Styczniowe testowanie (na dobry początek)
-
WIADOMOŚĆ
-
-Monika- wrote:Nie bedziesz musiała szukać nowej pracy, chyba wszyscy znamy powód hihih mam nadzieję że dołączę do Ciebie!
-
Kochane mąż zabiera mnie na zakupki będziemy się odstresowywać przed poniedziałkową Betą miło z jego strony że chociaż przez chwile nie bede myslala o swojej macicy
U nas na granicy podlaskiego i warminsko-mazurskiego tez na brak pracy narzekac nie mozna praca jest ale chetnych juz brak kazdy z kim nie rozmawiam albo wlasnie zaczal swoj biznes albo o tym mysli albo jest w trakcie papierologii tak jak ja
Skorpionek trzymam wiec kciuki z calej siły
-
nick nieaktualnyJa swoją działalność aktualnie zawiesiłam. Może latem coś ruszy. Jednak nie wiąże z tym swojej przyszłości. Dziewczyny nie kuście bo mam ochotę się w wasze strony przeprowadzić! Tylko że mieszkania drogie
O ja też bym poszła na jakieś zakupy ale jest tak zimno, że wolę się w domu wygrzewać. Jutro jade na urodziny do mojego chrzesniaka więc się wyrwę troche z domu -
A ja juz po wynikach i doznałam szoku więc mój progesteron na cyklu naturalnym 25.59 ng/ml oczywiście nie mam pewności który dziś dpo. I jak to babę podkusiło mnie na betę standardowo ujemna.
Powiedzcie mi czy przy takim wysokim to mam się spodziewać jeszcze torbieli ?
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
OjMaryś wrote:
Amy333 nadzieja jest zawsze poczekamy na temp żeby odbiła i rosła chociaż u mnie wejdz na wykres zobacz wgl na ciążowy nie wygląda się waha raz wysoko raz nisko dziewczyny mowia z bedzie kropek a ja czekam zobaczyc co z tego wyniknie )
wlasnie ten dzisiejszy spadek tempki mnie martwi:( jutro mam nadzieji choc troszke podsoczy.. -
Flowwer wrote:A ja juz po wynikach i doznałam szoku więc mój progesteron na cyklu naturalnym 25.59 ng/ml oczywiście nie mam pewności który dziś dpo. I jak to babę podkusiło mnie na betę standardowo ujemna.
Powiedzcie mi czy przy takim wysokim to mam się spodziewać jeszcze torbieli ? -
-Monika- wrote:Ja swoją działalność aktualnie zawiesiłam. Może latem coś ruszy. Jednak nie wiąże z tym swojej przyszłości. Dziewczyny nie kuście bo mam ochotę się w wasze strony przeprowadzić! Tylko że mieszkania drogie
O ja też bym poszła na jakieś zakupy ale jest tak zimno, że wolę się w domu wygrzewać. Jutro jade na urodziny do mojego chrzesniaka więc się wyrwę troche z domu
A my jutro spotkanie z przyjaciółką i jej przyszłym mężem mamy, więc relaks pełną parą. I najważniejsze że wolne, to się wyśpię przynajmniej -
nick nieaktualnyInna Tule mocno!!! jestes dzielna przykro mi, ze Cię to spotkało, właśnie dzis myślałam co tam u Ciebie. Z okazji urodzin w tej sytuacji życzę Ci aby in vitro udało sie przy pierwszej próbie!!!
SURI ja tez juz odkładana na in vitro cal jest! Jakos nie wierze w IUI :p ale wiadomo walczę dalej damy rade!!!! Takie z Nas wojowniczki!!!
Oluchna !!! U Ciebie jestem pewna to Twój mały tic tack super zaczniesz rok!!!Oluchna lubi tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:Inna Tule mocno!!! jestes dzielna przykro mi, ze Cię to spotkało, właśnie dzis myślałam co tam u Ciebie. Z okazji urodzin w tej sytuacji życzę Ci aby in vitro udało sie przy pierwszej próbie!!!
SURI ja tez juz odkładana na in vitro cal jest! Jakos nie wierze w IUI :p ale wiadomo walczę dalej damy rade!!!! Takie z Nas wojowniczki!!!
Oluchna !!! U Ciebie jestem pewna to Twój mały tic tack super zaczniesz rok!!! -
Uwielbiam te ich nic nie robienie i zycie za 50zl miesiecznie. Jak przychodza takie (nie chce brzydko sie wyrazac) traby po zasilki to mnie normalnie trafia. Alergie mam na to.. Od 5 lat pracuje w OPSie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOluchna wrote:W małopolsce też jest całkiem spoko z pracą. Nie mogę powiedzieć. U nas w firmie prowadziliśmy program stażowy, całkiem fajne warunki dla bezrobotnych, bo najniższa krajowa był za staż, ale wyobraźcie sobie, że wiele razy się spotkałyśmy ze stwierdzeniem: Aaaaa tak mało pieniędzy, to ja z pomocy społecznej za nicnierobienie mam więcej, to mi się pracować nie opłaca.
A my jutro spotkanie z przyjaciółką i jej przyszłym mężem mamy, więc relaks pełną parą. I najważniejsze że wolne, to się wyśpię przynajmniej -
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Oj tam, oj tam :p
Dziewczyny ja dzis na 18.45 do gina zobaczymy co powie jaki plan jakie leki
Monia, u nas też widoczne 500+. Co rusz widzę jakąś "ciekawą" w ciąży z trzecim, czwartym... ehhh.. sprawiedliwość.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2017, 16:25
-
Agniechaaaa wrote:Oj tam, oj tam :p
Dziewczyny ja dzis na 18.45 do gina zobaczymy co powie jaki plan jakie leki
Daj znać co i jakJa sie nastawian na in vitro w drugiej połowie roku. Odwlekać już w moim wieku nie ma co.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny