Styczniowe testowanie (na dobry początek)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja jeszcze dziś siedze w pracy moj mąż został w domu i robi sałatki, heh
A dzis się dowiedziałam, że przyjedzie na już łóżko do sypialni wiem, że to głupie, ale my dopiero się urządzamy i każda nowa rzecz mnie strasznie cieszy:) zwłaszcze, że w końcu będziemy mieć swój kąt w sypialni, a nie jak dotychczas w salonie
Trzymajcie się cieplutko w ten mroźny dzień👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Karolina90 wrote:Ja jeszcze dziś siedze w pracy moj mąż został w domu i robi sałatki, heh
A dzis się dowiedziałam, że przyjedzie na już łóżko do sypialni wiem, że to głupie, ale my dopiero się urządzamy i każda nowa rzecz mnie strasznie cieszy:) zwłaszcze, że w końcu będziemy mieć swój kąt w sypialni, a nie jak dotychczas w salonie
Trzymajcie się cieplutko w ten mroźny dzień
Hihi, my pierwszy miesiac, spaliśmy na samym materacu. Nasza sypialnia wygladala tak ze byl materac, krzeslo i tv od rodzicow ^^ wiec ciesze sie razem z Toba.!!!
Ja ostatnio sie cieszylam ze dorwalam w necie na pchlim targu idealne zaslonki do kuchni za 40 zl a nie za milijoooony monet ^^ ja zawsze mowie ze najbardziej ciesza rzeczy wyczekane i ciezko wypracowane.
Kopnikcie mnie w dupe bo boli mnie gardło i chcialam zrobic napar z czarnego bzu. Wiec najpierw przeszukalam neta, zeby sprawdzic czy nie zaszkodzi to potencjalnej ciazy.... -
mycha91 wrote:Hihi, my pierwszy miesiac, spaliśmy na samym materacu. Nasza sypialnia wygladala tak ze byl materac, krzeslo i tv od rodzicow ^^ wiec ciesze sie razem z Toba.!!!
Ja ostatnio sie cieszylam ze dorwalam w necie na pchlim targu idealne zaslonki do kuchni za 40 zl a nie za milijoooony monet ^^ ja zawsze mowie ze najbardziej ciesza rzeczy wyczekane i ciezko wypracowane.
Kopnikcie mnie w dupe bo boli mnie gardło i chcialam zrobic napar z czarnego bzu. Wiec najpierw przeszukalam neta, zeby sprawdzic czy nie zaszkodzi to potencjalnej ciazy....
Mycha kopię Cię w Twoją szanowną dupęę
Kochana, nie żyjemy do połowy miesiąca! Ja właśnie piszę listę zakupów, piję kawę (o zgrozo!) i zaraz lecę. Od 15 planuję włączyć grzane wino, aby przyjemniej się gotowało
Edit: Wino włączyć do mojego jadłospisu, żeby mi się przyjemniej przy garach stałoWiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2016, 10:47
3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
mycha91 wrote:Hihi, my pierwszy miesiac, spaliśmy na samym materacu. Nasza sypialnia wygladala tak ze byl materac, krzeslo i tv od rodzicow ^^ wiec ciesze sie razem z Toba.!!!
Kopnikcie mnie w dupe bo boli mnie gardło i chcialam zrobic napar z czarnego bzu. Wiec najpierw przeszukalam neta, zeby sprawdzic czy nie zaszkodzi to potencjalnej ciazy....
Mycha mój gin mówi, że co ma być to będzie i żeby sobie nie żałować
więc bez stresu
NO właśnie wyczekane i własne ja ogólnie jestem zwolenniczką,że warto poczekać i nawet odłożyć kasę i mieć coś porządnego nienawidzę kupowania czegoś "aby na razie było"👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
22dpt ❤️ -
Karolina90 wrote:Ja jeszcze dziś siedze w pracy moj mąż został w domu i robi sałatki, heh
Trzymajcie się cieplutko w ten mroźny dzień
Oj kochana jak ja cię doskonale rozumiem... my od dwóch dni śpimy na naszym wymarzonym materacu (stelaż łóżka jeszcze nie gotowy) Ale co to za radość móc się położyć we własnej sypialni Pokój dzienny dopiero co pomalowany, wszystko rozwalone, syf, brud i totalny chaos, ja w pracy do 16.00... kiedy to ogarnąć??? Dobrze, ze chociaż mąż ma wolne, to zakupy zrobi i posprząta Dzisiaj ubierzemy choinkę, powiesimy firaneczkę, ustawimy stary stół ze strychu rodziców... to będą piękne święta!!! Jesteśmy szczęśliwi, bo mamy materac, stół i swój kącik! A mówią, że tyyyyle człowiekowi do szczęścia potrzeba, a tu proszęWiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2016, 10:58
-
kascok wrote:Oj kochana jak ja cię doskonale rozumiem... my od dwóch dni śpimy na naszym wymarzonym materacu (stelaż łóżka jeszcze nie gotowy) Ale co to za radość móc się położyć we własnej sypialni Pokój dzienny dopiero co pomalowany, wszystko rozwalone, syf, brud i totalny chaos, ja w pracy do 16.00... kiedy to ogarnąć??? Dobrze, ze chociaż mąż ma wolne, to zakupy zrobi i posprząta Ale co tam jesteśmy szczęśliwi, bo mamy materac! Takie uroki urządzania własnego kątka.
