze ale nie sadzila. Ze tak sie uciesze z czyjejs @ tutaj!!!!suri2016 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
-Monika- wrote:A u mnie zawsze w 16 dc wychodza już raczej pozytywne testy a teraz normalnie biel pokazalo, co raz to jaśniejsze, śluz tez nie wskazuje na to zeby była owulacja
Panan12, no faktycznie długi i trochę wygląda jak bezowulacyjny. Nie myślałaś żeby iść z tym do gina?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2017, 09:06
-
nick nieaktualnyOluchna wrote:Monika. Testuj raczej po południu może wtedy będzie ciemniejsze. Ja tak mam. Z rana bladzioch, a po południu miałam idealna kreskę
-
Suri, bardzo sie cieszę, że udało się naturalnie i możesz wracać do starań. Jesteś bardzo dzielną kobietą.
Oluchna, trzymam kciuki za pozytyw Mam nadzieję, że Twój sen proroczy będzie.
Miłego dnia dziewczyny!Oluchna, suri2016 lubią tę wiadomość
-
Monika testy owu powinno sie robic miedzy 10 a 20 mi zawsze wychodziły ładne o 12. Z rana nie ma sensu.
Audi bardzo się cieszę, ze wszystko się samo oczyszcza :* jestem bardzo dzielna i za chwilę znowu zobaczysz II kreski !suri2016 lubi tę wiadomość
-
Suri, podziwiam Cię, jesteś bardzo dzielna - trzymam za Ciebie kciukI!
Ja wczoraj padłam wcześnie, bardzo wcześnie się też obudziłam, oczywiście od razu pognałam testować (stwierdziłam, że w zapasie i tak mam jeszcze dwa testy, więc nawet jak się zmarnuje to trudno ) i proszę:
https://zapodaj.net/e0d52f61d2241.jpg.htmlKaczorka, MamaFabianka, kaha, Ewi28, KarolinaSeven, bertha, suri2016, Kimmy lubią tę wiadomość
-
panan12 wrote:Dziewczyny kukniecie na mój wykres ? Co myślicie ? Strasznie późno przyszedł wzrost
Czemu bezowulacyjny? Wzrost temperatury jest , 6 poprzedzających niższych też jest i sluz mam metny progesteron wzrasta bo badała i codzień podnosi się temperatura . Mi lekarz mówił ze taką moją naturą długie cykle i wg rotzera poczęcie nieraz było i kobiet w 112 dc ja mam nadzieję i się tego trzymam -
A u mnie też kicha ale jeszcze się może zalapię na 30.01 bo przecież jestem maniaczką wcześniejszego testowania...
Suri kochana przeczytałam Twoje losy,jak dobrze że tak się stało!dostałaś jakieś tabletki czy to tak samo od siebie?Ale powiem Wam dziewczyny po przykładzie Suri,że chyba największe szanse na zajście są jak idealnie trafi się w owulkę i plemniczki są z 2-3 dni wypoczęte..
myśmy teraz tak częściej serduszkowali bo bałam się własnie że nie zdążę i to się nie sprawdza właśnie..
a przeciez tyle razy byłam w ciąży a teraz dupa,jak myśmy to robili
Powiedz mi to w tym miesiącu idziesz na to Hsg,tak? ale z kontrastem czy pianką?
Bo ja też chciałam iść,mam już skierowanie na nfz tylko właśnie się zastanawiam czy ten miesiąc czy następny...
Chyba przy Hsg z kontrastem nie można się starać w tym samym cyklu,jak sądzicie dziewczyny? -
nick nieaktualnymiffy wrote:Suri, podziwiam Cię, jesteś bardzo dzielna - trzymam za Ciebie kciukI!
Ja wczoraj padłam wcześnie, bardzo wcześnie się też obudziłam, oczywiście od razu pognałam testować (stwierdziłam, że w zapasie i tak mam jeszcze dwa testy, więc nawet jak się zmarnuje to trudno ) i proszę:
https://zapodaj.net/e0d52f61d2241.jpg.html -
-Monika- wrote:Cały czas mnie kuje pachwina z lewej strony, chyba to jajnik bo w zasadzie to nie wie gdzie on jest umiejscowiony.
A wiesz, że mnie właśnie w tej chwili kłuje ciagnie lewą pachwina ! Zwykle lewa prawa mniej ale też. Z córką męczyły mnie mocne bóle jak na @ a tu teraz inaczej. -
nick nieaktualnypanan12 wrote:Czemu bezowulacyjny? Wzrost temperatury jest , 6 poprzedzających niższych też jest i sluz mam metny progesteron wzrasta bo badała i codzień podnosi się temperatura . Mi lekarz mówił ze taką moją naturą długie cykle i wg rotzera poczęcie nieraz było i kobiet w 112 dc ja mam nadzieję i się tego trzymam
Panan serio? Bo juz nie moge tego czytać, co za lekarz dopuszcza do takich cykli??? Przecież wszystkie tu wiemy jak organizm sie powinien zachowywać aby była szampana ciaze. A Twoje cykle nie dają na to w aktualnym stanie cienia szansy. Juz Ci pisałam idź wywołać @ i zacznij badania, monitoringi i dopiero wtedy można myślec o kakretnych staraniachzubii, Oluchna, OjMaryś lubią tę wiadomość
-
Jeszcze wam napisze jedna rzecz...Nie zwracajcie uwagi na objawy bo ja byłam cały czas przekonana że jak znajdę w drugą ciążę to już będę wiedzieć wcześniej że się udało bo w pierwszej ciąży miałam całkowicie inne objawy niż teraz a tu się okazuje że brak objawów to też może być ciąża ! A teraz myślałam, że tak jak w pierwszej będę czuć w szyjce rozpulchnienia taka gabeczke a tu tylko twarda jak co cykl, czekałam na śluz od 4 dpo, na bóle w nocy budzące mnie i też ich nie było...Także do puki nie ma @ wszystko może się wydarzyć !
-
nick nieaktualnyKlaudiia87 wrote:Nie wyświetla mi się zdjęcie.
Ja dzisiaj też zatestowałam i ujrzałam biel. Cycki bolą jak na okres, jestem niemal pewna, że ten cykl będzie stracony. Poza tym każda z 6 moich ciąż śniła się mojemu mężowi, a teraz nic.
Zubii ja jeszcze jestem przed owulacja Także to nie oznaka ciąży.