Styczniowe testowanie (na dobry początek)
-
WIADOMOŚĆ
-
mamusia2 wrote:dostałam w srode skierowanie na bete. od razu zrobilam ale wyniki dopiero 25 w srode na wizycie u gina. temp nie mierze
mamusia - wszytko będzie super i na jesień będziesz miała ślicznego bobasamamusia2 lubi tę wiadomość
-
Bocianiątko wrote:Gratuluję kolejnym zafasolkowanym! Rośnijcie zdrowo i ślijcie wiruski!
Ja juz parę dni po owu i obiecałam sobie ze nie będę się doszukiwać objawów i testować dopiero w dniu @! Ale mam jakieś dobre przeczucia...
ohoho, skąd ja to znam:) Wlasnie tez sobie postanowila, ze nie bede wsluchwiac sie za bardzo, nie szukac i sie nakrecac;-) Zobaczymy co z tego wyjdzieBocianiątko lubi tę wiadomość
-
A może by... wrote:A ja się stresuje bo u mnie jakoś wybitnie nie ciemnieją te kreski. Martwię się tym bardzo. Bo skoro beta była dwa dni temu 59 to chyba dziś już powinna być mocna krecha a tam ciągle jest ale raczej bez większych zmian.
A może by... lubi tę wiadomość
-
Kaczorka wrote:A może by.. nic się nie martw - wszystko będzie dobrze
A kolejka niezła! Ciekawe co tak ludzi w sobotę naszło na badania. Hehe, chyba że to młode łaski w celu potwierdzenia ciąży
Nie. Raczej większość to rodziny z dziećmi. Dwie czy trzy kobietki w ciąży zaawansowanej dwie staruszki i kilku mężczyzn. W życiu bym tu nie siedziała gdyby nie to że ta beta ma być oznaczana 48 lub 72 godziny po pierwszej a jutro to na pewno nie zbadam. -
A może by... wrote:Ile powinna wynosić moja beta 14 dpo? Wg zapłodnienia dziś zaczynam 5 tc a wg @ dopiero w poniedziałek
-
A może by... wrote:Kaczorka a Twoja beta jakos pokazywała że nie było zarodka czy nie widać tego do czasu usg?
A może by nic się nie martw, na pewno wszystko jest w porządku. Polecam BHCG robić w diagnostyce, dopłacisz kilka złotych i wynik jest do 2h, Agniechaaaa mi ostatnio powiedziała
beta na poczatku powinna przyrastac jak szalona, podwajać się co 48h. mi lekarz ostatnio powiedział, że wartości nie mają aż takiego znaczenia, ważny sam przyrost, ale powinna po terminie @ być kilkaset, ok 200-300 jednostek. Wiadomo jednak, że każdy organizm jest inny więc nie ma się co sugerować.
a Ty się nie denerwuj, bo fasolki tego nie lubiązubii lubi tę wiadomość
3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
A może by... wrote:Ok. To modlę się o tą 100. Mam nadzieję że fasolka dzielnie tam produkcję prowadzi
Ja tu tupam nogami w pracy i czekam na wypasioną betkę bedzie dobrze !!!
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