Dokładnie! mnie nawet nowy świecznik rajcuje hehe👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
22dpt ❤️ -
kascok wrote:Oj kochana jak ja cię doskonale rozumiem... my od dwóch dni śpimy na naszym wymarzonym materacu (stelaż łóżka jeszcze nie gotowy) Ale co to za radość móc się położyć we własnej sypialni Pokój dzienny dopiero co pomalowany, wszystko rozwalone, syf, brud i totalny chaos, ja w pracy do 16.00... kiedy to ogarnąć??? Dobrze, ze chociaż mąż ma wolne, to zakupy zrobi i posprząta Dzisiaj ubierzemy choinkę, powiesimy firaneczkę, ustawimy stary stół ze strychu rodziców... to będą piękne święta!!! Jesteśmy szczęśliwi, bo mamy materac, stół i swój kącik! A mówią, że tyyyyle człowiekowi do szczęścia potrzeba, a tu proszę
Też tak mam, my mamy na razie materac i choinkę a w kuchni połowę mebli złożonych a połowę nie ważne ze własny kąt, dziś oficjalnie zaczynam nowy cykl jeszcze tylko wigilia w pracy o 13 i potem wolne do 2 stycznia yupii czas na ogarnianie mieszkania i korzystania z dobrodziejstwa wina przez święta i sylwestra do trzech ray sztuka - 3 cykl rozpoczętyWiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2016, 11:18
Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
gg88 wrote:Też tak mam, my mamy na razie materac i choinkę a w kuchni połowę mebli złożonych a połowę nie ważne ze własny kąt, dziś oficjalnie zaczynam nowy cykl jeszcze tylko wigilia w pracy o 13 i potem wolne do 2 stycznia yupii czas na ogarnianie mieszkania i korzystania z dobrodziejstwa wina przez święta i sylwestra do trzech ray sztuka - 3 cykl rozpoczęty
Ja jeszcze na 16 do spowiedzi,na szybko empik dokupic tacie ksiazke - zamiast karnetu na basen ( bo lapa niruchoma),a potem winko i gotowanie mam to gdzies ze juz po owulce ^^
Dzieki za kopa balam sie ze czarny bez zadziala jak liscie malin ^^ -
mycha - u mnie dziś 4 dpo a i tak zamierzam pić wino Nie po to kupiłam 2 butelki, żeby teraz się na nie tylko gapić
Hehe, będę piła za zdrowie fasolaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2016, 15:45
Oluchna lubi tę wiadomość
-
Ja miałam tak samo w zeszłym roku przy remoncie. Matko, jak ja się ciszyłam jak dorwałam limonkową farbę o dokładnie takim odcieniu jaki chciałam. A mąż, to ciszył się jak dziecko jak stoliki nocne skręcał. Aż śpiewał pod nosem
My d teściów dzisiaj jedziemy, więc jak tylko mój chłop wróci z pracy, to go szybko wykorzystam. A jak mi będzie mało, to po cichu u rodziców Hahahaha
Z tarczyc jest wysyp, bo jak to powiedziała moja endo: "Jak rypnął Czarnobyl, to mama była w wieku dojrzewania i tak na ciebie przeszło" -
Nom, też uważam, że te wszystkie choroby to skutek uboczny Czarnobyla.. A co najlepsze - moja mamusia mieszkała wtedy pod samą wschodnią granicą, więc jak leciało promieniowanie to wyłapała trochę. No i ja się w sumie poczęłam 4 miesiące później
Ale akurat u mnie tarczyca jest ok
Oluchna - działajcie, działajcie Co by było na co czekać -
nick nieaktualny
-
Mycha - odbije!!
A co do życzeń - to już każda z nas wie czego by chciała najbardziej
I oby obyło się już bez pytań "kiedy w końcu będziecie mieli dziecko"!! No i tak standardowo - dużo zdrówka, miłości i spokojuOluchna lubi tę wiadomość