Styczniowe testowanie (na dobry początek)
-
WIADOMOŚĆ
-
lola1 wrote:A ja mam problem i męczę sie z nim od wczoraj. Rano zrobilam test odczekałam 5minut. Cos tam się pojawiło, ale takie jasne ze uznałam to za linię fabryczną. To było o godz 6:30 wiec poszłam spac jeszcze. Obudzilam sie cos po ósmej i byly dwie grube krechy. Nie jakiś tam bladzioch ale dwie krechy.
Nie potrafię Wstawić zdjęcia z telefonu a nie mam stacjonarnego pod ręką. Denerwuje sie, a na następny test czekam do wtorku. Dodam, że jestem pięć dni przed miesiączka
Trzymam kciuki za powtórkę tesu, żeby był pozytywny
-
Witajcie,
od dwóch tyg Was czytam codziennie. Pomimo, że jestem już stara, chciałabym zajść w drugą ciążę. Córka ma już 13 lat.Jeśli nie teraz, to już pewnie nigdy.
Opiszę Wam ostatni miesiąc.
Cykle mam regularne, żadnych ekscesów, podstawowe badania w normie, żadnych chorób przewlekłych. Lekarz zalecił starania naturalne przez pół roku.
Od 1dc łykałam Castagnus i piłam Zioła O. Sroki 3.
W 16dc była owulacja, sex z mężem 8,10,13,15,17dc.
Tego 17dc miałam chwilowe plamienie, ale minęło. Było w postaci śladu na papierze.
Od owulacji moja temp utrzymuje się na poziomie poonad 37stopni, mierzona prawidłowo. Od 23dc plamię a temp nadal wysoka. Na wkładce mam brązowe plamy, ale niewiele. Na papierze krew. Wystarcza jedna podpaska na cały dzień, wystarczyłaby i na dwa, ale.......
Wiem, że nie powiecie, co mi jest na odległość Wizytę mam dopiero 7.stycznia
Chciałam tylko spytać, czy któraś z Was miała podobnie, a potem wyszło pozytywnie? Czy może to być plamienie implantacyjne?
Pozdrawiam i trzymam kciuki za Was wszystkie
Ciąża to byłby cud..może Bóg da........ -
Ośmiorniczka wrote:Witajcie,
od dwóch tyg Was czytam codziennie. Pomimo, że jestem już stara, chciałabym zajść w drugą ciążę. Córka ma już 13 lat.Jeśli nie teraz, to już pewnie nigdy.
Opiszę Wam ostatni miesiąc.
Cykle mam regularne, żadnych ekscesów, podstawowe badania w normie, żadnych chorób przewlekłych. Lekarz zalecił starania naturalne przez pół roku.
Od 1dc łykałam Castagnus i piłam Zioła O. Sroki 3.
W 16dc była owulacja, sex z mężem 8,10,13,15,17dc.
Tego 17dc miałam chwilowe plamienie, ale minęło. Było w postaci śladu na papierze.
Od owulacji moja temp utrzymuje się na poziomie poonad 37stopni, mierzona prawidłowo. Od 23dc plamię a temp nadal wysoka. Na wkładce mam brązowe plamy, ale niewiele. Na papierze krew. Wystarcza jedna podpaska na cały dzień, wystarczyłaby i na dwa, ale.......
Wiem, że nie powiecie, co mi jest na odległość Wizytę mam dopiero 7.stycznia
Chciałam tylko spytać, czy któraś z Was miała podobnie, a potem wyszło pozytywnie? Czy może to być plamienie implantacyjne?
Pozdrawiam i trzymam kciuki za Was wszystkie
Trzymam kciuki żeby to była ciąża pozdrawiam
-
Kochane ...
Ze spuszczoną głową , pełna żalu i smutku wbijam się do was na styczeń.
Wczoraj @ odebrała mi nadzieje , że jeszcze w 2016 roku zobaczę upragnione dwie kreseczki.
Co do testowania obiecałam sobie że w styczniu nie będę się spieszyć z testowaniem ... więc proszę o wpisanie mnie na 21 styczeń :*
-
Dziewczyny, głowa do góry Ja zatestuję 1.stycznia. Mam może z 1% szans....także chyba jako weteranka po 12 latach starań oczywiście, z przerwami......ale i tak tyle czasu..............................trzymam za Was kciukiCiąża to byłby cud..może Bóg da........
-
Tusiek86 wrote:Kochane ...
Ze spuszczoną głową , pełna żalu i smutku wbijam się do was na styczeń.
Wczoraj @ odebrała mi nadzieje , że jeszcze w 2016 roku zobaczę upragnione dwie kreseczki.
Co do testowania obiecałam sobie że w styczniu nie będę się spieszyć z testowaniem ... więc proszę o wpisanie mnie na 21 styczeń :*
Dzień BabciTusiek86 lubi tę wiadomość
-
Tusiek86 wrote:Rzeczywiście dzień babci
Dziewczyny w styczniu musi się nam udać - no po prostu musi...
Nie ma innej opcji.
Ja testuje 31.12 na zaś, żeby móc z czystym sumieniem pić
Jak tam po świętach? Ja się tooooczę. I to nie od ilości wina ^^FreshMm, Ośmiorniczka, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny, jestem tu nowa chociaż poczytuję forum od kilku tygodni
To nasz pierwszy "prawdziwy" cs bo w ostatnim mój mężyk niestety był chory także proszę nas zapisać na testowanie na 4 stycznia chociaż pewnie w sylwestra pierwsza mała próba będzieWiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2016, 19:53
FreshMm lubi tę wiadomość
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
Jak po świętach? Ja się nie najadłam, bo wciąż na zmianę z mężem musieliśmy ganiać za naszym małym łobuziakiem, więc nie było czasu objadać się przy stole ^^ W sumie od kiedy się urodził nie pamiętam świątecznego obżarstwa, bo zawsze coś... to do cycusia dziecko przystawić, to uśpić, to ponosić, to pilnować, żeby sobie guza nie nabił itp.
-
I ja się melduję już na wątku styczniowym. Dochodzę do wniosku, że skoro nie ma u mnie problemów z owu to być może z implantacją.. niefortunnie mam krótkie fl i tak się zastanawiam, czy nie spróbować brać wysokiej dawki b6 w drugiej fazie cyklu a w pierwszej podstawową.. Moja fl 10 dni więc dość krótka ;/ Drugi cykl taka sama w tym miesiącu serduszkowanie było codziennie w tygodniu co było owu.. Nie ma szansy byśmy się "nie wstrzelili" Któraś brała może B6?
Testować będę 20-21.. Na 19 przypada termin @ więc ambitny plan dotrwać po tym czasie. -
A może by przykro mi:( trzymam kciuki za owocny styczeń, musi się udać!
ja też miałam do tej pory krótkie fl, w poprzednim cyklu trwała 10-11 dni, a już dwa dni wcześniej były bole jak na @ i plamienie. w tym cyklu próbujemy więc z lekarzem progesteron, może coś pomoże. póki co temp u mnie nie powala, czekam więc z niecierpliwością na jutro. objawów staram się sobie nie wmawiać, żeby nie ponieść sromotnej klęski...ale wszystkie wiemy jak jest3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny