Styczniowe testowanie (na dobry początek)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuje dziewczyny, hormony buzują, jak zobaczyłam dwie kreski to płakałam godzinę, teraz już lepiej. Zaskoczenie podwójne bo tydzien temu dowiedziałam się że moja mama również jest w ciazy (kobieta 45+)
Tak apropo to szyjka bardzo rozpulchniona i myslalam ze dostane okres na dniach tyle ze jakas inna bo wysoko i odgieta w strone kregoslupa, sluz kremowy ale nie za wiele. Zycze powodzenia wszystkim starajacym sie, z doswiadczenia im bardziej sie starasz tym bardziej nie wychodzi, trzeba odpuscic i wtedy zaskoczy:)kaha, Kamelkowo lubią tę wiadomość
-
agnieszka123 wrote:Dziękuje dziewczyny, hormony buzują, jak zobaczyłam dwie kreski to płakałam godzinę, teraz już lepiej. Zaskoczenie podwójne bo tydzien temu dowiedziałam się że moja mama również jest w ciazy (kobieta 45+)
Hehe, znam takie przypadki
Ciekawe doświadczenie jak matka i córka są jednocześnie w ciąży -
nick nieaktualny
-
MamaFabianka wrote:Gratulacje Agnieszka:)
Co miało być to było owulka za mną teraz dluuuuugie czekanie ale myślę,że święta potem sylwester więc szybko zleci a potem same kropki sie wysypią tu:)
Ja tez licze ze mi szybko zleci 31.01 bedzie pewnie wysyp testow czy mozna pic przdd sylwestrem ^^ -
mycha91 wrote:Ja tez licze ze mi szybko zleci 31.01 bedzie pewnie wysyp testow czy mozna pic przdd sylwestrem ^^
W ogóle to dzień dobry umieram z głodu, ale najpierw tabletka na tarczycę -
Okropne to jest, że trzeba czekać pół godziny po zażyciu tabletki, żeby móc coś zjeść.. :p
Ja dziś muszę do lekarza iść po świstek, że już mogę wracać do pracy. A tak mi się nie chce.. później jeszcze ostatnie zakupy i posiadówa w kuchni na samą myśl czuję się nieszczęśliwa. Nie cierpię siedzieć w kuchni. Nie lubię się babrać w jedzeniu.. -
melonek wrote:Hej Skończyło mi się premium, które było na początku posiadania konta, wykupować czy zostać przy podstawowej wersji? Jak polecacie?
Ja sobie wykupiłam opcję na 3 miesiące Nie jest jakiś wielki koszt a jakoś tak inaczej się patrzy na swój wykres
Nie jest taki przygnębiająco szaryOluchna lubi tę wiadomość
-
ja właśnie patrze na mój szary wykres a ile to kosztuje wogóle? widzę że teraz jakaś promocja świąteczna ale nie czytałam...
A ja mam pytanie do tych co biorą luteine, mi lekarz kazał od 18dc przez 10 dni brać później zrobić test i albo brać albo odstawić. Pierwszy raz biorę. Cykle mam 28-29dni i czy jak się ją odstawia to długo się czeka na @? bo w sumie go nie dopytałam...
A ja dziecko odwiozłam do przedszkola i zabieram się za sprzątanie, tyle roboty przed tymi Świętami a tylko na śniadaniach będziemy w domuPanie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
29.11.2017 mamy serduszko!
Córeńka 5 latka (2013)
Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka -
nick nieaktualny