Styczniowe testowanie (na dobry początek)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaczorka wrote:a to w grudniu nie ma już szans?
Ale oczywiście zapisuję
Raczej nie, bo mam wyjazdy i prawdopodobnie akurat trafi na te dni. W grudniu żadnych testów:) poza tym obstawiam ze euthyrox zacznie dopiero dobrze działać w tym miesiącu wiec nie nastawiam się na cuda w grudniu pasuje -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
suri2016 wrote:zaraz do Was dołączę, plamienie było dziś po raz drugi, więc @ tuż za rogiem, niech przyjdzie szybko...!
Ty jutro testujesz ze mna ej! -
Ja również już więcej niż jedną nogą jestem z Wami:) wczorajsze plamienie było bez wątpienia wielką zapowiedzią zbliżającej się @. Dziś temp. w dół, test negatywny i ogólnie czuć "w powietrzu", że @ zaraz nadejdzie.3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
Agniechaaaa wrote:Dziewczyny czy juz dbacie o swoje endo!? Ja właśnie zjadłam dorsza i popijam winko rośnijcie endo rośnijcie
Kochana, ja dzisiaj zaczynam dbać
W ogóle postanowiłam sobie, że ten miesiąc zrobię zdrowy na petardzie. Dużo warzyw, owoców, kasz i innych pełnowartościowych produktów. Przyznam, że w tym cyklu trochę sobie pofolgowałam...3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
suri2016 wrote:Kochana, ja dzisiaj zaczynam dbać
W ogóle postanowiłam sobie, że ten miesiąc zrobię zdrowy na petardzie. Dużo warzyw, owoców, kasz i innych pełnowartościowych produktów. Przyznam, że w tym cyklu trochę sobie pofolgowałam...
Jak już pisałam chyba na grudniowym wątku - mąż stwierdził, że skoro w patologii tyle jest ciąż, to widocznie alkohol ma niezły wpływ na płodność. Może my własnie za porządne jesteśmy. Trzeba się więcej alkoholizować Wtedy też i napięcie będzie mniejsze