Styczniowe testowanie (na dobry początek)
-
WIADOMOŚĆ
-
aneska92 wrote:madzia8lenka to ja Ci na prawdę zazdroszczę wytrwałości
W poprzedniej ciąży dowiedziałam się o niej długo po terminie @, gdyż w terminie dostałam krwawienia... które trwało 3 dni, przy normalnych @ przynajmniej 6-dniowych, co początkowo zrzuciłam na upały, stres...
No i jakieś 2 tygodnie po dość krótkiej "@" coś mnie tknęło i zrobiłam test i 2 piękne, grube krechy
A teraz... Wyczekiwanie, liczenie, prowadzenie kalendarzyków, mierzenie, sprawdzanie...
I tylko nerwy, bo jak to hipotetyczne 5 dni po owulacji test nic nie pokazuje?! Ale jak to możliwe?!
Biorę to wszystko z dystansem, bo wiem, że nawet pozytywny test nie wróży szczęśliwego rozwiązania, ale z drugiej strony jestem tak niecierpliwa... 11 dni do @... Chyba po prostu dla świętego spokoju będę omijać apteki szerokim łukiem, co by nie kusiło na kupno testu
Poprostu nie chce się po raz kolejny rozczarować,wolę poczekać do wtorku zostało zaledwie jeden dzień,więc do przeżycia -
nick nieaktualny
-
madzia8lenka wrote:Poprostu nie chce się po raz kolejny rozczarować,wolę poczekać do wtorku zostało zaledwie jeden dzień,więc do przeżycia
Ale ty jestes kozak wytrwaly tej! Ja to bym juz zasikala polowe asortymentu w okolicy ^^madzia8lenka, zubii, Bocianiątko, Amy333 lubią tę wiadomość
-
Nigdy dziewczyny nie robiłam testu wcześniej niż w dniu spodziewanej miesiączki ale w tym miesiącu chyba będę testować w 10 dpo
Nie wiem czy forum tak na mnie działa czy fakt że poszliśmy na jakość a nie ilość w 99,9 % trafiliśmy idealnie.
Test kupiony o czułości 10 ale poprostu się boje że nadzieje stracę jak wyjdzie negatywny a tak do @była nadzieja
10 dpo wypada w środę więc zobaczę jeszcze może mi przejdzie
-
Kasiulka03 wrote:Nigdy dziewczyny nie robiłam testu wcześniej niż w dniu spodziewanej miesiączki ale w tym miesiącu chyba będę testować w 10 dpo
Nie wiem czy forum tak na mnie działa czy fakt że poszliśmy na jakość a nie ilość w 99,9 % trafiliśmy idealnie.
Test kupiony o czułości 10 ale poprostu się boje że nadzieje stracę jak wyjdzie negatywny a tak do @była nadzieja
10 dpo wypada w środę więc zobaczę jeszcze może mi przejdzie
Miejmy nadzieję,że będą już II kreseczkiKasiulka03 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny chyba nic z tego Coraz bardziej boli brzuch tak jak na @, co chwile chodzę do łazienki sprawdzić czy to już.. Chyba @ przyjdzie wcześniej ;-(Ponad rok starań z mierzeniem temperatury, testami owu itp. Rok przerwy.
26 lat
hormony w normie, nasienie b. dobre
Podwyższona prolaktyna
-
Mada92 wrote:Dziewczyny chyba nic z tego Coraz bardziej boli brzuch tak jak na @, co chwile chodzę do łazienki sprawdzić czy to już.. Chyba @ przyjdzie wcześniej ;-(
A może to objawy ciąży. Często dziewczyny piszą że myślały że to ból na miesiączkę a pojawiły się II kreskizubii lubi tę wiadomość
-
A mnie dziś w nocy cały czas męczy ból podbrzusza, ale tylko samego podbrzusza. Spać jak zwykle nie mogę..
Zmierzyłam temperaturę, żeby porównać o tej samej porze i szok! Pierwszy raz po nocy termometr pokazał równe 37,0 st.C.
Teraz to już w ogóle jestem ciekawa jutrzejszego testowania :pAmy333, Bocianiątko, Cameline, Sakota, kaha lubią tę wiadomość
-
Kaczorka wrote:A mnie dziś w nocy cały czas męczy ból podbrzusza, ale tylko samego podbrzusza. Spać jak zwykle nie mogę..
Zmierzyłam temperaturę, żeby porównać o tej samej porze i szok! Pierwszy raz po nocy termometr pokazał równe 37,0 st.C.
Teraz to już w ogóle jestem ciekawa jutrzejszego testowania :p
A mam takie pytanie dziewczyny,od ktorego dnia po owu zaczyna dzialac detektor ciąży?:p -
Kaczorka wrote:A mnie dziś w nocy cały czas męczy ból podbrzusza, ale tylko samego podbrzusza. Spać jak zwykle nie mogę..
Teraz to już w ogóle jestem ciekawa jutrzejszego testowania :p
A nie mówiłam ze to była implantacja? czekam na piękne dwie kreseczki i magiczne wiruski!
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
A ja mam kryzys oczekiwania, dziś dopiero 5 dpo ;/ ale w sumie w tym miesiącu wszystko tak się nie składało, że nie wierzę ani trochę. Dużo nerwów, tata trafił na pogotowie (na szczęście okazało się, że fałszywy alarm - miał objawy kolejnego zawału) i do tego wszystkiego jeszcze jakaś infekcja mnie złapała bo wszystko mnie tam swędzi ;/
sorry, dziewczyny za marudzenie -
melonek - marudź ile chcesz! Weźmiemy to na klatę i proszę myśleć pozytywnie - to połowa sukcesu
A u mnie to się na dniach okaże czy faktycznie jakiś mały Kaczorek się rozwija
Staram się nie nakręcać, ale same wiecie jak to jest :pBocianiątko lubi tę wiadomość