Styczniowe testowanie (na dobry początek)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak tam Dziewczęta po świętach? ja juz jutro dojeżdżam od teściowej na szczęście dzisiaj zaobserwowałam coś dziwnego mianowicie niby nie mam widocznego śluzu ale zalewa mnie jakoś woda, cała bielizna aż prawie mokra - nie wiem co to ma być👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Karolina - miałam tak w okolicach owulacji
Dziewczynki dopiszę Was jak wrócę z pracy.
Niestety nadszedł ten dzień, że muszę do niej iść. I tak się zastanawiam na jak długo.. może los mnie pozytywnie zaskoczy aczkolwiek nie czuję tego totalnie. Temperatura po wczorajszym spadku ciutkę tylko odbiła, jajniki nie ciągną, macica to bardziej jak na okres chyba jakaś napuchnięta..
No nic, niech się dzieje wola nieba.. -
Dzień dobry kochane moje Po tych świętach jestem jedną wielką beczułką
OF jeszcze nie wyznaczył owulacji, więc grzecznie czekam, bo znowu góry i doliny mi się pojawiły, ale to pewnie przez świąteczne obżarstwo Wczoraj umierałam normalnie, tak mi było niedobrze. A na owulacyjnym piękne, tłuste dwie krechy, aż mąż mi powiedział, że to chyba jednak tak ma wyglądać i zagonił do działania
-
Oluchna wrote:Dzień dobry kochane moje Po tych świętach jestem jedną wielką beczułką
OF jeszcze nie wyznaczył owulacji, więc grzecznie czekam, bo znowu góry i doliny mi się pojawiły, ale to pewnie przez świąteczne obżarstwo Wczoraj umierałam normalnie, tak mi było niedobrze. A na owulacyjnym piękne, tłuste dwie krechy, aż mąż mi powiedział, że to chyba jednak tak ma wyglądać i zagonił do działania
Oluchna, kieruj się testem. Owu powinna być w ciągu 12-36 h od pozytywnego testu. Ovufriend wyznacza owu z min. 3 dniowym opóźnieniem, czyli juz po fakcie, bo robi to na podstawie wyższych temperatur, które pojawiają się dopiero po owu.
Jeszcze dziś poserduszkujscie z mężem -
Informuję, że niestety kolejek u lekarza nie było i już wracam do pracy. Ale uprawnienia mi zabrali, więc i tak muszę czekać aż znów mi je dadzą :p oby trwało to jak najdłużej!!
Na szczęście nikt na mnie dziwnie nie patrzy tylko się uśmiechają
Ale lekarka była głupia. Spytała się co było powodem zwolnienia. To jej mówię, że byłam w ciąży i poroniłam. Powiedziała, że jej przykro i że zaleca mi wstrzymać się na pół roku ze staraniami, bo organizm pewnie jest osłabiony i może znów poronić. No głupia baba! -
Kaczorka wrote:Informuję, że niestety kolejek u lekarza nie było i już wracam do pracy. Ale uprawnienia mi zabrali, więc i tak muszę czekać aż znów mi je dadzą :p oby trwało to jak najdłużej!!
Na szczęście nikt na mnie dziwnie nie patrzy tylko się uśmiechają
Ale lekarka była głupia. Spytała się co było powodem zwolnienia. To jej mówię, że byłam w ciąży i poroniłam. Powiedziała, że jej przykro i że zaleca mi wstrzymać się na pół roku ze staraniami, bo organizm pewnie jest osłabiony i może znów poronić. No głupia baba!
Ebnieta. Takie rzeczy ty chyba po lyzeczkowaniu albo poronieniu w pozniejszej ciazy, ale nie przy pustym jaju... -
summer86 wrote:Oluchna, kieruj się testem. Owu powinna być w ciągu 12-36 h od pozytywnego testu. Ovufriend wyznacza owu z min. 3 dniowym opóźnieniem, czyli juz po fakcie, bo robi to na podstawie wyższych temperatur, które pojawiają się dopiero po owu.
Jeszcze dziś poserduszkujscie z mężem
Kaczorka, co za babon Prać takie po głowach -
Oluchna wrote:A to wiem, wiem Dzisiaj też go wykorzystam, chyba że padniemy oboje
Kaczorka, co za babon Prać takie po głowach
Wczoraj od mojej kuzynki sie dowiedzialam ze jej lekarka powiedziala zeby nie pic soku malinowego. Jak sie zapytalam "dlaczego" to jak zwykle odpowiedz "bo wywoluje skurcze".
Mowie ze to raczej liscie malin - te z herbaty.A same maliny to juz raczej bezpieczne.
Co to za czasy ze musisz kontrolowac lekarza.... -
Nowy
Witam po świętach
u mnie dziś 9 dc.
już staranka się rozpoczęły w I święto o 4 w nocy wróciliśmy sobie z pasterki drineczki filmik no i do dzieła
później byliśmy u mojej mamy wiec bez starań ale trzeba działać
dziewczyny trzymam za Was wszystkie kciuki.
-
Ja tez mam jeszcze dziś na szczęście urlop w końcu posiedzę tylko z mężem, bo już to siedzenie przy stole mnie wkurzalo dziś będę piła tylko zielona herbatę chyba bo za bardzo się objadlam w święta
kaha lubi tę wiadomość
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
kochane proszę podpowiedzcie mi
mam brać luteine od 18dc (dzisiaj 17dc) a jeszcze owu nie było i nie wiem czy będzie, nie wiem czy mam czekać... dzisiaj jeszcze jest śluz płodny, wzrosło libido. Lekarz był w tamtą środę mówił że owu na dniach...
Czekać czy od jutra brać?Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
29.11.2017 mamy serduszko!
Córeńka 5 latka (2013)
Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka -
Karolina90 wrote:Ja tez mam jeszcze dziś na szczęście urlop w końcu posiedzę tylko z mężem, bo już to siedzenie przy stole mnie wkurzalo dziś będę piła tylko zielona herbatę chyba bo za bardzo się objadlam w święta
O mam tak samo.. chciałam się dziś przejść na basem ale P. się nie chcę, a taka jakaś ociężała jestem ;/ -
Justya85 wrote:kochane proszę podpowiedzcie mi
mam brać luteine od 18dc (dzisiaj 17dc) a jeszcze owu nie było i nie wiem czy będzie, nie wiem czy mam czekać... dzisiaj jeszcze jest śluz płodny, wzrosło libido. Lekarz był w tamtą środę mówił że owu na dniach...
Czekać czy od jutra brać?
U mnie chyba dzisiaj owu, serduszko było wczoraj, musi wystarczyć bo dzisiaj nie ma szans na powtórkę.
A w wigilie miałam jelitówką a w 1 dzien świat miał M, takze starania z przebojami teraz czekanie na testowanie. Na szczęście dalej na urlopiku, z relaksikiem.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e3ffdd6a6242.jpg
kaha lubi tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki)