Styczniowe testowanie (na dobry początek)
-
WIADOMOŚĆ
-
skorpionek82, przykro mi bardzo. Wierzyłam po tych testach, że się udało.
Mam nadzieję, że wkrótce Wam się uda i bardzo Ci tego życzę. -
summer86 wrote:skorpionek82, przykro mi bardzo. Wierzyłam po tych testach, że się udało.
Mam nadzieję, że wkrótce Wam się uda i bardzo Ci tego życzę.
Ja odpuszczam musze się zadowolić że mam chociaż synka chce mi się ryczeć jak to teraz piszę. Rok temu było dokładnie to samo. -
Kesjaa wrote:U mnie dobre tylko chyba za bardzo się nakręciłam w tym cyklu... Ale od kilku cykli mierzyłam temperaturę i zawsze skakala w drugiej fazie po owu. Teraz ładnie rośnie. Aż za ładnie :o i chyba się całkiem zalanie jak dostanę @
-
skorpionek82 wrote:Hej u mnie wczoraj się zaczęło lekkie plamienie z krwią ale co ciekawe nie potrzebowałam wkładki ani podpaski dzisiaj beta ujemna progesteron 0,09 ng/ml. Trudno się mówi nie będę robić już testów tylko od razu bete. Powodzenia reszcie.
Przykro mi..
A ten progesteron to nie jest jakiś bardzo niski? Może w nim tkwi problem?
U mnie rozciągliwy śluz dziś już na dobre! Za jakąś godzinę zrobię testa, żeby sprawdzić jak postępuje owulacja :p chyba męża przetrzymam do jutra z , żeby plemniczki były konkretniejsze :p -
Skorpionek, nie wierzę! Wyglądało super... Tule Cię bardzo mocno! Odpuść, jak odpuścisz to zajdziesz
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
Kaczorka wrote:Przykro mi..
U mnie rozciągliwy śluz dziś już na dobre! Za jakąś godzinę zrobię testa, żeby sprawdzić jak postępuje owulacja :p chyba męża przetrzymam do jutra z , żeby plemniczki były konkretniejsze :p -
Kaczorka wrote:Przykro mi..
U mnie rozciągliwy śluz dziś już na dobre! Za jakąś godzinę zrobię testa, żeby sprawdzić jak postępuje owulacja :p chyba męża przetrzymam do jutra z , żeby plemniczki były konkretniejsze :p
Progesteron miałam 8dpo 19.54ng/ml więc myślę że nie w następnym razem jak zrobię test a bede mieć wątpliwosci od razu beta i ewentualnie przy negatywnej odstawiam dupka a przy pozytywny biore dalej. -
skorpionek82 wrote:Progesteron miałam 8dpo 19.54ng/ml więc myślę że nie w następnym razem jak zrobię test a bede mieć wątpliwosci od razu beta i ewentualnie przy negatywnej odstawiam dupka a przy pozytywny biore dalej.
To teraz odpocznij kilka dni i do dzieła nie wolno się załamywać! bo może szczęście czai się tuż za rogiem
Ewi - daj znać co tam ginekolog ciekawego powie
No ja na śluz chyba nie mogę narzekać. Nie da się z nim przegapić owulacji.
Ale jajników nie czuję :p -
U mnie za to @ pełną parą wczoraj wydawało mi się, że jestem przy końcu, a tu dzisiaj się rozkręciła znów Jutro jest ostatni dzień kiedy mogę zrobić badanie przed HSG żeby na czwartek był wynik, ale niestety podczas @ nie mogę go zrobić. Możliwe więc, że będę musiała przełożyć HSG na poniedziałek.. powiem Wam, że dosyć mam tego czekania
Jeśli chodzi o śluz, to mi pomaga wiesiołek. Od tego cyklu daję go również mojemu M. ponoć dobrze wpływa na plemniki I pamiętam żeby przed owulacją i w trakcie pić przynajmniej 2 l wody.
Skorpionek przykro mi, odetchnij kilka dni i bierz się do roboty!
Aguś czekam z niecierpliwością na wieściWiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2017, 18:26
3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
nick nieaktualny
-
suri - mój mąż też łyka wiesiołka
Heh, a ja się opiłam herbaty i liczę naiwnie, że mi test owu wyjdzie :p głupia ja..
No jest ciemniejszy niż 2 dni temu, ale nie pozytywny. A najgorzej, że następny dopiero jutro po pracy mogę zrobić. Bo w pracy świrować nie chcę :psummer86 lubi tę wiadomość
-
Kaczorka wrote:suri - mój mąż też łyka wiesiołka
Heh, a ja się opiłam herbaty i liczę naiwnie, że mi test owu wyjdzie :p głupia ja..
No jest ciemniejszy niż 2 dni temu, ale nie pozytywny. A najgorzej, że następny dopiero jutro po pracy mogę zrobić. Bo w pracy świrować nie chcę :p
ja zawsze staram się ok 2 godziny przed testem nie pić i nie chodzić do toalety. u mnie jednak ostatnio 2 razy owulacja była w 15dc, więc zacznę robić testy dopiero w 10 dc, a 13 dc mam wizytę u gin. tak na prawdę w ogóle nie wiem czego się spodziewać w tym miesiącu, wszystko zależy od wyniku HSG.
3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
Czekamy na córeczkę
-
skorpionek82 wrote:Tak naprawdę nie powinnam zaliczać tego do @ ponieważ mi nawet wkładka nie jest potrzebna.
Skorpionek BHCG zrobiłaś niedługo po teście ciazowym, więc beta wyszła by chociaż na poziomie kilku jednostek gdyby to było to. może @ dopiero się rozkręca. wiem jednak, że na pewno miałaś nadzieję i jest Ci teraz przykro. każda z nas to przeżywa co miesiąc nie można się jednak poddawać, może jednak warto troszkę odpuścić, wtedy fasolka bierze nas z zaskoczenia. łatwo mówić z tym odpuszczeniem, sama bym chciała uwolnić się choć na chwilę od myśli o ciazy ... doszło nawet do tego, że boję się planować jakiekolwiek wyjazdy z dłuższym wyprzedzeniem, bo nie wiem na jakim etapie cyklu będę3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
Czekamy na córeczkę
-
Kaczorka wrote:suri - mój mąż też łyka wiesiołka
No jest ciemniejszy niż 2 dni temu, ale nie pozytywny. A najgorzej, że następny dopiero jutro po pracy mogę zrobić. Bo w pracy świrować nie chcę :p
Kaczorka, ja już zaliczyłam test w pracy, gdy raz musiałam zostać do 20 nie jest tak źle
skorpionek, nie możesz się poddawać. Odpocznij sobie kilka dni i wracaj tu do nas, w końcu na pewno się uda, szczególnie, że macie już dziecko.
Ewi28, Agniechaaa, powodzenia u lekarza!suri2016 lubi tę wiadomość
-
skorpionek82 wrote:Hej u mnie wczoraj się zaczęło lekkie plamienie z krwią ale co ciekawe nie potrzebowałam wkładki ani podpaski dzisiaj beta ujemna progesteron 0,09 ng/ml. Trudno się mówi nie będę robić już testów tylko od razu bete. Powodzenia reszcie.
Przykro mi bardzo Ale nie poddawaj się. Trzymam kciuki za dalsze starania!