Styczniowe testowanie (na dobry początek)
-
WIADOMOŚĆ
-
A to ja dziś miałam pozytywny dzień wieczorem wzięłam się za ćwiczenia 10 min na steperze i 10 minut z piłką
Aguś trzymam kciuki
Kesjaa lubi tę wiadomość
Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
nick nieaktualnygg88 wrote:A to ja dziś miałam pozytywny dzień wieczorem wzięłam się za ćwiczenia 10 min na steperze i 10 minut z piłką
Aguś trzymam kciuki
Nie Dziekuje, narazie jestem przestraszona i nawet poleciało kilka łez, ale jutro sie w sobie zbiorę zaczynam ćwiczyć na maxa zeby szanse na powodzenie były jak najlepsze -
Aga, strach chyba na poczatku zawsze bedzie temu towarzyszyć, w końcu to jest cos na co szykujemy sie w ostateczności,ale pomysl, ze jak juz przez to przejdziesz, to pojawia siebupragbione dwie kreski:) jak przejdziesz przez te badania, to spisz ile kosztują bo pewnie robisz je prywatnie i napisz tutaj, bo chciałabym wiedziec jaki to bedzie koszt, jesli możesz:)
-
nick nieaktualnyPtysia wrote:Aga, strach chyba na poczatku zawsze bedzie temu towarzyszyć, w końcu to jest cos na co szykujemy sie w ostateczności,ale pomysl, ze jak juz przez to przejdziesz, to pojawia siebupragbione dwie kreski:) jak przejdziesz przez te badania, to spisz ile kosztują bo pewnie robisz je prywatnie i napisz tutaj, bo chciałabym wiedziec jaki to bedzie koszt, jesli możesz:)
Jasne bede informować Was na bierząco.
Jeżeli by to tylko dało upragniony finał to przetrwam wszystko. Zastrzyki bardzo bolesne ale wytrzymam, chce mojego fasola -
nick nieaktualnyDziewczyny mam pytanie. Dopadla mnie mała infekcja zewnetrzeni smarowałam clotrimazolem wczoraj test pozytywnyi było , dzisiaj chyba jest owulacja, niestety ja już wprowadziłam w środek kwas mlekowy rano i wieczorem który prowadzi do odczynku kwaśnego w którym plemniki nie przezyją.
I mam pytanie gdzie te wczesniejsze plemniki czekają na zapłodnienie? Kurcze moglam poczekać z tymi pałeczkami jeszcze z jeden dzień. -
Agniechaaa, jesteś silna i dzielna, zatem na pewno dasz radę. A efekt końcowy jest tego wart. I zgadzam się z Ptysią, Twoja reakcja jest jak najbardziej zrozumiała, bo to ważna decyzja, myślę że płacz jest dobry dla odreagowania. Będziemy Cię tu mocno wspierać!
-
-Monika- z tego co wiem to plemniki przez szyjkę macicy wędrują do macicy a następnie do jajowodu i w jajowodzie oczekują na jajeczko uwolnione z pęcherzyka
zubii, lilka1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysummer86 wrote:Agniechaaa, jesteś silna i dzielna, zatem na pewno dasz radę. A efekt końcowy jest tego wart. I zgadzam się z Ptysią, Twoja reakcja jest jak najbardziej zrozumiała, bo to ważna decyzja, myślę że płacz jest dobry dla odreagowania. Będziemy Cię tu mocno wspierać!
Dziekuje cieszę sie ze Was mam -
nick nieaktualnysummer86 wrote:-Monika- z tego co wiem to plemniki przez szyjkę macicy wędrują do macicy a następnie do jajowodu i w jajowodzie oczekują na jajeczko uwolnione z pęcherzyka
Zawsze coś... temperatura, wyjazdy, grzybki ileż można. -
Monika, jeśli wczoraj były to szansa jest Robiłaś sobie może wymaz na czystość pochwy? Jesli masz nawracające infekcje to warto sprawdzić czy to grzybki czy bakterie i w razie czego odpowiednio podleczyć. Ja miałam to badanie przed HSG.
Mi na przywrócenie flory bakteryjnej pomógł Provag i zrezygnowanie z tamponów. -
nick nieaktualnysummer86 wrote:Monika, jeśli wczoraj były to szansa jest Robiłaś sobie może wymaz na czystość pochwy? Jesli masz nawracające infekcje to warto sprawdzić czy to grzybki czy bakterie i w razie czego odpowiednio podleczyć. Ja miałam to badanie przed HSG.
Mi na przywrócenie flory bakteryjnej pomógł Provag i zrezygnowanie z tamponów. -
nick nieaktualny
-
@ nie przyszła dzisiaj, ale to akurat zła wiadomość bo test 13dpo negatywny więc to nie ciaza. W ostatnim cyklu 4 dni po odstawieniu dupka już byla, czekam dalej. Mam nadzieję, że opóźni się max 1 dzień bo jeśli znowu wrócą mi nieregularne cykle to wyznaczenie ovu będzie trudne.
-
nick nieaktualny
-
coccolino wrote:@ nie przyszła dzisiaj, ale to akurat zła wiadomość bo test 13dpo negatywny więc to nie ciaza. W ostatnim cyklu 4 dni po odstawieniu dupka już byla, czekam dalej. Mam nadzieję, że opóźni się max 1 dzień bo jeśli znowu wrócą mi nieregularne cykle to wyznaczenie ovu będzie trudne.
To jestesmy na tym samym wozie ale czuję że @ jutro przyjdzie.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Macie jakis sposób na ślinotok ? Właśnie wstałam do toalety a poduszka pływa; w życiu cos takiego nie miałam !!
Głowa pęka nadal !!!
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Przyszłam was zarazić wiruskami Trzymajcie się kochane i życzę dużo dużo pozytywów
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2017, 23:52
Flowwer, kaha, Asiek1214, Bocianiątko, Kesjaa, OjMaryś, lilka1984, Kimmy, gg88, Kaczorka lubią tę wiadomość
-
Suri_ wrote:Przyszłam was zarazić wiruskami Trzymajcie się kochane i życzę dużo dużo pozytywów
Łapie wszystkie !! Jak samopoczucie ?
Provita-Paliga
⛄⛄⛄