Styczniowe testowanie (na dobry początek)
-
WIADOMOŚĆ
-
-Monika- wrote:Gratuluję Tobie szkoda tylko że w takicj chwilach nie można spojrzeć na np. Twoj wykres :_0
Na moim wykresie i tak pustki, od jakiegoś czasu oznaczałam tylko długości cyklu, to był nasz pierwszy, spontaniczny cykl starań i nawet nie mierzyłam temperatury. Nie spodziewałam się, że tak szybko się uda.
Klaudiia87, nie wiem czemu nie wyświetla Ci się zdjęcie... W każdym razie jest druga kreska, może i blada, ale widoczna. Dziś miałam spodziewany termin @. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyskorpionek82 wrote:Możliwe ze te parę nitek które mam 3 dzień na papierze toaletowym to mój @ bo zaczęło się w 28dc tylko wtedy było tylko raz a od wczoraj parę razy w ciągu dnia. Mimo to może być ciąża?
Poczekaj do jutra i zrób test to jest już 14 dpo, badz dobrej myśli.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2017, 10:12
-
Gratuluje kresek
Skorpionek zatestuj! skoro w terminie @ pojawiło się plamienie to bardzo mozliwe ze juz jest ciaza ja w ciazy z synem przez pierwsze 3 mies mialam normlane plamienia w terminach@ i bylam na tyle zielona ze myslalam ze to skapy @ lekarka mi uswiadomila ze to nie krwawienie a plamienie i ze w wielu ciazach to sie zdarza ze w terminie akurat tym kobiea w ciazy plami
-
nick nieaktualnyMiffy gratulacje i spokojnych 9 miesiecy zycze!!
Suri Kochana, bohaterko Ty moja! Ciesze sie, ze wracasz do gry tak szybko :*
Oluchna na dniach beda juz widoczne dwie kreseczki
Ja rano jak sie obudzilam-ucieszona ze w koncu po 3 dniach plamienia spokoj, a tu po godzinie sie tyle krwi pojawilo jak przy lekkiej @ ja nie wiem czy mam jakas otwarta rane czy co.. rozumiem plamienia przez polipa ale nie zywa krew w dosc duzych ilosciach jak podczas @miffy, suri2016 lubią tę wiadomość
-
suri2016 wrote:witajcie kochane!!! dziś ją przynoszę wspaniałe wieści!!! czuję, że dostałam prezent od losy nad ranem obudził mnie potężny bol, dostałam okres najgorszy hardcore ever. ciaza obumarla! wiem, że może kiepsko to brzmieć, ale w mojej sytuacji to było najlepsze wyjście. w przyszłym tygodniu badanie jajowodu. jeśli zatkało, to może się Przetka, a jeśli nie, to zobaczymy co powie LekaRz. jestem taka szczęśliwa, że wracam do gry!!!
suri2016 lubi tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
zubii wrote:Jeszcze wam napisze jedna rzecz...Nie zwracajcie uwagi na objawy bo ja byłam cały czas przekonana że jak znajdę w drugą ciążę to już będę wiedzieć wcześniej że się udało bo w pierwszej ciąży miałam całkowicie inne objawy niż teraz a tu się okazuje że brak objawów to też może być ciąża ! A teraz myślałam, że tak jak w pierwszej będę czuć w szyjce rozpulchnienia taka gabeczke a tu tylko twarda jak co cykl, czekałam na śluz od 4 dpo, na bóle w nocy budzące mnie i też ich nie było...Także do puki nie ma @ wszystko może się wydarzyć !
Dzisiaj na teście biel. Test owu tez słaby...
A jeszcze do tego wszystkiego M sie rozłożył i miał wczoraj gorączkę ponad 39 stopni, wiec generalnie 3 miesiące antykoncepcji naturalnej - bo plemniki gorączka wybiła masakra......
miffy wrote:Suri, podziwiam Cię, jesteś bardzo dzielna - trzymam za Ciebie kciukI!
Ja wczoraj padłam wcześnie, bardzo wcześnie się też obudziłam, oczywiście od razu pognałam testować (stwierdziłam, że w zapasie i tak mam jeszcze dwa testy, więc nawet jak się zmarnuje to trudno ) i proszę:
https://zapodaj.net/e0d52f61d2241.jpg.html
Jakies objawy miałaś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2017, 10:47
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Summer86, przepraszam, że odpisuję dopiero teraz, ale miałam fatalną noc bóle jak na @ razy 100000000
Pytałaś o koszty invitro - z tym to baaaardzo róźnie jest, u południowych sąsiadów w Gyncentrum liczą 8 300,00 pln za całość procedury łącznie z mrożeniem + dopłata za leki. Do 3 prób jest opłata ryczałtowa także powinno wyjść nie więcej niż 1500,00 pln za stymulację. W czeskiej klinice mają dobrego lekarza z polski doktora Kopca co też brzmi zachęcająco, biorąc pod uwagę fakt, że o kierowniku kliniki krążą opinie, że jest naciągaczem. Co do kosztów w Polsce to trzeba liczyć się z wydatkiem ok. 12 0000 pln i to różnie w zależności od kliniki. Gyncentrum katowickie ma z kolei ciekawą opcję 2+1 w cenie 13 900,00, która zakłada, że jeśli pierwsza próba zakończy się sukcesem to opłata za procedurę spada do 7 100,00 pln, a resztę oddają. Mnie ciągle korci anevivo, ale boję się niskiej skuteczności i znowu kolejnych pieniędzy wyrzuconych w błoto.summer86, suri2016 lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
bertha wrote:A który to dpo? Szkoda ze nie masz wykresu udostępnionego..
Jakies objawy miałaś?
No właśnie nic dopiero po teście włożyłam palec bo aż się bałam że coś jest nie tak skoro tego śluzu nie ma a w środku dużo kremowo bialegobertha lubi tę wiadomość
-
Suri, fighterko!
Miffy, gratuluję! I trochę zazdroszczę; )
Ja juz oficjalnie zaczynam 2cs ale zostaję w wątku styczniowym! I bardzo proszę zapisać mnie na 31 mamy wtedy odebrać klucze do naszego mieszkania wiec może to znak? i zaczynam brać wiesiołkaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2017, 10:56
kaha, zubii lubią tę wiadomość
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
mi też ostatnio lekarz powiedział że mam za mało śluzu, jak bierzecie ten wiesiołek?
i mnie dziś jajniki pobolewają i kregosłup oraz mam wzdęcia. wiec mozliwe ze juz po owu mam.bo zawsze tak sie czuje po owu az do okresu już.zaraz sikne na test owu jak wyjdzie negatyw to zaznaczam pozytyw 12 dc.wiem że ten cykl jest stracony ale chce się nauczyc obserwować swój organim,do kwietnia bede mistrzyniąBocianiątko, Izape91 lubią tę wiadomość