Styczniowe testowanie (na dobry początek)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć, u mnie dziś spadek temp natomiast jutro powinna wzrosnąć - miejmy nadzieję. Jak jechałam dziś rano autem to tak mi coś szepnęło za uchem "jesteś mamą".
Od owu cały czas boli mnie brzuch jak na @ a to dopiero 6dpo. Pierwszy taki cykl mam, zwykle bolał max parę dni przed. Zobaczymy cop będzie.
Czekam niecierpliwie co wyjdzie u Was i powinny się posypać gratulacje:)zubii lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, które testują w najbliższych dniach trzymam mocno kciuki za 2 kreseczki.
U mni dzisiaj test negatywny 9dpo.
Ale mam ogromną nadzieję, że jednak jestem w ciąży. Czuje się bardzo dziwnie, ciągle pobolewa mnie brzuch i jestem zmęczona. Albo ciąża,albo jestem chora. Zobaczymy. W środę 11dpo idę na betę i skończy się ta niepewność.
Kaczorka czekamy -
madzia8lenka wrote:Ja nie mogę wytrzymać i robię dzisiaj popołudniu
madzia8lenka lubi tę wiadomość
Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
Mam do Was prośbę, mój gin uważa że nie ma co robić jeszcze badń bo to dopiero 4 cs ale mam prośbę co polecicie zrobić dla własnego spokoju?? na razie robiłam tylko morfologie która wyszła książkowo, tokso i cytomegalie też ujemne (robiłam 11.11.2016)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2017, 09:59
Tomasz 09.2018
gg88 wrote:Mam do Was prośbę, mój gin uważa że nie ma co robić jeszcze badń bo to dopiero 4 cs ale mam prośbę co polecicie zrobić dla własnego spokoju?? na razie robiłam tylko tokso i chlamydie
zubii lubi tę wiadomość
Ponad rok starań z mierzeniem temperatury, testami owu itp. Rok przerwy.
26 lat
hormony w normie, nasienie b. dobre
Podwyższona prolaktyna
-
Mada92 wrote:Ja zrobiłam sobie hormony (TSH, FT4, FT3, anty-TG, anty-TPO i prolaktyne. Wolałam mieć pewność niż potem pluć sobie w brodę, że czekałam rok i nic z tego.Tomasz 09.2018
czyli jutro muszę lecieć na badania się wstrzeliłam z pytaniem:) Tak istotny jest dzień cyklu przy prolaktyniue??Tomasz 09.2018
gg88 wrote:Mam do Was prośbę, mój gin uważa że nie ma co robić jeszcze badń bo to dopiero 4 cs ale mam prośbę co polecicie zrobić dla własnego spokoju?? na razie robiłam tylko morfologie która wyszła książkowo, tokso i cytomegalie też ujemne (robiłam 11.11.2016)
A w 7-8 dpo progesteron czy ovu występuje
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
gg88 wrote:czyli jutro muszę lecieć na badania się wstrzeliłam z pytaniem:) Tak istotny jest dzień cyklu przy prolaktyniue??
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
gg88 wrote:Dzięki za info właśnie przejrzałam wyniki z 06.2015 i tam miałam TSH 2,57 więc może to tu leży problem - bo wysokie TSH to chyba utrudnia zagnieżdżeniu tak?Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualnyJa już krew oddałam, teraz tylko czekać do 15 na wynik Kurczę, boję się, że to jednak jest fałszywy test pozytywny (ale żeby 2??) Całkowicie odpuściłam już, w czwartek wróciłam zapłakana jak lekarz powiedział, że mam się starać 2 lata i dopiero wtedy coś zacznie myśleć.. Cały czas czytam co może fałszować wynik testu.. No nic, niedługo się okaże..
madzia8lenka: trzymam mocno kciuki za 2 kreseczki!! ))madzia8lenka, Flowwer lubią tę wiadomość
-
Aneczkaa87 wrote:Ja już krew oddałam, teraz tylko czekać do 15 na wynik Kurczę, boję się, że to jednak jest fałszywy test pozytywny (ale żeby 2??) Całkowicie odpuściłam już, w czwartek wróciłam zapłakana jak lekarz powiedział, że mam się starać 2 lata i dopiero wtedy coś zacznie myśleć.. Cały czas czytam co może fałszować wynik testu.. No nic, niedługo się okaże..
madzia8lenka: trzymam mocno kciuki za 2 kreseczki!! ))
Również trzymam mocno kciuki,aby był wynik pozytywny czekamy za wiadomością -
Aneczkaa87 wrote:Ja już krew oddałam, teraz tylko czekać do 15 na wynik Kurczę, boję się, że to jednak jest fałszywy test pozytywny (ale żeby 2??) Całkowicie odpuściłam już, w czwartek wróciłam zapłakana jak lekarz powiedział, że mam się starać 2 lata i dopiero wtedy coś zacznie myśleć.. Cały czas czytam co może fałszować wynik testu.. No nic, niedługo się okaże..
NIC NIE CZYTAJ W INTERNECIE! Do 15 to już tylko moment i wszystko się okaże Bardzo wątpię, żeby aż 2 testy się myliły. -
nick nieaktualnymelonek: mam nadzieję.. Już nawet mam myśli, że to ciąża urojona (podobno wtedy też wychodzi test pozytywny), albo pozamaciczna.. mam już 2 dzieci, ale teraz bardziej wariuję niż wtedy hehe.. Szczególnie, że lekarz nie dawał nam dużych szans na ten cykl. Dziwne, że nie mam prawie żadnych objawów. Jedynie ból jajnika, z którego była prawdopodobnie owu tak jak przed @, tylko czasami mocniej. I jestem cały czas podenerwowana. Ale nic poza tym. Nawet piersi mnie nie bolą