Styczniowe testowanie (na dobry początek)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
skorpionek82 wrote:Robiłam dzisiaj wyszła mi jedna kreska ale wydaje mi się że był zalany ponieważ przy c było kilka pasków w kolorze czerwonym.
-
nick nieaktualnyMamaFabianka wrote:Dziewczyny jutro termin @. O dziwo nic a nic oprocz cyckow mnie nie boli. Ale mam takie zawroty glowy ze masakra. W sylwestra mialam taki dzień i dziś znowu. Albo ciśnienie wariuje albo mój organizm
a TE cycole jak bolą? Bo to też różnica
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2017, 17:36
-
nick nieaktualny
-
-Monika- wrote:Ja tez jednego cyklu miałam takie zawroty głowy że powiedziałam do męza żeniejestem w stanie jechać samochodem. Trwało to dwa dni i bach okres ale wted wiedziałam ze z tego cyklu nici.
a TE cycole jak bolą? Bo to też różnica
No powiem ci Monika, ze pozytywne przeczucie, aż się sama zastanawiam, czy to ta magia świąt tak na mnie jeszcze działa, czy faktycznie coś jest na rzeczy.
Poza tym sutki, to mnie tak bolą w staniku, a nawet bez niego, że najchętniej potraktowałabym je jakąś maścią przeciwbólową.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2017, 17:40
-
-Monika- wrote:Ja tez jednego cyklu miałam takie zawroty głowy że powiedziałam do męza żeniejestem w stanie jechać samochodem. Trwało to dwa dni i bach okres ale wted wiedziałam ze z tego cyklu nici.
a TE cycole jak bolą? Bo to też różnicaFabian 06.2014
Dwa aniołki 02.2017 06.2017 [*] -
nick nieaktualnyskorpionek82 wrote:Zaraz będę żygać sorry za wyrażenie a nie umiem ;-(
Oluchna Ty mi nic nie wspominaj o kebabie, ja wczoraj miałam na niego taką ochote ze normalnie masakra! A Ty mi znów przypomniałaś! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
-Monika- wrote:Cukierki miętowe i powinno przejść, a jak nie masz to głęboki wdech i wydech, lepszo to niż eby z Ciebie pruło.
Oluchna Ty mi nic nie wspominaj o kebabie, ja wczoraj miałam na niego taką ochote ze normalnie masakra! A Ty mi znów przypomniałaś!
Monika, no nie mogłam się powstrzymać, na samą myśl, to mi ślinka cieknie tak, ze normalnie oszaleję. Biorę męża pod pachę i po pracy idę do kebabowni Kaha wpadaj, pójdziemy we trójkę
O i takie moje odchudzanieWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2017, 17:47
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny