Styczniowe testowanie (na dobry początek)
-
WIADOMOŚĆ
-
mycha91 wrote:Moj chlop z 5 stycznia tez!
Jak zapytalam gina o tylozgiecie a ciaze (bo mam) to mi powiedzial ze w moim przypadku to problematyczne moga byc tylko pozycje bo w niektorych bede odczuwac dyskomfort. I faktyvznie tak jest bo w niektorych to czuje jakby mi w jajnik postukiwal moj chlop xD
Mam dokładnie to samo, ale nie w każde dni. Czasami jest tak, że - jak to się śmieje mój mężuś - "studnia bez dna" i to w każdej pozycji:) a czasem w niektórych boli.
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
beatka_c wrote:Maja mi tam twój wykres wygląda bardzo obiecująco szczególnie ten widoczny jednorazowy spadek temperatury, także wszystko przed Tobą, trzymam kciuki bo jeśli liczba z nicka to twój rok urodzenia to jesteśmy rówieśniczkami
Tak jesteśmy rówieśniczkami I ja także staram się o pierwszego dzidziusia - moje największe szczęście i marzenie Dzidzi pragnę już od paru lat, ale mąż się uparł że najpierw musimy się "ustatkować" a później powiększanie rodziny. No i 2 msce temu zrobił mi niespodziankę Nie zaowocowała jeszcze co prawda, ale jak to mówią nie od razu Kraków zbudowano dlatego będziemy próbować do skutku (co go oczywiście cieszy, bo od razu apetyt na przytulanki mi się zwiększył trzykrotnie )
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Maja84 wrote:Tak jesteśmy rówieśniczkami I ja także staram się o pierwszego dzidziusia - moje największe szczęście i marzenie Dzidzi pragnę już od paru lat, ale mąż się uparł że najpierw musimy się "ustatkować" a później powiększanie rodziny. No i 2 msce temu zrobił mi niespodziankę Nie zaowocowała jeszcze co prawda, ale jak to mówią nie od razu Kraków zbudowano dlatego będziemy próbować do skutku (co go oczywiście cieszy, bo od razu apetyt na przytulanki mi się zwiększył trzykrotnie )35l, starania o pierwszego bobaska, niedrożny lewy jajowodów,makroprolaktemia, niedoczynność tarczycy, laparohisteroskopia-wszystko ok
-
To bardzo mocno trzymam za Ciebie kciuki Beatko u mnie niestety tempka spada, w ogóle dziwnie mi skacze w tym cyklu. I mam jakieś przeczucie od połowy cyklu, że nic z tego nie będzie.
Narobiłyście mi dziewczyny smaka na to winko, więc dziś wieczorem ja się będę alkoholizować
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Testuję w sobotę ale chyba najpierw potestuję swoją cierpliwość i poczekam do niedzieli o ile @ nie zawita mam dosć krótkie cykle 24 dniowe.
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Ja pracuje już drugi dzień nad endometrium czyli drugi dzień z rzędu chleje wino.A tak poważnie to mam dołka (niestaraniowego) takiego życiowego.
Chyba sobie ten cykl odpuszczę w staraniach. Nie zrobiłam badań, bo dzisiaj od 7:30 do 15 w robocie.... I coś czuję że przez te dołki serduszkowanie tez nie będzie tak intensywne jak ostatnio. -
Hej, chciałabym do Was dołączyć dzisiaj 1dc
wcześniej byłam w listopadowych testowaniach ale zakończyło się bardzo wczesnym poronieniem
staramy się już dość długo.. ten cykl znów stymulowany clo+gonal+pregnyl, inofem,acard,kwas foliowy,d3, olej z wiesiołka i euthyrox 100 to biorę w tym cyklu. Zastanawiam się ponownie nad ziołami o. Sroki nr 3 ale wcześniej nic nie zdziałały. Mój M bierze profertil.
Pozdrawiam i trzymam za wszystkie kciuki :*
Hashimoto, niedoczynność, PCOS, problemy z immunologią
Cykl starań.... wolę nie liczyć
7 cykli CLO + pregnyl
2 cykle CLO + Gonal + pregnyl
-> Gonal + pregnyl
styczeń-luty hiperstymulacja
-
Madzia_ witamy Cię
A kiedy będziesz chciała testować?
mycha - może dołki niedługo przejdą a takie chwilowe odpuszczenie wcale nie jest takie złe na końcu okazuje się, że testy wychodzą na plus
Ja sobie grudzień odpuszczam. Muszę dojść do siebie po tym poronieniu. Póki co w poniedziałek idę do ginekologa na gruntowną kontrolę -
Kaczorka wrote:Madzia_ witamy Cię
A kiedy będziesz chciała testować?
planuję testować koło 6.01 jeszcze nie wiem dokładnie kiedy dostanę zastrzyk z pregnylu
7 cykli CLO + pregnyl
-> Gonal + pregnyl
-
nick nieaktualnyMadzia_ wrote:Dziewczyny mam pytanie jak Wy mierzcie temperaturę w @?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2016, 17:04
-
hmm ja używam tylko tamponów i właśnie zastanawiam się jak to zrobić bo chyba najlepiej po przebudzeniu mierzyć, prawda?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2016, 18:05
7 cykli CLO + pregnyl
-> Gonal + pregnyl