Styczniowe testowanie (na dobry początek)
-
WIADOMOŚĆ
-
kania85 wrote:dziewczyny ile dni po odstawieniu duphastonu dostawałyście okres?ja od wczoraj nie biorę a @ nie ma,tylko ciemne brązowe plamienie...męczy mnie już ten stan,albo w tę albo w drugą stronę...bo zwariuję,test wczoraj sikany na negatyw
Ja najdłużej na @ po odstawieniu czekałam 10(!) dni ale zazwyczaj około 5Franko czeka na rodzeństwo
zaczynamy 4cs -
Dziewuszki byłam w Rossmannie i kupiłam 2 testy ciążowe i owulacyjne.. No i mnie korci! Korci jak cholera!Ponad rok starań z mierzeniem temperatury, testami owu itp. Rok przerwy.
26 lat
hormony w normie, nasienie b. dobre
Podwyższona prolaktyna
-
melonek wrote:Jeśli chciałaś wytrzymać do środy to powinnaś dziś nie kupować testu Niestety jak już jest pod ręką to ciężko się powstrzymać
Noo! Najchętniej już bym siknęła
Ponad rok starań z mierzeniem temperatury, testami owu itp. Rok przerwy.
26 lat
hormony w normie, nasienie b. dobre
Podwyższona prolaktyna
-
Kaczorka wrote:Rano :p
Kaczorka ja Ci już mogę powiedzieć, że bez dwóch zdań ten test był pozytywny. Jeśli to był bobotest, to na początku ciązy po czasie potrafi wyjść kreska. Jutro bez dwóch zdań będzie ciemniejsza kreska3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
innamorata88 wrote:Z prolaktyną dzień cyklu nie jest tak istotny jak czas jej wykonania - moja klinika twierdzi, że najlepiej zrobić badanie do godziny 9 i na czczo.
Moja twierdzi, że na czczo w 11-12 dc, tak jak testosteron3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
Czekamy na córeczkę
-
nick nieaktualnyBeta 22.7 Jeszcze nie mogę w to uwierzyć Chociaż zaczynam się martwić czy to nie za mało. Jednak jeśli w czwartek było <0.1, to znaczy, że zagnieżdżenie dopiero było niedawno. Więc może wynik nie jest aż taki mały.. Wiem, że najważniejsze jest, aby dobrze urosło. Teraz czekam niecierpliwie do środy na powtórkę..
Mada92, suri2016, Kaczorka, Katik, Sakota, gosiek25, gg88, mamusia2, Amy333, Bocianiątko, Flowwer, Cameline, AnnaManna, zubii, A może by..., melonek lubią tę wiadomość
-
Kaczorka wrote:Kupiłam 2 bobotesty o czułości 10 za 6 zł były :p a jak są strumieniowe to mogę je umoczyć w pojemniczku? Bo sikać 10 sekund to nie dam rady!
moim zdaniem żółty bobotest jest i tak czulszy niż te strumieniowe. możesz moczyc w pojemniczku śmiało3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
Czekamy na córeczkę
-
Aneczkaa87 wrote:Beta 22.7 Jeszcze nie mogę w to uwierzyć Chociaż zaczynam się martwić czy to nie za mało. Jednak jeśli w czwartek było <0.1, to znaczy, że zagnieżdżenie dopiero było niedawno. Więc może wynik nie jest aż taki mały.. Wiem, że najważniejsze jest, aby dobrze urosło. Teraz czekam niecierpliwie do środy na powtórkę..
super, gratuluję a który to dpo?3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
Czekamy na córeczkę
-
Aneczkaa87 wrote:Beta 22.7 Jeszcze nie mogę w to uwierzyć Chociaż zaczynam się martwić czy to nie za mało. Jednak jeśli w czwartek było <0.1, to znaczy, że zagnieżdżenie dopiero było niedawno. Więc może wynik nie jest aż taki mały.. Wiem, że najważniejsze jest, aby dobrze urosło. Teraz czekam niecierpliwie do środy na powtórkę..
GratulacjęTomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
Odebrałam wyczekane wyniki i beta 35,62 w 3t2d
Czyli owulacja byla wczesniej, wg mojej (matczynej juz) intuicji byla w 11dc. No mniejsza o to, wazne ze jest co jest, dzisiaj bylam drugi raz na pobraniu i zobaczymy czy jest przyrost. Kochane wysylam Wam wiruski :*****Kaczorka, gosiek25, suri2016, Amy333, Bocianiątko, Flowwer, Cameline, AnnaManna, zubii, A może by..., melonek lubią tę wiadomość
-
W zasadzie jak do zagnieżdżenia może dojść nawet w 12 dpo to chyba nie ma co za bardzo rozkminiać wysokości bety
Gratuluję Ci i życzę byście zdrowo się chowali -
-
nick nieaktualny