Styczniowe testowanie (na dobry początek)
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie krecha ciemnieje sama nie wiem czy już nie zaznaczyć pozytywnego. Tempka odbiła wiecie coooo? W lodówce są ogórki kiszone i ja je po prostu MUSZĘ zjeść
Moje kochane. Na te święta dużo radości i uśmiechu i żeby następne już były w większym gronie :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2016, 13:46
Flowwer, kaha lubią tę wiadomość
-
Kaczorka wrote:Oluchna - zachcianki już? :p co to będzie jak ciąża się pojawi?
Mi dziś cały czas jest jakoś niedobrze..
Oj, jak niedobrze, to w sumie może dobrze -
Witajcie chce wszystkim starajacym sie wszystkiego dobrego na te swieta niech nam sie wkoncu "zazieleni" zdrowia szczescia i oczywiscie upragnionego maluszka
U mnie niestety to chyba nie ten cykl, raczej bezowulacyjny ;( no zyjemy zobaczymy ;*
Pozdrawiam -
suri2016 wrote:Mycha, mi się wydaje, że owu była u Ciebie w 14 dc, może testy coś pomieszaly..
Mnie sie wydaje ze 15, bo z 15 na 16 mnie przestal jajnik bolec.
Oby odbila )
Mam nadzieje dziewczyny ze juz sie pieknicie a nie ciagle w biegu. U na poszlo zadziwiajaco spokojnie -
Życzę owocowych świątecznych przytulanek oby za 2 tyg były tutaj same pozytywne testy !! Oby w tym roku Mikołaj był łaskawy
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
A ja mam problem i męczę sie z nim od wczoraj. Rano zrobilam test odczekałam 5minut. Cos tam się pojawiło, ale takie jasne ze uznałam to za linię fabryczną. To było o godz 6:30 wiec poszłam spac jeszcze. Obudzilam sie cos po ósmej i byly dwie grube krechy. Nie jakiś tam bladzioch ale dwie krechy.
Nie potrafię Wstawić zdjęcia z telefonu a nie mam stacjonarnego pod ręką. Denerwuje sie, a na następny test czekam do wtorku. Dodam, że jestem pięć dni przed miesiączka -
Lola - powtórz test
A ja doszłam do wniosku, że po dzisiejszym dniu powinno nastąpić nagłe przyspieszenie czasu, żeby już był Sylwester :p
Ja dostaję od wczoraj tak sprzeczne sygnały od swojego ciała, że to głowa mała. I niby dziś jest 7/8 dpo a ja się czuję, jakbym zaraz miała się krwią zalać.. Jakaś taka napęczniała jestem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2016, 09:35
-
Hej
ja zostałam zaskoczona i jednak styczniowe testowanie mnie nie ominie. Mój bezowulacyjny cykl był najkrótszym cyklem w moim życiu i może dobrze, że tak szybko się skończył. Zaczynam nowy cykl i proszę o przepisanie mnie z początku stycznia na 25.01. Tym razem mam nadzieję że będzie wszystko ok. -
Hej. Zapiszę się, ale jakoś przestałam w cokolwiek wierzyć. Piękny wykres, serduszkowanie idealne i dzisiaj przyszła @. I to jak.. W pięknym stylu. Boli tak, że nie wstanę z łóżka, ale może to i dobrze. Niby wszystko dzieje się po coś, ale kur.. nie wiem dlaczego tak się dzieje i czemu to ma służyć. Przepraszam Was już nie truje. Kaczorka zapisz mnie proszę na 26.01...Ponad rok starań z mierzeniem temperatury, testami owu itp. Rok przerwy.
26 lat
hormony w normie, nasienie b. dobre
Podwyższona prolaktyna
-
Chcę się dopisać na 25.01.2017
Dziś dostałam @ dokładnie tak jak 2 lata temu...wtedy styczniowy cykl zakończył się szczęśliwie pozytywnym testem 22.01 i Arturek jest z nami, liczę na powtórkę cudu Ale teraz przede mną trudne dni gapienia się w wykres i ciągłych nadziei... mimo, że mam już 1 synka i jestem o wiele spokojniejsza, bo zapełnił miejsce w moim sercu, bardzo chcę drugiego dziecka. I chcę czekać tu z Wami, wsparcie bardzo się przyda.
Życzę wszystkim dużo zieloności na wykresach :*MamaFabianka lubi tę wiadomość