Styczniowe testowanie (na dobry początek)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaczorka wrote:Normalnie w obowiązku się czuję, żeby jutro testować :p Ale nie bądźcie zawiedzione jak nic nie wyjdzie
Jeśli masz zamiar obudzić się o 2 w nocy to już idź spać o 2 w nocy już będzie zielono ja testowałam przed 4Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2017, 19:24
-
Cameline wrote:Ja mam dobre przeczucia
Jeśli masz zamiar obudzić się o 2 w nocy to już idź spać o 2 w nocy już będzie zielono ja testowałam przed 4
Ostatnio zasypiam po 20 to na siusiu wstaję o 23, 2 i 5 :p jak w zegarku co 3h
Ale dziś sobie na wieczór z mężem film odpaliliśmy więc może do 21 dosiedzę :p -
Kaczorka wrote:Kiedyś żyło się zdrowiej, nie było tyle chemii.. nas jeszcze Czarnobyl pogrążył
Z tą chemia to nie jest tak do końca kiedyś o tym rozmawiałam z babcią i żeby coś wyrosło też się chemia używało także z tym Czarnobylem masz rację moim zdaniem to miało duży wpływ na nas zresztą o tym mówiono że tak będzie.
Apropo w moim mieście odkryli wczoraj 50tys. Chemikali nie daleko naszego mieszkania....Jakaś gruba sprawa bo wygląda na to że zworzono to z zjakiejs firmy ze Śląska. -
Mada92 wrote:A mnie coraz bardziej boli podbrzusze.. Bardzo. Aż promieniuje. Żałuję, że nie mam nospy
Może zaparz rumianku i poleż, zioła nieco pomagają. W ciąży można jeszcze buscopan, nieco mocniejszy od nospy ale z innej grupy leków rozkurcxowych
-
nick nieaktualny
-
Cameline wrote:Może zaparz rumianku i poleż, zioła nieco pomagają. W ciąży można jeszcze buscopan, nieco mocniejszy od nospy ale z innej grupy leków rozkurcxowych
Jeśli jestem w ciąży to wytrzymam myślałam o termoforze, ale to chyba nie wskazane?Ponad rok starań z mierzeniem temperatury, testami owu itp. Rok przerwy.
26 lat
hormony w normie, nasienie b. dobre
Podwyższona prolaktyna
-
Ale mnie naszło żeby coś zjeść. Po przejrzeniu spiżarki znalazłam słoik marynowanych maślaków i pierwszy raz nie zjadłam całego słoiczka:) Zaspokoiło moją chęć zjedzenia czegoś w 100%. Teściowie robią pyszne grzybki.
Tak się zastanawiam czy nic mi nie będzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2017, 22:06
-
nick nieaktualnyKatik wrote:Ale mnie naszło żeby coś zjeść. Po przejrzeniu spiżarki znalazłam słoik marynowanych maślaków i pierwszy raz nie zjadłam całego słoiczka:) Zaspokoiło moją chęć zjedzenia czegoś w 100%. Teściowie robią pyszne grzybki.
Tak się zastanawiam czy nic mi nie będzie. -
a ja właśnie zasypialam przy filmie i obudziło mnie takie pulsowanie jajnika, że raz dwa stanęłam na nogi... nie chcę się napalać, ale w grudniu 2-3 dpo też tak miałam.. zaczynam świrować znów3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
suri2016 wrote:a ja właśnie zasypialam przy filmie i obudziło mnie takie pulsowanie jajnika, że raz dwa stanęłam na nogi... nie chcę się napalać, ale w grudniu 2-3 dpo też tak miałam.. zaczynam świrować znów
Kufa Suri! Jak bardzo plodna mozna byc babo przebrzydla! Ale bedzie kropek farciaro :* :* :*suri2016 lubi tę wiadomość
-
Witam ponowie babeczki,miesiączka spóźnia mi się drugi dzień(cykle regularne 28 dniowe), mierze temp. rano 37,2 wiem,że taka może być też przed @,ale może jednak się udało. Miałam objawy jak na miesiączkę ale ustąpiły tylko został ból piersi. W 25 dc robiłam test,który wyszedł negatywny. Może podpowiwcie kiedy zrobić ponownie test. Na razie się nie nakręcam. Czekam do przyszłego tygodnia.