Styczniowe testowanie (na dobry początek)
-
WIADOMOŚĆ
-
mycha91 wrote:Alllle sie wysalam! Chociaz ostatnio to bym mogla non stop spaaac. I to bez luteiny xD
Jak zobaczylam dzis tempke to az umarlam z szoku. Jednak mierzenie dowcipne otwiera przedemna nowe poziomy temperatur xD
Ja od kolejnego cyklu równiez przechodzę na mierzenie dowcipne może będzie bardziej miarodajne👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
nick nieaktualny
-
madlene88 wrote:
Program zazwyczaj zaznacza owulację dopiero po trzech wyższych temperaturach, wydaje mi się że dopiero jutro albo pojutrze zaznaczy.madlene88, zubii lubią tę wiadomość
anna85 -
nick nieaktualny
-
OjMaryś wrote:tez mam na 13 najpozniej 16 byb mogla przyjsc bo roznie z moja faza lutealna bywa 3mam kciuki zeby franca nogi polamala i nie przyszla
29.10.21 dwie kreski 🥰
19.02.21 💔6tc [*]
2.02.21 kolejne dwie kreski ❤️
5.03.18 dwie kreski na teście !!!
Hiperinsulinemia, PCOS -
nick nieaktualnyKarolina90 wrote:Ja od kolejnego cyklu równiez przechodzę na mierzenie dowcipne może będzie bardziej miarodajne
-
kaha wrote:Ja w tym cyklu mierze w ustach i widze,ze nie jest to zbyt miarodajne- sprawdzam kilka razy i zazwyczaj jest roznica 0,03-0,05 na pomiarach. Przy dowcipnym mierzeniu roznicy nie ma albo max 0,02.
-
Dziewczyny czy jak mierzyłam temp. od połowy cyklu to po skoku ta temp. będzie miarodajna? (na wykresie widać o co mi chodzi). Żebym miała jakieś porównanie co do przyszłych wykresów. To mój pierwszy cykl mierzenia po dłuższej przerwie.
Ktoś się pytał o prolaktynę, ja zawsze badałam w 3dc -
Cameline wrote:Dziewczyny czy jak mierzyłam temp. od połowy cyklu to po skoku ta temp. będzie miarodajna? (na wykresie widać o co mi chodzi). Żebym miała jakieś porównanie co do przyszłych wykresów. To mój pierwszy cykl mierzenia po dłuższej przerwie.
Ktoś się pytał o prolaktynę, ja zawsze badałam w 3dc
Mi się zawsze wydawało, że w mierzeniu tej temp. chodzi o to, żeby w drugiej fazie byłam wyższa niż w I, anie musi być powyżej 36,6. Ja zawsze mam niską temp. rzadko kiedy uzyskuje 36.6 - taka moja uroda. Więc w sumie nie masz za bardzo porównania, ale z drugiej strony ładnie u Ciebie rośnie
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
madlene88 wrote:No też niezbyt regularne było to mierzenie,więc się nie dziwię;(
Serduszkowanie na bogato - nic tylko czekać na zielonego kropkaanna85 -
Dzień dobry w ten mroźny dzień o 6 u mnie było -20 jak wsiadałam do auta.
Przytulam was @, a moja mama właśnie dzwoniła do mnie że jej się śniło że jestem w ciązy tak bym chciała żeby to był proroczy sen...Flowwer lubi tę wiadomość
Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
Hej u mnie dzisiaj wczorajsze plamienie przeszlo w @, wiec kolejny cykl uwazam za otwarty.
Mam nadzieje, ze @ nie zawita u tych ktore testuja w styczniu, a z tymi do ktorych ta cholera juz przyszla do zobaczenia na watku lutowym, chociaz na pewno bede podgladac styczniowy Wasze sukcesy napawaja optymizmem i nadzieja -
Dziewczyny kochane moje, czy możecie zerknąć na mój wykres i napisać co sądzicie? Dzisiaj już 6 dzień cyklu, a temperatura trzyma się ciagle na wyższym poziomie (takim jak w drugiej fazie poprzedniego cyklu). Myslala ze spadnie w pierwszym dniu krwawienia, potem ze na koniec@, a tu dalej nic, nawet ciutke wyżej.
-
Dziewczyny pomocy! Moja szwagierka ma spory zapas ovarinu - wziela 1 op. i im sie udalo.
Czy ja przy moich regularnych cyklach moge tez go brac? Bo ma jeszcze 2op. zapasu i szkoda zeby sie marnowal. -
Amy333 wrote:Dziewczyny kochane moje, czy możecie zerknąć na mój wykres i napisać co sądzicie? Dzisiaj już 6 dzień cyklu, a temperatura trzyma się ciagle na wyższym poziomie (takim jak w drugiej fazie poprzedniego cyklu). Myslala ze spadnie w pierwszym dniu krwawienia, potem ze na koniec@, a tu dalej nic, nawet ciutke wyżej.
❤ Synek Aleksander ❤
2 cs - szczęśliwy
-
Amy333 wrote:Dziewczyny kochane moje, czy możecie zerknąć na mój wykres i napisać co sądzicie? Dzisiaj już 6 dzień cyklu, a temperatura trzyma się ciagle na wyższym poziomie (takim jak w drugiej fazie poprzedniego cyklu). Myslala ze spadnie w pierwszym dniu krwawienia, potem ze na koniec@, a tu dalej nic, nawet ciutke wyżej.
A w poprzednim cyklu robiłaś test ciązowy??Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r