Styczniowe testowanie (na dobry początek)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnysuri2016 wrote:Kochana pewnie, że może test nie wyjść po terminie @, ale zakrawaloby to już dla mnie na cud gdyby nie dość że test nie wychodził to jeszcze @ normalnie przyszła mimo ciazy. co więcej z obserwacji wg mnie wynika, że w przypadku zdrowej ciazy beta jest wysoka i testy wychodzą pozytywne...
Jestem niepocieszona, juz tylko lekko zabarwiony sluz byl, a teraz na wieczor troche nitek krwi sie pojawilo -
kaha wrote:No tak, ale nie mowie o takim przypadku jak ma Skorpionek, tylko ogolnie o tych slabo widocznych kreskach
Jestem niepocieszona, juz tylko lekko zabarwiony sluz byl, a teraz na wieczor troche nitek krwi sie pojawilo
Kochana jestem dobrej myśli, nic się nie martw plamienia mogą być spowodowane ewentualnym polipem i nie mieć nic wspólnego z ciaza. leć w poniedziałek na badania i wszystko będzie jasne. nie stresuj się jednak bo fasolce to nie służy ❤zubii lubi tę wiadomość
3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
nick nieaktualnysuri2016 wrote:Kochana jestem dobrej myśli, nic się nie martw plamienia mogą być spowodowane ewentualnym polipem i nie mieć nic wspólnego z ciaza. leć w poniedziałek na badania i wszystko będzie jasne. nie stresuj się jednak bo fasolce to nie służy ❤
-
Witam dziewczyny z drugiego wątku styczniowego
poproszę o wpis na 24.01:-)kaha lubi tę wiadomość
-
Nie mogłam wytrzymać i zrobiłam test. Niestety... wyszedł ujemny
Postanawiam udać się do ginekologa żeby zlecił mi badania czy na pewno jestem zdrowa. Na razie oprócz TSH, T3 i T4 nie sprawdzałam innych. Hormony tarczycy mam prawidłowe, cykle regularne, prowadzę kalendarz dni płodnych np temperatury i śluzu. Rok temu miałam wyleczoną nadżerkę krioterapią no i lekarz po badaniu mówił że nie ma przeszkód aby się starać. Więc muszę kazać mu zająć się tym bliżej. No i oczywiście namówić męża żeby wykonał także badania.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2017, 12:27
Emilia88 -
emilka88 wrote:Ja też się niecierpliwię, jutro robię test ciążowy (czyli 2 dni przed planowanym okresem). Kupiłam czuły test Baby Boom, mam nadzieje że będzie wiarygodny.
Staramy się długo z mężem, który niestety choruje na Crohna. Mamy za sobą 10 miesięcy nieudanych starań.
Dostałam też propozycję zmiany pracy na lepszą. Więc wynik testu będzie też decydował jak potoczą się moje dalsze losy. Chciałabym mieć i upragnione dziecko i lepszą pracę. Ale życie składa się z wyborówEmilia88 -
Wierzycie w znaki? Mi w pierwszej ciąży krążył bocian nad głową w 2 fazie cyklu, gdy byłam ok
35-36 tc xnów się pojawił, wtedy trafiłam do szpitala i zostałam do dnia porodu.
Wczoraj jadąc po test przeleciał nie bocian (z racji pory roku), ale duży ptak podobny gabarytowo (czapla?). Uśmiechnęłam się do siebie myśląc że to dobry znak
summer86, Princesska, kania85 lubią tę wiadomość
-
Cameline gratulacje, tym większe, że tak długo zię staraliście.
Bardzo się cieszę!Cameline lubi tę wiadomość
-
Cameline wrote:[URL] =http://www.fotosik.pl/zdjecie/ec0298701197f9c4][/URL]
Cameline lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Cameline wrote:Wierzycie w znaki? Mi w pierwszej ciąży krążył bocian nad głową w 2 fazie cyklu, gdy byłam ok
35-36 tc xnów się pojawił, wtedy trafiłam do szpitala i zostałam do dnia porodu.
Wczoraj jadąc po test przeleciał nie bocian (z racji pory roku), ale duży ptak podobny gabarytowo (czapla?). Uśmiechnęłam się do siebie myśląc że to dobry znakCameline lubi tę wiadomość
Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
Witam dziewczyny. Ja zapisałam się tu na testowanie, ale się nie udzielałam, bo jednak nie dałam rady ogarniać kilka wątków na raz. Oto wynik mojego wczorajszego testowania
100krotka30, Kaczorka, Flowwer, Cameline, kaha, Kimmy, zubii, madlene88, mycha91, Kasiulka03, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Annie1981 wrote:Witam dziewczyny. Ja zapisałam się tu na testowanie, ale się nie udzielałam, bo jednak nie dałam rady ogarniać kilka wątków na raz. Oto wynik mojego wczorajszego testowania
Gratulacje !!! Ale sie człowiekowi robi ciepło na sercu !!Annie1981 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Wow, gratuluję kolejnym świeżym mamusiom!!
I oczywiście proszę nam tutaj zostawić duuuuużo wirusków
Mi OF na podstawie dzisiejszej temperatury przesunął owulację z 10 dc na 11 dc. A tak naprawdę była w nocy pomiędzy jednym a drugim dniem :pAnnie1981, Cameline lubią tę wiadomość
-
Cameline wrote:Wierzycie w znaki? Mi w pierwszej ciąży krążył bocian nad głową w 2 fazie cyklu, gdy byłam ok
Wczoraj jadąc po test przeleciał nie bocian (z racji pory roku), ale duży ptak podobny gabarytowo (czapla?). Uśmiechnęłam się do siebie myśląc że to dobry znakCameline lubi tę wiadomość
❤ Synek Aleksander ❤
2 cs - szczęśliwy