Styczniowe testowanie (na dobry początek)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaczorka wrote:mycha - zdecydowanie pozytyw!!
U mnie owulacja była następnej nocy po pozytywnym teście Tzn. ja tak wnioskuję Bo wieczorem jeszcze czułam jajnik a z rana już nie
lilka - to teraz do dzieła jajowody drożne to wszystko pięknie powinno pójść
Ja jiz drugi dzien jajo czuje - i to wlasnie z prawej strony. -
mycha91 wrote:Ja jiz drugi dzien jajo czuje - i to wlasnie z prawej strony.
No ja ze 3 dni łącznie czułam I też prawe
A teraz jaja nie czuję, ale i tak mnie coś lekko ćmi po prawej stronie.
Hehe, a wczoraj stwierdziłam, ze ja teraz zajdę w ciążę to nikomu nie powiem Śmiałam się, ze nawet mężowikaha lubi tę wiadomość
-
kaczorka, no może... nie wiem, szczerze mówiąc mam już dość analizowania tego wykresu niech się dzieję co chcę.
Teraz trzymamy kciuki za Ciebie, zrobiliście co trzeba teraz tylko czekać
karolina, my to nawet rano nie mamy jak
My to ogólnie w tym cyklu jakoś rzadko się przytulaliśmy, w sumie często się kłóciliśmy bo oboje jacyś wyjątkowo nerwowi byliśmy ostatnio. Praca itp. Pewnie dlatego nic z tego nie będzie. -
melonek - liczy się jakość a nie ilość :p
mycha - z prawego jajnika zaszłam ostatnio, więc i tym razem liczę na niego
A w ogóle to progesteron szybko jakoś na mnie działa, bo już mi się częste siusianie włączyło :p męczy to strasznie..
Jak byłam w tej ciąży to z wszelkich wyjść do teatru czy kina musiałam zrezygnować, bo tak ganiałam.. :p -
Bozeeee.moj kufa jajnik. To az boli. Jak sie przytulkowalismy po pracy to mialam wrażenie ze mi B. W jajnik stuka. A to była misjonarska....
-
Hej dziewczyny, bardzo Was proszę o radę. Dzisiaj byłam na monitoringu 12dc i nie mam żadnego pęcherzyka po clo i gonalu, teraz przepisała mi estrofem 2*1 od jutra przez 5 dni, czy któraś brała estrofem i czy to ma pomóc w ewentualnej owulacji? Spisać już ten cykl na straty? Będę bardzo wdzięczna za każdą poradę. Brak mi po prostu słów
Hashimoto, niedoczynność, PCOS, problemy z immunologią
Cykl starań.... wolę nie liczyć
7 cykli CLO + pregnyl
2 cykle CLO + Gonal + pregnyl
-> Gonal + pregnyl
styczeń-luty hiperstymulacja
-
Madzia_ wrote:Hej dziewczyny, bardzo Was proszę o radę. Dzisiaj byłam na monitoringu 12dc i nie mam żadnego pęcherzyka po clo i gonalu, teraz przepisała mi estrofem 2*1 od jutra przez 5 dni, czy któraś brała estrofem i czy to ma pomóc w ewentualnej owulacji? Spisać już ten cykl na straty? Będę bardzo wdzięczna za każdą poradę. Brak mi po prostu słów
No ja niestety nigdy nic nie brałam, więc nie pomogę..Oluchna lubi tę wiadomość
-
Kaczorka wrote:No ja niestety nigdy nic nie brałam, więc nie pomogę..
Mnie jeszcze tez niczym nie stymulowali wiec tez noe pomoge -
mycha91 wrote:Bozeeee.moj kufa jajnik. To az boli. Jak sie przytulkowalismy po pracy to mialam wrażenie ze mi B. W jajnik stuka. A to była misjonarska....
Kurde też tak mam czasami i niezależnie jaką pozycję przyjmiemy tak tego nie lubię, bo nie myślę o przyjemnościach tylko "oby szybciej skończył" hehe👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Madzia_ wrote:Hej dziewczyny, bardzo Was proszę o radę. Dzisiaj byłam na monitoringu 12dc i nie mam żadnego pęcherzyka po clo i gonalu, teraz przepisała mi estrofem 2*1 od jutra przez 5 dni, czy któraś brała estrofem i czy to ma pomóc w ewentualnej owulacji? Spisać już ten cykl na straty? Będę bardzo wdzięczna za każdą poradę. Brak mi po prostu słów
ja też nie pomogę, a na co jest ten estrofem? to coś na stymulację? bo jak tak to może jeszcze coś zaskoczy, bez powodu by Ci tego nie przypisali a tak swoją drogą to lekarz Ci tego nie wyjaśnił?👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Karolina90 wrote:Kurde też tak mam czasami i niezależnie jaką pozycję przyjmiemy tak tego nie lubię, bo nie myślę o przyjemnościach tylko "oby szybciej skończył" hehe
Ja mam wgle tylozgiecie tazke taki bol znam. Ale dzis mnie tak boli jajnik, ze nawet w tych bezpiecznych pozycjach to czuje. Az mnie macica od tego boli. Jak na okres sie czuje... -
Mycha, po smsie padłam na podłogę i nie mogę się podnieść mąż się przebudzil i pyta czy wszystko ze mną ok, a ja leżę i padam ze śmiechu dzisiaj się nawdychalam krakowskiego powietrza, a później wypilam wino, także mogę to przyjąć jako stymulacje owulacji
Ogólnie u mnie dni płodne blisko, śluz dzisiaj był rozciagliwy, ale nie tak jak jeszcze powinien, więc czekam grzecznie na splodzenie potomka pod choinka w pierwszy dzień świątWiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2016, 22:10
mycha91 lubi tę wiadomość
-
Oluchna wrote:Mycha, po smsie padłam na podłogę i nie mogę się podnieść mąż się przebudzil i pyta czy wszystko ze mną ok, a ja leżę i padam ze śmiechu dzisiaj się nawdychalam krakowskiego powietrza, a później wypilam wino, także mogę to przyjąć jako stymulacje owulacji
Ogólnie u mnie dni płodne blisko, śluz dzisiaj był rozciagliwy, ale nie tak jak jeszcze powinien, więc czekam grzecznie na splodzenie potomka pod choinka w pierwszy dzień świąt
Tylko dupska sobie nie pokłujcie ^^ Ale za całą resztę 3mam kciuki
Ja generalnie ostatnimi czasy mało zabawowa jestem, ale to mi się dzisiaj udało. Sama byłam spłakana jak to wysyłałamOluchna lubi tę wiadomość
-
mycha91 wrote:Tylko dupska sobie nie pokłujcie ^^ Ale za całą resztę 3mam kciuki
Ja generalnie ostatnimi czasy mało zabawowa jestem, ale to mi się dzisiaj udało. Sama byłam spłakana jak to wysyłałamWiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2016, 23:09
-
Kaczorka wrote:No ja ze 3 dni łącznie czułam I też prawe
A teraz jaja nie czuję, ale i tak mnie coś lekko ćmi po prawej stronie.
Hehe, a wczoraj stwierdziłam, ze ja teraz zajdę w ciążę to nikomu nie powiem Śmiałam się, ze nawet mężowi
Kaczorka ja to samo sobie obiecałam, że jak mi się uda, to powiem dopiero po badaniach prenatalnych czyli ok 12-13 tyg, chyba, że wcześniej będzie już widać jakoś, bo ogólnie ponoć w drugiej ciąży szybciej brzuch wyskakuje.
Mojemu też obawiam się powiedzieć, żeby w "tajemnicy" komuś nie przekazał No ale nic, będę się o to martwić jeśli w ciążę w ogóle zajdę...
U mnie ze staranek na ten cykl by było na tyle. We wtorek wieczorem i wczoraj popołudniu. Owulacja była na bank w nocy z wtorku na środę lub najpóźniej wczoraj rano, więc moment myślę idealny. Od wczoraj już biorę luteinę i czekam na testowanie. Teraz gorący okres to czas szybko zleci
Przesyłam Wam trochę pozytywnego nastawienia z ranakaha lubi tę wiadomość
3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
Witam się z wami. zimno u nas. Oszronione wszystko ładnie, biało i słonecznie czas znowu mi ucieka, a niby cały tydzień wolny. Święta, święta i po owulacji a później to już tylko sylwester i testowanko
Buziaczki kochane na dobry początek dnia :*