Styczniowe testowanie (na dobry początek)
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolina90 wrote:Wiesz Suri ja mam takie zdanie, że nic się nie dzieje bez powodu, zawsze coś się dzieje po coś ja mam takie 2 przykłady z życia..jedno z kupnem domu - za pierwszym razem nie dostaliśmy kredytu na mieszkanie, a potem znaleźliśmy w podobnej cenie segment i kredyt był i mam swoj mały wymarzony dom - może to nie willa z basenem, ale zawsze swoje.
A drugi przykład to podwyżki w pracy - są u mnie w zespole osoby, które chodzą i proszą się o podwyżki, piszą pisma z uzasadnieniem jacy to oni nie są zajebiści. Ale są też osoby (takie jak ja), które siedzą cicho i czekają - i właśnie można powiedzieć, że częściej dostaje podwyżkę niż oni. Bez proszenia itd. Nawet mogę się pochwalić, że wczoraj dostałam kolejną.
Może to głupi przykład, bo to tylko pieniądze i ja osobiście uważam, że bogaci ludzie są nieszczęśliwi, ale to zawsze coś. Ja do bogatych nie należę, może dlatego cieszę się każdą "głupotą"
Karolina gratuluję, zawsze miło być docenianym wiem, ze w życiu nich nie dzieje się bez powodu. mimo wszystko po mojej "wpadce" z córką kilka lat temu byłam przekonana, że w ciaze zajdę raz dwa, a teraz co miesiąc przeżywam wielkie rozczarowanie i mam wrażenie, że wciąż tylko pod górkę w ciążę w sumie zachodzę, ale za pierwszym razem pozamaciczna, a teraz w sumie nie wiem co to było, nikt mi nie powie bo samo się rozwiązało...3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
Cholerka no... zalany ten test... chyba cos zle zrobilam odczekam moze az podeschnie ale minelo 5 min wiec raczej powtorze na spokojnie jutro takze.kciukow prosze nie puszczac... aa dziewczynom ktorym zaczyna sie @ powiem tylko zebyscie nie tracily nadzieji to zawsze kolejny cykl wiec nowa szansa !
-
Hej dziewczyny mam problem nie wiem jak oznaczyć dzisiejszę temperaturę obudził mnie budzik męża o 5.50 i zmierzyłam temp i było 36,54 ale poszłam dalej spać do mojego budzika o 6.30 i wtedy miałam temperaturę 36,85 - bardzo duży rozrzut którą powinnam wpisać?Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
suri2016 wrote:Karolina gratuluję, zawsze miło być docenianym wiem, ze w życiu nich nie dzieje się bez powodu. mimo wszystko po mojej "wpadce" z córką kilka lat temu byłam przekonana, że w ciaze zajdę raz dwa, a teraz co miesiąc przeżywam wielkie rozczarowanie i mam wrażenie, że wciąż tylko pod górkę w ciążę w sumie zachodzę, ale za pierwszym razem pozamaciczna, a teraz w sumie nie wiem co to było, nikt mi nie powie bo samo się rozwiązało...
A no niestety nie jesteśmy w stanie nic przewidzieć, ja się zawsze wystrzegałam ciązy, na początku nie byłam pewna czy w ogóle chcą, bałam się porodu itd. a teraz kiedy już dojrzałam do tej decyzji to nie mogę zajść nawet w pierwszą ciąże ;/ czuje się czasami taka "wybrakowaną" kobietą któa nawet w ciąże nie może zajść, ale mam ogromne wsparcie u męża
nawet dzisiaj pokazywałam mu zdjęcie A. Lewandowskiej, bo co by nie było to w ciązy wygląda pięknie - i na co zwrócił uwagę? na piersi! heh wiec mu mówie ze zawsze w ciązy się powieszają i będe z czasem wyglądała jak cysterna mleka ( bo teraz tez nie mogę narzekać) na co moj kochany małżonek: "Nie martw się Kochanie. Jak będziesz się z tym źle czuła to tam wstrzykniemy coś. Tutaj podniesiemy i będzie wszystko okej "suri2016, Flowwer, Katik lubią tę wiadomość
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
nick nieaktualnySzyszka90 wrote:To jesteś silna, że tyle potrafisz wytrzymać Jutro test powtórzę.
