Styczniowe testowanie (na dobry początek)
-
WIADOMOŚĆ
-
innamorata88 wrote:Hej Dziewczyny,
wracam z zaświatów. Dzisiaj moje urodziny, a w prezencie dostałam potwierdzenie diagnozy ciąży jajowodowej i prezent w zastrzyku metotreksat. Przynajmniej zabieg nie będzie konieczny. Po @ wkraczamy z tabletkami anty i za 3 cykle pierwsze podejście do invitro. Klamka zapadła.
Widzę ze w podpisie masz opinie ha temat klinki bocian w Katowicach Możesz coś więcej napisać
Jaką klinikę bądz doktora polecasz -
Oluchna wrote:Aga, trzymam kciuki
Mój małż spożywa piwko, a mi jakoś w ogóle się nie chce, więc sacze herbatę nie poznaje się
Ja tak mam od sylwestra.Nawet do papierosów mnie nie ciągnie jak w ciągu dnia kilka zawsze zapaliłam. Też nie poznaję sięOluchna lubi tę wiadomość
-
Normalnie weekend, a ja ani piwka ani nic innego. Alkohol może nie istnieć. Za to herbatka z cytryna i miodem, to litrami powinna stać koło mnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2017, 21:14
-
Wróciłam ... dużo tu napisałyście
W domku mam armagedon po kilku godzinach mojej nieobecnosci wiec na juro juz mam zajecia bo dzis nie mam sil ... kłuje mnie mocno z lewej srony jakby od jajnika znowu wzielam nospe i czekam az przejdzie nie moge sie doczekac poniedzialku -
Że się tak wyrażę: zalała mnie kremowym sluzem. I tak sobie siedzę na WC i myślę: no to jesteś w ciąży. Wcześniej miałam kremowy ale takie mikro ilości. Teraz to była mega ilość.
OjMaryś, zubii, Flowwer, kaha, Amy333, Klaudiia87, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOluchna wrote:Że się tak wyrażę: zalała mnie kremowym sluzem. I tak sobie siedzę na WC i myślę: no to jesteś w ciąży. Wcześniej miałam kremowy ale takie mikro ilości. Teraz to była mega ilość.
-
Kasiulka03 wrote:Kochane moje a w jakiej pozycji badacie szyjkę Ja chce zacząć regularnie badać oś tego cyklu Wcześniej sporadycznie i robiłam to sory za dokładność jak siedziałam na wc Umiałam wyczuć ją ale wejścia nie umiałam znaleźść
Dziękuje za pomoc
Oluchna ja od poczatku Ci klepie ze w ciazy jestes -
Dziewczyny ja oczywiscie po cichu siedzę i sobie podczytuje wasze wpisy:) co do invitro to jak sobie patrzyłam na dwie kliniki w Katowicach jedna chyba gyncentrum i w Mysłowicach jakaś jedna maja taka promocje ze jak sie odrazu zapłaci za dwa invitro to trzeci sie dostaje gratis jesli te dwa sie nie udadzą. Natomiast jesli uda sie za pierwszym razem, to wracają około kilku tysięcy, wiec można sie zorientować czy inne kliniki tez maja jakies promocje:) ja tez jak sie nie uda kiedyś, to będę chciała końcem roku podejść do czegoś takiego, tym bardziej ze wyniki męża nie ciekawe, -"3 narazie musimy powtórzyć końcem stycznia czy sie poprawiło:)
-
summer86 wrote:Dziewczyny, orientujecie się w ogóle jaki jest koszt in vitro jeśli trzeba podchodzić 2-3 razy? Za każde podejście jest te 8-12 tys. PLN? Nie wiem na jakie kwoty powinnam się zacząć przygotowywać.
w zależności ile jajeczek będzie zdolnych do zamrożenia ale w 10 tyś się zmieścisz.
punkcja z monitoringiem 1000+ IVF 4000 + transfer 800, czyli 6600zł. Do tego leki i badania przed rozpoczęciem stymulacji, bo pozniej estradiol, progesteron to juz jest w cenie punkcji i te wizyty monitorujace rowniez. Osobne sa platnosci za ewentualne mrozenie zarodków
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Ptysia wrote:Dziewczyny ja oczywiscie po cichu siedzę i sobie podczytuje wasze wpisy:) co do invitro to jak sobie patrzyłam na dwie kliniki w Katowicach jedna chyba gyncentrum i w Mysłowicach jakaś jedna maja taka promocje ze jak sie odrazu zapłaci za dwa invitro to trzeci sie dostaje gratis jesli te dwa sie nie udadzą. Natomiast jesli uda sie za pierwszym razem, to wracają około kilku tysięcy, wiec można sie zorientować czy inne kliniki tez maja jakies promocje:) ja tez jak sie nie uda kiedyś, to będę chciała końcem roku podejść do czegoś takiego, tym bardziej ze wyniki męża nie ciekawe, -"3 narazie musimy powtórzyć końcem stycznia czy sie poprawiło:)
Ja już myślałam Ptysia że jesteś dawno na fioletowej stronie !!!
Ja się lecze w provicieWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2017, 21:52
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Oluchna wrote:Że się tak wyrażę: zalała mnie kremowym sluzem. I tak sobie siedzę na WC i myślę: no to jesteś w ciąży. Wcześniej miałam kremowy ale takie mikro ilości. Teraz to była mega ilość.
nie ma innej opcji !!! JESTEŚ w dwupaku
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Oluchna, jutro testujesz???? Czekam rano na pozytywa!
Kurde, dlaczego ja nie mam śluzu prawie wcale... pewnie sie nie udało.. dupa, dupa dupa.https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki)