Styczniowe testowanie (na dobry początek)
-
WIADOMOŚĆ
-
Owulacja, owulacja i po owulacji! Zrobiłam co mogłam a teraz czekam może koniec tego roku będzie tak szczęśliwy jak jego pierwsza połowa
mycha - nie był to dobry rok dla Ciebie i Twojej rodziny, ale mam nadzieję, że to minie i będziesz mogła niedługo odetchnąć przytulam Cię - bądź dzielnaOluchna, kaha lubią tę wiadomość
-
Kaczor, trzymam kciuki:)
Mycha wszystko się ułoży. Pierwsze święta są podobno najgorsze. Miałam tak po śmierci dziadków. Łatwo się mówi, ale na prawdę zachowane wspomnienia dają dużo radości i poczucia, że ktoś tam z góry jednak czuwa nad tym żeby wszystko kończyło się pozytywnie -
nick nieaktualny
-
melonek wrote:hej, jakoś mnie nie było ostatnio.
owu robi mnie w... nie umiem stwierdzić czy już była, czy jest, czy jeszcze jestem przed ;/
myślę, że mogła być wczoraj
Kamelkowo - jasne, że możesz dołączyć rozgość się
Heh, a ja z ciekawości sobie mierzę teraz częściej temperaturę i moja wczoraj wariowała Gdzieś w okolicach południa miałam prawie 37 st. a wieczorem spadło mi do 36.27 st. I jakieś dreszcze mnie dopadły. Musiałam wskoczyć pod koc i kołdrę, żeby się ogrzać i sobie zębów nie powybijać -
Uuuuaaaa! Jaki skok prosze panstwa. Az w szoku jestem ^^ zaczyam sie zastanawiac czy wczorajszy test owu to nie byl rozwodniony pozytyw. Czuje prawy jaknik dzis, temperatura mi skoczyla. ^^ wczoraj poslalismy zolniezyki na wojne, dzisiaj chyba wyslemy im po poludniu kolejny pluton dla pewnosci xD
Klaudiia87, Oluchna lubią tę wiadomość
-
mycha91 wrote:Uuuuaaaa! Jaki skok prosze panstwa. Az w szoku jestem ^^ zaczyam sie zastanawiac czy wczorajszy test owu to nie byl rozwodniony pozytyw. Czuje prawy jaknik dzis, temperatura mi skoczyla. ^^ wczoraj poslalismy zolniezyki na wojne, dzisiaj chyba wyslemy im po poludniu kolejny pluton dla pewnosci xD
mycha - koniecznie musicie jeszcze dziś zasilić armię plemniczków!! sprawa wygląda obiecująco!! -
Kaczorka wrote:mycha - koniecznie musicie jeszcze dziś zasilić armię plemniczków!! sprawa wygląda obiecująco!!
Wiemy wiemy ! Aczkolwiek rozwazamy taktycznie czy teraz czy popoludniu. Ale chyba damy im jeszcze odpoczac w koszarach, i niech rusza zdobywac i pomnazac materiał genetyczny popoludniu ^^ -
mycha91 wrote:Wiemy wiemy ! Aczkolwiek rozwazamy taktycznie czy teraz czy popoludniu. Ale chyba damy im jeszcze odpoczac w koszarach, i niech rusza zdobywac i pomnazac materiał genetyczny popoludniu ^^
Niby lepiej z rana, ale po wczorajszych igraszkach to chyba dałabym im czas na regenerację -
Kaczorka wrote:Niby lepiej z rana, ale po wczorajszych igraszkach to chyba dałabym im czas na regenerację
Do tego samego doszlismy - ze 7 godzin przerwy, to jednak moze sie okazac troszku malo ^^ tam zolnierze byli dorodni bo dwudniowi takze wytrzymaja do popoludnia na kolejny zrzut xD
Jezu laski uwielbiam Was -
Dziewczyny, ile razy dziennie się sexicie przy owulcji? rano i wieczorem to nie za często? Wystarczy raz dziennie?👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Karolina90 wrote:Dziewczyny, ile razy dziennie się sexicie przy owulcji? rano i wieczorem to nie za często? Wystarczy raz dziennie?
Chyba lepiej raz dziennie
Zresztą jak zajrzysz na mój wykres to będziesz widziała
mycha - cieszę się, że pałasz do nas sympatią
Hehe, żeby nasze komórki jajowe produkowały się tak szybko i w takiej ilości jak plemniczki naszych mężczyzn - to by dopiero były owulacje!! -
Ja dzis mialam hsg przez rentgen, lekarz kazal starac sie juz od jutra. Na wyniki niestety musze czekac tydzien, ale lekarz powiedzial ze kontrast przeszedl wiec jajowody powinny byc drozne. Ciesze sie ze mam badanie za soba i oby teraz wszystko zaczelo sie ukladac.
-
My z B. Uznajemy ze raczej raz dziennie przy szczycie owulki, a chwile przed to nawet raz na 2 dni.
Karolina90 - wiesz jak jest.jak to ma byc ten szczesliwy cykl to i z palca zajdziesz...
Sa tacy co im na 2 dni przed owulka starczy i sa tacy ze nawet w owulacje nici. Nie ma reguly chyba.
Przed chwila robiłam, bo nawet od pobudki (i porannego siku) nie zdazylam kawy wypic
https://zapodaj.net/8408490c6f171.jpg.html
Zdecydowanie pozytyw.zakladam ze skoro wczoraj byl jiz dosc wyrazny to pewnie jutro rano najpozniej bedzie owulacja.
Sms do B. : ALTER.ALTER. Odnotowano na radarze dwie kreski, oznaczajace szybko zblizajcy sie wyrzut materialu genetycznego. Powtarzam. Czerwony alarm na radarze. Pilnie prosimy o wsparcie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2016, 10:38
Oluchna lubi tę wiadomość
-
mycha - zdecydowanie pozytyw!!
U mnie owulacja była następnej nocy po pozytywnym teście Tzn. ja tak wnioskuję Bo wieczorem jeszcze czułam jajnik a z rana już nie
lilka - to teraz do dzieła jajowody drożne to wszystko pięknie powinno pójśćlilka1984 lubi tę wiadomość