Styczniowe testowanie (na dobry początek)
-
WIADOMOŚĆ
-
mycha91 wrote:Dziewczyny pomocy! Moja szwagierka ma spory zapas ovarinu - wziela 1 op. i im sie udalo.
Czy ja przy moich regularnych cyklach moge tez go brac? Bo ma jeszcze 2op. zapasu i szkoda zeby sie marnowal.mycha91 lubi tę wiadomość
35l, starania o pierwszego bobaska, niedrożny lewy jajowodów,makroprolaktemia, niedoczynność tarczycy, laparohisteroskopia-wszystko ok -
Agniechaaaa wrote:Na pewno musisz zbadac tarczyce i prolaktyne, proponuje tez amh zeby sprawdzic czy nie masz pcos35l, starania o pierwszego bobaska, niedrożny lewy jajowodów,makroprolaktemia, niedoczynność tarczycy, laparohisteroskopia-wszystko ok
-
Princesska wrote:Reczywiscie troche dziwne a ciąża wykluczona w 100%??
a no nie...mie chciałam świrować i testować w 7 dpo:/, a wtedy złapały mnie już plamienia. I tak sobie do tej pory tkwie w wysokich temperaturach- ale miałam jeden dzień plamienie, potem ze 3 krwawienia lekkiego, wiec wiecie...zaczelam nowy cykl bez złudzen. Ale tempka dalej uparcie w gorze. -
gg88 wrote:A w poprzednim cyklu robiłaś test ciązowy??
Nie nie robilam, jak dostałam krwawienie, to wiadomo...humor poleciał na łeb na szyje, a testy został grzecznie w szufladce..
Tego jeszcze nie grali, jutro w 7 dniu cyklu strzele sobie z rana sikańca;-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2017, 11:54
zubii, kaha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Koniecznie rob test ! A do mnie @ wczoraj nie przyszła i nie czuje sie okresowo.kiedys zdarzyło sie ze cykl trwał 34 a nie 33 dni. Zobaczymy co dzisiejszy dzien przyniesie.. poki co odczucie wilgotności. Nie wiem czy szyjka jest zamknięta z tym zawsze miałam problem ale napewno jest miękka. I teraz pytanie czy przesunęła mi sie owu czy znowu jakies torbiele
❤ Synek Aleksander ❤
2 cs - szczęśliwy
-
kaha wrote:Amy spokojnie mozesz nawet teraz zatestowac; jesli juz duzo czasu minelo od owu z teoretycznie poprzedniego cyklu
W pracy siedzę, wiec nie mam jak. Ale nie wiem czy z wrażenia, urojenia, czy z czego- ale tak mnie mdli, że boję się usta uchylić
Princesska lubi tę wiadomość
-
gg88 wrote:Dzień dobry w ten mroźny dzień o 6 u mnie było -20 jak wsiadałam do auta.
Przytulam was @, a moja mama właśnie dzwoniła do mnie że jej się śniło że jestem w ciązy tak bym chciała żeby to był proroczy sen...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2017, 12:12
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Amy333 wrote:a no nie...mie chciałam świrować i testować w 7 dpo:/, a wtedy złapały mnie już plamienia. I tak sobie do tej pory tkwie w wysokich temperaturach- ale miałam jeden dzień plamienie, potem ze 3 krwawienia lekkiego, wiec wiecie...zaczelam nowy cykl bez złudzen. Ale tempka dalej uparcie w gorze.
Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
Princesska wrote:Koniecznie rob test ! A do mnie @ wczoraj nie przyszła i nie czuje sie okresowo.kiedys zdarzyło sie ze cykl trwał 34 a nie 33 dni. Zobaczymy co dzisiejszy dzien przyniesie.. poki co odczucie wilgotności. Nie wiem czy szyjka jest zamknięta z tym zawsze miałam problem ale napewno jest miękka. I teraz pytanie czy przesunęła mi sie owu czy znowu jakies torbiele
Rano zrobie- dla świetego spokoju, ale raczej na takie cudaki nie licze;-) A za Ciebie mocno 3mam kciuki, oby @ nie przyszla już wcale:) -
Amy33 jeśli dzis nie przyjdzie @ bedzie cud jeszcze nie chce sie nakręcać a tym bardziej testować, boje sie rozczarowania u Ciebie zapowiada sie obiecująco rownież trzymam kciuki ❤❤❤
Amy333 lubi tę wiadomość
❤ Synek Aleksander ❤
2 cs - szczęśliwy
-
Amy333 wrote:Rano zrobie- dla świetego spokoju, ale raczej na takie cudaki nie licze;-) A za Ciebie mocno 3mam kciuki, oby @ nie przyszla już wcale:)
Amy, Princesska - mocno 3mam kciuki Jutro obie testujecie?Amy333, Princesska lubią tę wiadomość
-
gg88 wrote:Testuj i czekamy z niecierpliwością na wyniki
Wiecie co, ja jestem jakas dziwna, miewam rozne dziwne przygody, ale żeby ciaza z krwawieniem- teog to bym się po sobie nie spodziewala;-)
Ale zatestuje, tym bardziej ze piątek imieniny mojego lubego i cos by się wypic przydalo :p
A z dziwnych przygód- kupiłam ostanio pączka bez nadzienia, hehe -
Cameline wrote:Amy, Princesska - mocno 3mam kciuki Jutro obie testujecie?
Dzięki,ale ja to tak profilaktycznie zatestuje, bo może powinnam się do gastrologa udac, a nie do ginekologa z tymi mdłościami
-
Dziewczyny, muszę się Wam do czegoś przyznać. Wprawdzie zapisana jestem na 17.01, ale OF wyznaczył mi termin @ na 15.01., więc jakieś licho mnie podkusiło, żeby dzisiaj zrobić rano test, czułość 10. No i oczywiście negatywny. Jestem w 10 dpo. A obiecywałam sobie, że wytrwam do niedzieli.
-
Anna Stesia wrote:Dziewczyny, muszę się Wam do czegoś przyznać. Wprawdzie zapisana jestem na 17.01, ale OF wyznaczył mi termin @ na 15.01., więc jakieś licho mnie podkusiło, żeby dzisiaj zrobić rano test, czułość 10. No i oczywiście negatywny. Jestem w 10 dpo. A obiecywałam sobie, że wytrwam do niedzieli.
Amy333, Anna Stesia lubią tę wiadomość
❤ Synek Aleksander ❤
2 cs - szczęśliwy
-
Princesska wrote:Ale 10 dpo to bardzo wcześnie ! Tym bardziej ze podobno beta zaczyna sie wytwarzać 48h po zagnieżdżeniu ! Wszystko moze sie zdarzyć. Ile dziewczyn pisze ze przed terminem @ nic nie wychodziło. Dopiero w dniu wyszły || kreseczki❤
Jestem lekko ześwirowana, wiem:( Coś mnie napadło, przeczytałam wczoraj cały wątek na Ovu o tym, w ktorym dniu po owulacji dziewczynom wychodziły pozytywne testy, okazało się, że sporo już wiedziało w tym 9 czy 10 dniu. I do tego detektor ciąży - małpiszon - zaczął mi wmawiać, że mam 35% szansy na miarodajny wynik. Ech, czemu człek stary a durny.