Styczniowe testowanie (na dobry początek)
-
WIADOMOŚĆ
-
laski kurde albo nie miałam owu albo testy są do dupy...niby 12 dc coś tam wyszło ale nie była ta 2 kreska tak ciemna jak testowa a od wczoraj już mega bladziochy dół totalny, nawet nie czuje żebym miałam owu a zawsze miałam mega bóle w trakcie no lub po już i sutki miałam wrażliwe po owu bodajże a tu zero objawów a mam już 14 dc...jestem podłamana...
-
nick nieaktualny
-
Ewi28 wrote:laski kurde albo nie miałam owu albo testy są do dupy...niby 12 dc coś tam wyszło ale nie była ta 2 kreska tak ciemna jak testowa a od wczoraj już mega bladziochy dół totalny, nawet nie czuje żebym miałam owu a zawsze miałam mega bóle w trakcie no lub po już i sutki miałam wrażliwe po owu bodajże a tu zero objawów a mam już 14 dc...jestem podłamana...
-
-Monika- wrote:Oluś dam radę zawsze to pare kalorii mniej, jutro za to darobie tortem urodzinowym.
Ewcia gdybyś mierzyła temp. mogłabym coś Tobie podpowiedzieć a tak -
nick nieaktualnyEwi28 wrote:wiem ale nie chce mierzyc temp bo i tak psychicznie się dołuje to już oelwam...no cóż, wrócimy do staran od kwietnia, trudno ten cykl poszedł na straty
-
Wy tu o kebabie a ja zaraz po odpuszeniu krwi jedacham po tatar !! Pół dnia sie nim objadam
Olucha będziesz robić betę czy test sikany ?
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Wy tu o kebabie a ja zaraz po odpuszeniu krwi jedacham po tatar !! Pół dnia sie nim objadam
Kebab zjedzony.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2017, 19:02
Katik, MamaFabianka lubią tę wiadomość
-
Oluchna wrote:Sikanca. Ja mam jedno postanowienie. Beta dopiero po dwóch kreskach na sikanym.
Kebab zjedzony.
Ja już po tylu latach chyba cierpliwości do tych sikanych nie mam. Uszami mi wychodzi ta biel vizira.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Po wizycie podejście do IUI nr 2 :p od dzia do 7dc lamette w 8dc przyjść będziemy brać następne hormonki zrobił mo dodatkowe badania żebym idealnie dobrać ilości danego hormonu wiec czekamy teraz do wtorku
Ja jak brałam lamette to za 1 razem mi się udało;-) Tobie życzę tego samegoFlowwer, kaha lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny robiłam wczoraj test ovu po zastrzyku I wyszedł piękny, pozytywny. A dzis ok 18 juz całkowicie negatywny. To dobrze czy nie bardzo?👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Flowwer wrote:Wy tu o kebabie a ja zaraz po odpuszeniu krwi jedacham po tatar !! Pół dnia sie nim objadam
Flowwer pytalaś rano czy będę badać D3 i himocysteinę. U mnie w labie chyba nawet nie robia tych badań, chodzę do labolatorium jak najbliżej pracy, zeby wolnego nie musieć brać. Też mi trochę krwi upuścili bo na moje badania aż 3 próbowki poszły, robiłam: pełną morfologię, panel lipidowy, TSH, ft3, ft4, Anty TPO, LH, FSH, testosteron, estradiol i prolaktynę. Nadal nie wiem kiedy się robi prolaktynę, ale stwierdziłam, że zrobię przy okazji z resztą badań. Masz już wyniki? Ja dopiero w poniedzialek mieć będę, bo nie chce mi się w sobotę specjalnie po nie jechać.
Mąż gdy usłyszał, że startuję z piciem winka wyciągnął mnie na kolację do restauracji, właśnie wróciliśmy
Innamorata miałam nadzieję, że nie zaglądasz, bo jesteście w Krakowie i że wszystko jest ok. Trzymaj się dzielnie, tulę mocno. -
nick nieaktualny
-
Karolina90 wrote:Dziewczyny robiłam wczoraj test ovu po zastrzyku I wyszedł piękny, pozytywny. A dzis ok 18 juz całkowicie negatywny. To dobrze czy nie bardzo?
Karola pisałam Ci wczoraj, że nie robi się testów po zastrzyku, bo zawsze wychodzą pozytywne.3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
Agniechaaaa wrote:To mój 2cykl na lametcie wiec oby teraz szczęśliwy
Kochana przecież zwolniłam Ci miejsce będzie dobrze!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2017, 20:02
3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
Dziewczyny, orientujecie się w ogóle jaki jest koszt in vitro jeśli trzeba podchodzić 2-3 razy? Za każde podejście jest te 8-12 tys. PLN? Nie wiem na jakie kwoty powinnam się zacząć przygotowywać.
-
suri2016 wrote:Karola pisałam Ci wczoraj, że nie robi się testów po zastrzyku, bo zawsze wychodzą pozytywne.
Wiem wiem Suri tylko bardziej mnie zastanawia to cxy dziś nie powinien wyjść jeszcze chciał cień cienia
Znów się za bardzo nakrecilam, już odpuscilam to gin narobił mi nadziei - i wiem ze taka jęcząca teraz jestem👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
22dpt ❤️ -
Agniechaaaa wrote:To mój 2cykl na lametcie wiec oby teraz szczęśliwy
Agniechaaaa będę trzymała kciuki u nas jak się nie uda zajsc do końca lutego to w marcu tez planujemy inseminacje ale z tego co wiem to trochę badań chyba przed trzeva wykonać tak?👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
22dpt ❤️ -
nick nieaktualnyKarolina90 wrote:Agniechaaaa będę trzymała kciuki u nas jak się nie uda zajsc do końca lutego to w marcu tez planujemy inseminacje ale z tego co wiem to trochę badań chyba przed trzeva wykonać tak?
Tak trzeba mięs trochę badan poronionych najlepiej zadzwoń do kliniki w której chcecie robić i dowiedzieć sie czego wymagają :p bo dotyczy to i Ciebie i męża
SURI Dziekuje jestes moja gwiazdka na niebie
Summer w tej kwocie masz tez wliczone badania wiec jak je odliczysz to wychodzi okolao 1000/1500 taniej reszta to cena leków itd