Nie wiem czy nie minął już zbyt długi czas od zrobienia testu ale teraz w świetle dziennym kreseczka jest już wyraźna.
https://images82.fotosik.pl/287/b7f9a072b640c86cmed.jpg
Karolina90 z tego co widzę jesteśmy z tego samego rocznika, życzę Ci powodzenia i 2 kreseczek;)
Bardzo dziękuję za ciepłe słowa i gratulację mam nadzieję, że to prawdaSzyszka90 lubi tę wiadomość
-
tak jest w życiu, jak czegoś bardzo pragniemy to musimy wychodzić i poczekać, a jak nie chcemy to przychodzi w najmniej oczekiwanym i pożądanym momencie...jestem jednak dobrej myśli i wierzę, że wszystkie niedługo trafimy na fioletową stronę
Bocianiątko lubi tę wiadomość
3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
Czekamy na córeczkę
-
Karolina90 wrote:Wiesz Suri ja mam takie zdanie, że nic się nie dzieje bez powodu, zawsze coś się dzieje po coś ja mam takie 2 przykłady z życia..jedno z kupnem domu - za pierwszym razem nie dostaliśmy kredytu na mieszkanie, a potem znaleźliśmy w podobnej cenie segment i kredyt był i mam swoj mały wymarzony dom - może to nie willa z basenem, ale zawsze swoje.
A drugi przykład to podwyżki w pracy - są u mnie w zespole osoby, które chodzą i proszą się o podwyżki, piszą pisma z uzasadnieniem jacy to oni nie są zajebiści. Ale są też osoby (takie jak ja), które siedzą cicho i czekają - i właśnie można powiedzieć, że częściej dostaje podwyżkę niż oni. Bez proszenia itd. Nawet mogę się pochwalić, że wczoraj dostałam kolejną.
Może to głupi przykład, bo to tylko pieniądze i ja osobiście uważam, że bogaci ludzie są nieszczęśliwi, ale to zawsze coś. Ja do bogatych nie należę, może dlatego cieszę się każdą "głupotą"
Też tak uważam, też wydawało mi się pary razy że stała się tragedia a potem okazało się że dobrze ze tak się stało Góra czuwa
Tomasz 09.2018
nick nieaktualnygg88 wrote:Hej dziewczyny mam problem nie wiem jak oznaczyć dzisiejszę temperaturę obudził mnie budzik męża o 5.50 i zmierzyłam temp i było 36,54 ale poszłam dalej spać do mojego budzika o 6.30 i wtedy miałam temperaturę 36,85 - bardzo duży rozrzut którą powinnam wpisać?
-
nick nieaktualny
-
gg88 wrote:Też tak uważam, też wydawało mi się pary razy że stała się tragedia a potem okazało się że dobrze ze tak się stało Góra czuwa
Dokładnie!👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
22dpt ❤️ -
Dziewczyny jestem w ciazy ! Aż sie cała trzęsę. Nie wierze poprostu ! Czuje sie szczęśliwa ale i przerażona.
Karolina90, Asia87, suri2016, kaha, Flowwer, Bocianiątko, Kaczorka, Zgredek 12, Katik, smeg, mycha91, Kesjaa, 100krotka30, Kasiulka03 lubią tę wiadomość
❤ Synek Aleksander ❤
2 cs - szczęśliwy
-
Princesska wrote:Dziewczyny jestem w ciazy ! Aż sie cała trzęsę. Nie wierze poprostu ! Czuje sie szczęśliwa ale i przerażona.
Robiłaś sikańca czy bete?
GratulujePrincesska lubi tę wiadomość
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
22dpt ❤️ -
Przytulam osoby z @ a dla Princesski i Kwiatuszka gratulacje spokojnej ciąży i wysyłajcie wiruski
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2017, 08:59
Princesska lubi tę wiadomość
Tomasz 09.2018
Kwiatuszek32765 wrote:http://m.fotosik.pl/zdjecie/951b9da72d937e26
Dziewczyny czy wy coś tam widzicie?
kreska jak byk! super, gratuluję! który dpo?
Monika musisz kliknąć, że jesteś pełnoletnia i pojawia się zdjęcie3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
Czekamy na córeczkę
-
nick nieaktualny