SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Styczniowe testowanie (na dobry początek)
Odpowiedz

Styczniowe testowanie (na dobry początek)

Oceń ten wątek:
  • Oluchna Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -Monika- wrote:
    Nie bedziesz musiała szukać nowej pracy, chyba wszyscy znamy powód :-) hihih mam nadzieję że dołączę do Ciebie!
    Monia ja już ci powiedziałam, ze ten cykl będzie Twój. Już masz serduszek, a serduszek. Także obstawiasz dobrze owulację, a później tylko zielony przyjaciel :D

5 cykl starań w oczekiwaniu na małego Tic-Tac'ka :)

629a9f03b8017f7d26ef25c33863a9f1.png
  • OjMaryś Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane mąż zabiera mnie na zakupki :D będziemy się odstresowywać przed poniedziałkową Betą :) miło z jego strony że chociaż przez chwile nie bede myslala o swojej macicy :D
    U nas na granicy podlaskiego i warminsko-mazurskiego tez na brak pracy narzekac nie mozna praca jest ale chetnych juz brak :D kazdy z kim nie rozmawiam albo wlasnie zaczal swoj biznes albo o tym mysli albo jest w trakcie papierologii tak jak ja :D

Skorpionek trzymam wiec kciuki z calej siły :)

f2w3skjood9muy2d.png
    https://bellybestfriend.pl/graph/056cab463cf345b80050fcef2d6c2bed
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2017, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja swoją działalność aktualnie zawiesiłam. Może latem coś ruszy. Jednak nie wiąże z tym swojej przyszłości. Dziewczyny nie kuście bo mam ochotę się w wasze strony przeprowadzić! Tylko że mieszkania drogie :-/

O ja też bym poszła na jakieś zakupy ale jest tak zimno, że wolę się w domu wygrzewać. Jutro jade na urodziny do mojego chrzesniaka więc się wyrwę troche z domu :-)

• Flowwer Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja juz po wynikach i doznałam szoku więc mój progesteron na cyklu naturalnym 25.59 ng/ml oczywiście nie mam pewności który dziś dpo. I jak to babę podkusiło mnie na betę standardowo ujemna.
    Powiedzcie mi czy przy takim wysokim to mam się spodziewać jeszcze torbieli ?

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • Amy333 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OjMaryś wrote:

Amy333 nadzieja jest zawsze :) poczekamy na temp żeby odbiła i rosła chociaż u mnie wejdz na wykres zobacz wgl na ciążowy nie wygląda się waha raz wysoko raz nisko :D dziewczyny mowia z bedzie kropek a ja czekam zobaczyc co z tego wyniknie :D)

wlasnie ten dzisiejszy spadek tempki mnie martwi:( jutro mam nadzieji choc troszke podsoczy..

14 cs- suplementacja M- udało się w ostatnim dniu roku!
    2 cykl po sono HSG- polecam każdemu przeczyścić rurki;)
    3i49hdgeac44oma5.png
  • Amy333 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skorpionek82 wrote:
    Ja tak wczoraj miałam jak ubierałam synka
    ale u Ciebie ladnie :) trzymam kciuki:))

14 cs- suplementacja M- udało się w ostatnim dniu roku!
    2 cykl po sono HSG- polecam każdemu przeczyścić rurki;)
    3i49hdgeac44oma5.png
  • skorpionek82 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer wrote:
    A ja juz po wynikach i doznałam szoku więc mój progesteron na cyklu naturalnym 25.59 ng/ml oczywiście nie mam pewności który dziś dpo. I jak to babę podkusiło mnie na betę standardowo ujemna.
    Powiedzcie mi czy przy takim wysokim to mam się spodziewać jeszcze torbieli ?
    Ja miałam 8 dpo progesteron 19.54 ng/ml estradiol 190,30pg/ml

be2286637619c012de883c2f8744cba8.png
  • Oluchna Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -Monika- wrote:
    Ja swoją działalność aktualnie zawiesiłam. Może latem coś ruszy. Jednak nie wiąże z tym swojej przyszłości. Dziewczyny nie kuście bo mam ochotę się w wasze strony przeprowadzić! Tylko że mieszkania drogie :-/

O ja też bym poszła na jakieś zakupy ale jest tak zimno, że wolę się w domu wygrzewać. Jutro jade na urodziny do mojego chrzesniaka więc się wyrwę troche z domu :-)
    W małopolsce też jest całkiem spoko z pracą. Nie mogę powiedzieć. U nas w firmie prowadziliśmy program stażowy, całkiem fajne warunki dla bezrobotnych, bo najniższa krajowa był za staż, ale wyobraźcie sobie, że wiele razy się spotkałyśmy ze stwierdzeniem: Aaaaa tak mało pieniędzy, to ja z pomocy społecznej za nicnierobienie mam więcej, to mi się pracować nie opłaca.
    A my jutro spotkanie z przyjaciółką i jej przyszłym mężem mamy, więc relaks pełną parą. I najważniejsze że wolne, to się wyśpię przynajmniej :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2017, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inna Tule mocno!!! <3 jestes dzielna <3 przykro mi, ze Cię to spotkało, właśnie dzis myślałam co tam u Ciebie. Z okazji urodzin w tej sytuacji życzę Ci aby in vitro udało sie przy pierwszej próbie!!!

