Styczniowe testowanie (na dobry początek)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Monika, jak sobie spojrzysz na mój wykres to tuż przed wzrostem też u mnie spadła temp w dół i już żegnałam się z pozytywnym testem, a tutaj jednak miłe zaskoczenie! Życzę więc by i Ciebie spotkało
Ja ze swojej strony melduję - HCG 145,90 Dumna jestem z mojej fasolki! To najdzielniejsza fasolka jaką mamMada92, Kaczorka, FreshMm, Maja84, lilka1984, Bocianiątko, mycha91, Flowwer, channah lubią tę wiadomość
-
A może by... wrote:
Ja ze swojej strony melduję - HCG 145,90 Dumna jestem z mojej fasolki! To najdzielniejsza fasolka jaką mam
Cudownie!!!A może by..., Flowwer, Maja84 lubią tę wiadomość
Ponad rok starań z mierzeniem temperatury, testami owu itp. Rok przerwy.
26 lat
hormony w normie, nasienie b. dobre
Podwyższona prolaktyna
-
Kasiulka03 wrote:Kaczorek udostępnij wykres
Kasiulka - mam udostępniony kliknij w mój profil.
Monika - a rozsiadłaś się już wygodnie? :p jak tak to może zatestuję
A może by.. - gratuluję dzielnej fasolkiA może by..., Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
-Monika- wrote:OŚWIADCZAM
Że jutro w godzinach porannych mimo iż na moim wykresie można sankami zjeżdżać, testuję.
Ma być to ostatni NEGATYWNY test w tym miesiącu!
Zwłaszcza, że dzisiejsza temp. się nie liczy, o późniejszej godzinie na pewno byłaby wyższa Ja też się nie poddaję, przynajmniej mam cień nadziei, pomimo że serduszkowania u mnie jak kot napłakał xD
-
nick nieaktualnyA moze by... - nie tylko Ciebie rozpiera duma że Twoj fasolek tak ładnie rośnie
FreshMm - U mnie nie ma róznicy w temp, jeśli jest tylko godzina. Rozumiem gdyby spadła o 0,1 ale nie o 0,3. Jutro pewnie będzie wzrost po jutrze spadek i we wtorek okres -
-Monika- wrote:A moze by... - nie tylko Ciebie rozpiera duma że Twoj fasolek tak ładnie rośnie
FreshMm - U mnie nie ma róznicy w temp, jeśli jest tylko godzina. Rozumiem gdyby spadła o 0,1 ale nie o 0,3. Jutro pewnie będzie wzrost po jutrze spadek i we wtorek okres
Moja droga Oczywiście, że wiem o tym. Natomiast nie widzę nic złego jak się tym podzielę I każdej zafasolkowanej dumę z jej fasolki w pełni zrozumiem Generalnie to ja jestem pod wrażeniem, że w tak krótkim czasie tworzy się mały człowieczek.
Kaczorka, czekam niecierpliwie na Twoje testowanie.Bocianiątko, Maja84 lubią tę wiadomość
-
Kaczorka wrote:Normalnie w obowiązku się czuję, żeby jutro testować :p Ale nie bądźcie zawiedzione jak nic nie wyjdzie
Kaczorka ja czuję, że wyjdzie rano pierwsze co robię to odpalam ofBocianiątko, zubii lubią tę wiadomość
3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
suri2016 wrote:Kaczorka ja czuję, że wyjdzie rano pierwsze co robię to odpalam of
Jak będę w nocy 2-3 razy do toalety gonić to może nie wyjść :p
Zwłaszcza, że jakoś dziś marnie z wszelkimi objawami jedyny jaki mnie zastanawia to niechęć na słodkie.
Ale miło z Waszej strony, że we mnie wierzycie :pmycha91 lubi tę wiadomość
-
Kaczorka wrote:Jak będę w nocy 2-3 razy do toalety gonić to może nie wyjść :p
Zwłaszcza, że jakoś dziś marnie z wszelkimi objawami jedyny jaki mnie zastanawia to niechęć na słodkie.
Ale miło z Waszej strony, że we mnie wierzycie :p
Wierzymy! I czekamy! Będą II na bank A później nas wszystkie zawiruskujesz i wszystkie zajdziemy Ja w to wierzę bo wiruski od Ciebie będą magiczneWiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2017, 17:23
Kaczorka lubi tę wiadomość
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
Kaczorka wrote:Jak będę w nocy 2-3 razy do toalety gonić to może nie wyjść :p
Ale miło z Waszej strony, że we mnie wierzycie :p
Moja szwsgierka fanka slodyczy w ciazy ma ochote tylko na slone. I tak ma od 4 tyg ^^Bocianiątko lubi tę wiadomość
-
mycha91 wrote:Moja szwsgierka fanka slodyczy w ciazy ma ochote tylko na slone. I tak ma od 4 tyg ^^
No właśnie na myśl o czekoladzie mam w głowie myśl, że pewnie będzie niedobra :p a ogólnie jest mega!!
Ale okaże się na dniach czy to tylko mój mózg czy coś więcej -
A może by... wrote:Monika, jak sobie spojrzysz na mój wykres to tuż przed wzrostem też u mnie spadła temp w dół i już żegnałam się z pozytywnym testem, a tutaj jednak miłe zaskoczenie! Życzę więc by i Ciebie spotkało
Ja ze swojej strony melduję - HCG 145,90 Dumna jestem z mojej fasolki! To najdzielniejsza fasolka jaką mam
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Asikk wrote:Witam testujące
z niecierpliwością czekam na koniec stycznia żeby zatestowac. Oszaleć można z tym czekaniem, więc pomyślałam że w grupie raźniej chętnie się przyłącze.
U mnie 1 dpo a juz tez czekam na koniec stycznie i testowanie;-) -
Kaczorka wrote:Też mnie czasami taka myśl najdzie. Ale trzeba wierzyć
Mada92 lubi tę wiadomość