Styczniowe testowanie (na dobry początek)
-
WIADOMOŚĆ
-
bertha wrote:Justya, poczekaj na owu, jak będziesz miec pewność, bo zablokujesz ja. Nic sie nie stanie jak weźmiesz lutke pare dni później.
U mnie chyba dzisiaj owu, serduszko było wczoraj, musi wystarczyć bo dzisiaj nie ma szans na powtórkę.
A w wigilie miałam jelitówką a w 1 dzien świat miał M, takze starania z przebojami teraz czekanie na testowanie. Na szczęście dalej na urlopiku, z relaksikiem.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e3ffdd6a6242.jpg -
Oluchna wrote:Ooooooo Bertha, jakie piękne tłuste krechy w 13 dc z rana. U mnie wyglądały dokładnie tak samo te wczorajsze Można powiedzieć, ze owulacyjnie się zgrałyśmy prawie co do godziny, bo chyba też o 10:30 wczoraj testowałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2016, 13:17
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Kaczorka wrote:A mnie boli albo podbrzusze albo macica - o ile jest w tym jakaś różnica. I chyba krzyż. No niemalże jak na @.
Jednocześnie pieką oczy, mam wypieki i cycki bolą tak jakby od pach. I weź tu bądź mądry..
Kaczorka, objawy z pierwszego zdania wypisz wymaluj jak u mnie. Boli mnie podbrzusze, ciągną jajniki a dól pleców boli tak dziwnie, że miałam dziś problemy ze spaniem.. -
to chyba nasz ostatni narazie cs, czuę że nic z tego skoro wcześniej nie wyszło to czxemu miało by się udać teraz? ale mam doła no cóż kiedys napewno się uda.
kochane mam pytanko, cykle mam 26-27 dniowe, od kiedy robić testy owu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2016, 17:42
-
Czesc dziewczyny jestem w 1cyklu po poronieniu, 2dni po owulacji a co najwazniejsze byla z droznej strony planuje pierwszy test moze 10,11dni po czyli 4,5.01 trzymam za Was kciuki przyjmiecie mnie do siebie ?
-
Ewi28 wrote:to chyba nasz ostatni narazie cs, czuę że nic z tego skoro wcześniej nie wyszło to czxemu miało by się udać teraz? ale mam doła no cóż kiedys napewno się uda.
kochane mam pytanko, cykle mam 26-27 dniowe, od kiedy robić testy owu?
Ja też mam cykle 26-27 dniowe, a owulację mimo wszystko późną- koło 15 dc. Generalnie przyjmuje się, że owu jest 14 dni przed @, czyli wtedy wychodziłoby ok 13 dc, ale jak widzisz, różnie to bywa3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
karola_aa wrote:Czesc dziewczyny jestem w 1cyklu po poronieniu, 2dni po owulacji a co najwazniejsze byla z droznej strony planuje pierwszy test moze 10,11dni po czyli 4,5.01 trzymam za Was kciuki przyjmiecie mnie do siebie ?
Jasne, że przyjmiemy To szczęśliwy wątek, wszystkie wychodzimy stąd z II kreskamiKociarra, karola_aa, Arleta lubią tę wiadomość
3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
suri2016 wrote:Ja też mam cykle 26-27 dniowe, a owulację mimo wszystko późną- koło 15 dc. Generalnie przyjmuje się, że owu jest 14 dni przed @, czyli wtedy wychodziłoby ok 13 dc, ale jak widzisz, różnie to bywa
to tak od 11 dc moze zaczne robic? -
nick nieaktualny
-
Klaudiia87 wrote:Dziewczyny to mój pierwszy cykl z mierzeniem temperatury i ogólnie pierwszy raz w życiu to robię. Przeglądam sobie inne wykresy i żaden nie ma takich skoków jak u mnie. Czy to normalne? A jeśli nie to jaka może być przyczyna?
Poczekaj jeszcze kilka dni, bo wygląda na to, że zaraz będzie skok w górę u CiebieKlaudiia87 lubi tę wiadomość