Styczniowe testowanie (na dobry początek)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Tak i plan ma napewno dlatego kazał mi zrobić te badania powiedział, ze ma jakiś nowy pomysł :p zobaczymy
Na którą godzinę jutro wizyta ??? o matko, ale jestem ciekawa co wymyśli jedno jest pewne, musisz zakończyć ten cykl z zieloną kropką kochana nie widzę innego wyjściaBocianiątko, zubii lubią tę wiadomość
3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
nick nieaktualnysuri2016 wrote:Na którą godzinę jutro wizyta ??? o matko, ale jestem ciekawa co wymyśli jedno jest pewne, musisz zakończyć ten cykl z zieloną kropką kochana nie widzę innego wyjścia
Dopiero na 19,45
Sama jestem ciekawa :p zobaczymy czy bedzie cos nowego czy pójdziemy jednak stara droga
Kochana tak bym chciała na walentynki bym M dała moze juz zdj usg ale nie chce sie nakrecac zreszta ja myśle ze luty to nareszcie Nasz miesiączubii lubi tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:Dopiero na 19,45
Sama jestem ciekawa :p zobaczymy czy bedzie cos nowego czy pójdziemy jednak stara droga
Kochana tak bym chciała na walentynki bym M dała moze juz zdj usg ale nie chce sie nakrecac zreszta ja myśle ze luty to nareszcie Nasz miesiąc
Daj koniecznie znać jestem ciekawa!!
Walentynki muszą być fasolkowe
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
A ja dalej trenuje silną wolę jutro 13dpo i NIE Testowałam !!
Macie też tak że duszek na prawym ramieniu szepcze do ucha " udało się idz na tą betę! Nadszedł twój czas" a ten po lewej (którego nienawidzę) szepcze "ty idiotko myslisz że zajdziesz, jak co miesiąc przyjdzie @ " Ten po lewej zawsze wygrywaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2017, 20:11
Anna Stesia lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFlowwer wrote:A ja dalej trenuje silną wolę jutro 13dpo i NIE Testowałam !!
Macie też tak że duszek na prawym ramieniu szepcze do ucha " udało się idz na tą betę! Nadszedł twój czas" a ten po lewej (którego nienawidzę) szepcze "ty idiotko myslisz że zajdziesz, jak co miesiąc przyjdzie @ " Ten po lewej zawsze wygrywa
Oj znam te małe gremlinki :p -
gg88 wrote:Hej a ma ktoś do polecenia jakiegoś ginekologa w Olkuszu lub Dąbrowie Górniczej?
Kasiulka03 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:A ja dalej trenuje silną wolę jutro 13dpo i NIE Testowałam !!
Macie też tak że duszek na prawym ramieniu szepcze do ucha " udało się idz na tą betę! Nadszedł twój czas" a ten po lewej (którego nienawidzę) szepcze "ty idiotko myslisz że zajdziesz, jak co miesiąc przyjdzie @ " Ten po lewej zawsze wygrywa -
Muszę się wam pożalić...dziś 2 dzień odnotowania pozytywnego testu owulacyjnego.A ja z moim husband przeginamy.Dzis 14dc a my już 5 dzień pod rząd sexy żeby ovu nieprzegapic...a czytałam żeby w trakcie starania sex uprawiać co 2 dzień aby plemniki zdążyły się zregenerować.A wy co myślicie?
-
Flowwer wrote:Ja tylko w katowicach. Jak starasz się dłużej niż rok nie tracilam bym czasu na zwykłego ginekologa szkoda czasu i pieniędzy.
A możesz podać namiaryTomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
madlene88 wrote:Muszę się wam pożalić...dziś 2 dzień odnotowania pozytywnego testu owulacyjnego.A ja z moim husband przeginamy.Dzis 14dc a my już 5 dzień pod rząd sexy żeby ovu nieprzegapic...a czytałam żeby w trakcie starania sex uprawiać co 2 dzień aby plemniki zdążyły się zregenerować.A wy co myślicie?
madlene88 lubi tę wiadomość
Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
Czesc kochane moje
GRATULUJE pozytywnych testow !!
Ja na 90% mam pewnosc ze @ zbliza sie wielkimi krokami, przyjdzie przed testowaniem
Dzieci mam chore na ospę ale najwazniejsze ze w domu a nie w szpitalu
Cycki jak bomby zegarowe bola jakby mialy za chwile wybuchnac
Flowwer mam to samo z tymi głosami-nienawidze ich i zawsze ten z lewej musi miec racje eh ;( ile mozna...
życzę Wam spokojnej nocy i co by owulki nie przegapic
pojutrze wizyta u ginekolog wszystko wyjasni juz zaczynam sie bac ...
Oluchna lubi tę wiadomość
-
madlene88 wrote:Muszę się wam pożalić...dziś 2 dzień odnotowania pozytywnego testu owulacyjnego.A ja z moim husband przeginamy.Dzis 14dc a my już 5 dzień pod rząd sexy żeby ovu nieprzegapic...a czytałam żeby w trakcie starania sex uprawiać co 2 dzień aby plemniki zdążyły się zregenerować.A wy co myślicie?
madlene88 lubi tę wiadomość
-
Kochane moje, ja dzis rano zarestowalam i negatyw, ale skoro 11dpo to stwierdziłam, ze jeszcze poczekam natomiast właśnie przed chwila zaczął sie różowy śluz, wiec jak sie znam to zgłaszam ze to początki francy:/ także ten... styczeń na zmarnowanie... można sie było spodzieqac bo moj maz brał antybiotyk przed owulka i pewnie to swoje tez dało biednym żołnierzykom:/ ale jakos to przegryzam i jest Ok, głowa dobgoryvi do przodu:) kiedyś w końcu zaskoczy u każdej z nas:)
Amy333 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymadlene88 wrote:Muszę się wam pożalić...dziś 2 dzień odnotowania pozytywnego testu owulacyjnego.A ja z moim husband przeginamy.Dzis 14dc a my już 5 dzień pod rząd sexy żeby ovu nieprzegapic...a czytałam żeby w trakcie starania sex uprawiać co 2 dzień aby plemniki zdążyły się zregenerować.A wy co myślicie?
-
gosia_9020, Pyratka4 – gratulacje!
U mnie dzisiaj ten duszek, o którym pisała Flowwer, na prawym ramieniu, zaczął namawiać na betę. Bo okropnie zaczęły mnie boleć piersi. No więc wytłumaczyłam duszkowi, bo ma sklerozę, że zawsze na tydzień przed okresem bolą mnie mocno piersi i że to nie musi oznaczać ciąży. Na razie zrozumiał, ale na jak długo?
Bocianiątko, Flowwer, Karolina90 lubią tę wiadomość
-
To u mnie ten duszek z prawej strony jakiś niemrawy jest, bo mało kiedy się odzywa :p bardziej intuicja działa ta mnie rzadko zawodzi.
Od wczoraj zaczął się u mnie rozciągliwy śluz. Czyli faktycznie owu - o ile będzie - pojawi się szybciej dzisiaj sobie pyknę owulacyjny, żeby sprawdzić postęp :p