SURI ja tez juz odkładana na in vitro :) cal jest! Jakos nie wierze w IUI :p ale wiadomo walczę dalej :D damy rade!!!! Takie z Nas wojowniczki!!!

Oluchna !!! U Ciebie jestem pewna to Twój mały tic tack :D super zaczniesz rok!!!

Oluchna lubi tę wiadomość

• Oluchna Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Inna Tule mocno!!! <3 jestes dzielna <3 przykro mi, ze Cię to spotkało, właśnie dzis myślałam co tam u Ciebie. Z okazji urodzin w tej sytuacji życzę Ci aby in vitro udało sie przy pierwszej próbie!!!

SURI ja tez juz odkładana na in vitro :) cal jest! Jakos nie wierze w IUI :p ale wiadomo walczę dalej :D damy rade!!!! Takie z Nas wojowniczki!!!

Oluchna !!! U Ciebie jestem pewna to Twój mały tic tack :D super zaczniesz rok!!!
    Aga, jesteś najlepsza <3

• 91Ewela09 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uwielbiam te ich nic nie robienie i zycie za 50zl miesiecznie. Jak przychodza takie (nie chce brzydko sie wyrazac) traby po zasilki to mnie normalnie trafia. Alergie mam na to.. Od 5 lat pracuje w OPSie :/

Nasze najważniejsze i największe szczęście ❤❤❤
    klz9io4pgd9tnf0d.png
    nzjdgzu3oxwel88w.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2017, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oluchna wrote:
    Aga, jesteś najlepsza <3

Oj tam, oj tam :p <3

Dziewczyny ja dzis na 18.45 do gina ;) zobaczymy co powie :D jaki plan :D jakie leki :D

zubii lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2017, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oluchna wrote:
    W małopolsce też jest całkiem spoko z pracą. Nie mogę powiedzieć. U nas w firmie prowadziliśmy program stażowy, całkiem fajne warunki dla bezrobotnych, bo najniższa krajowa był za staż, ale wyobraźcie sobie, że wiele razy się spotkałyśmy ze stwierdzeniem: Aaaaa tak mało pieniędzy, to ja z pomocy społecznej za nicnierobienie mam więcej, to mi się pracować nie opłaca.
    A my jutro spotkanie z przyjaciółką i jej przyszłym mężem mamy, więc relaks pełną parą. I najważniejsze że wolne, to się wyśpię przynajmniej :)
    U nas w Lubelskim ludzie żyją z rolnictwa i aktualnie z robienia dzieci bo 500+ dają. :-) Niestety. Pewnie jak ja zajdę, to bedzie gadania oooo 500+ zadziałało, a ja po prostu czekam na dziecko już prawie dwa lata, nie chce aby mój synek został sam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2017, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:

Dziewczyny ja dzis na 18.45 do gina ;) zobaczymy co powie :D jaki plan :D jakie leki :D
    Aguś czekamy na dobre wieści :*

• Oluchna Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:

Aga informuj na bieżąco :) Czekam z niecierpliwością :) Chciałabym już zostać wirtualną ciocią twojego fasola :)

Monia, u nas też widoczne 500+. Co rusz widzę jakąś "ciekawą" w ciąży z trzecim, czwartym... ehhh.. sprawiedliwość.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2017, 16:25

• Flowwer Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:

Daj znać co i jakJa sie nastawian na in vitro w drugiej połowie roku. Odwlekać już w moim wieku nie ma co.

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2017, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dam znac :) ciekawa jestem planu na ten cykl ;D

• Oluchna Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, zabierzcie mnie stąd. :)
    Zimno, ciemno, a ja jeszcze w pracyyyyyy :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2017, 16:50

• suri2016 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:

Kochana czekam na wieści <3

3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
    HSG- prawy jajowód drożny
    Czekamy na córeczkę <3
    7v8rqqmz6q1tpn76.png
  • skorpionek82 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:

Czekam na wieści ;-)

be2286637619c012de883c2f8744cba8.png
‹‹ 95 96 97 98 99 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