Styczniowe testowanie (na dobry początek)
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolina90 wrote:Katik a co to za rasa? My też chcemy z mężem psa ale chcieliśmy się wstrzymać do momentu aż zajde chociaż w ciaze
-
nick nieaktualnyEwi28 wrote:mi też ostatnio lekarz powiedział że mam za mało śluzu, jak bierzecie ten wiesiołek?
i mnie dziś jajniki pobolewają i kregosłup oraz mam wzdęcia. wiec mozliwe ze juz po owu mam.bo zawsze tak sie czuje po owu az do okresu już.zaraz sikne na test owu jak wyjdzie negatyw to zaznaczam pozytyw 12 dc.wiem że ten cykl jest stracony ale chce się nauczyc obserwować swój organim,do kwietnia bede mistrzynią
Ja mam taki sam plan. Nawet w tym cyklu jak wiedziałam ze to dzień owulki to nie ciagnelam męża, nawet sama nie mialam ochoty. W sumie to moze pocelujemy w dziewczynkę kilka cykli, potem trzeba bedzie odpuścić na chwile i potem będziemy działać znowu moze juz intensywniej:p -
Katik wrote:My mamy mieszańca, taki mały pies ok 12kg. Moim zdaniem lepiej żeby pies pojawił sie wcześniej. Bo szkolenie traw ponad 6 miesięcy.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
U nas w tym miesiacu plan zeby uskutecznic dopiero intensywne starania przy owulacji czyli dodatni test, albo juz praktycznie dodatni i potem dluzej sie bo zastanawiamy sie czy nie za szybko odpuszczamy, a za duzo energii przed owulka w to wkladamy.
A co do psow to my mamy ogromna suczke, mieszanke owczarka niemieckiego krotkowlsego z dlugowlosym. Na oko ma z 30 kilo ^^Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2017, 13:46
suri2016, zubii lubią tę wiadomość
-
Flowwer wrote:Ja mam dwa psy i kota sfinksa rasa jest obłedna !!!
Ja mam wątpliwości czy damy sobie radę z naszym zoo i dzieckiem. Mój M jest pozytywnie do tego nastawiony i mówi że damy radę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2017, 14:05
-
nick nieaktualnyFlowwer wrote:Ja mam dwa psy i kota sfinksa rasa jest obłedna !!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2017, 14:02
-
Ja wam powiem jedno ze wszystkie objawy ciąży to ten wysoki pogesteron dziś piersi bolą od pach ( pszypominam wczorajsza beta ujemna w 8 dpo ). Człowiek sie tylko nakręca. A i dziś nic do ust włożyć nie mogę.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Igaa wrote:Floweer, powiedz mi jakie te sfinksy sa z charakterku? Jaki ma ten Twoj kolor? Ja sie bardzo zastanawiam nad ta rasa, staram sie tylko meza namowic
To są bardzo aktywne koty nie kapryśne większość czasu spedzaja z człowiekiem .
Moj jest biały w czarne łatki.Igaa lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Ja wam powiem jedno ze wszystkie objawy ciąży to ten wysoki pogesteron dziś piersi bolą od pach ( pszypominam wczorajsza beta ujemna w 8 dpo ). Człowiek sie tylko nakręca. A i dziś nic do ust włożyć nie mogę.
Flowwer za wcześnie 8 dpo, jeszcze kilka dni i będą piękne II kreseczki3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
suri2016 wrote:Flowwer za wcześnie 8 dpo, jeszcze kilka dni i będą piękne II kreseczki
Raczej to moja podświadomość
Choć i tak w ciężkim szoku jestem że po letrizolu mam odbicie w ovu.
Na naturalsa nie licze, powoli przyzwyczajam się do myśli o in-vitro w drugiej połowie roku będę podchodzić.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Cześć Dziewczyny, chciałam sie "pochwalić" ze u mnie nici z tego cyklu:(
Ale pocieszam się, ze moze to i dobrze, bo to był pierwszy po odstawieniu tabsów. Teraz ruszymy już pełną parą i testujemy w lutym. -
skorpionek82 wrote:U mnie znowu kłucie przy pempku
Ja bym już betę zrobiła !!jestes wyyrwała !!kropek tam jest
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
panan12 wrote:Ja już nie umiem do was po dobroci...Czy wy kur nie rozumiecie szczególnie Ty ze ja jestem po owulacji ? A jak doszło do zapłodnienia to co ? Który lekarz za to odpowie ? Słucham. Bo mi lekarz niechce dac na wywołanie bo się boi... głupia jesteś i tyle sory.
Panan myślę że powinnaś sobie darować takie niemiłe komentarze. Skoro jesteś madrzejsza to w jakim celu nas pytasz o radę, a potem się zloscisz? I dziwne bo moja szwagierka tez miała problem z @. Lekarz tez nie wiedział czy ciąża czy co się dzieje i dostała tabletki na wywolanie ale nic nie dały bo się właśnie okazało ze jest w ciąży.OjMaryś lubi tę wiadomość
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️