Styczniowe testowanie (na dobry początek)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ohh najgorsze jest to że co miesiąc mówie nie wsłuchuj się w organiz a i tak to robie i byle objaw zaraz przeszukuje internet
Cudownie by było gdybyśmy mogli po serfowaniu już wiedzieć czy się udało czy nie
Ja czekam cierpliwie do czwartku labo niedzieli jeszcze zobaczę -
Sakota bardzo ładny przyrost Bety gratulacje.
Bocianiątko ja mam mięśniaka śródściennego na przedniej ścianie ok 2,5 do 3cm. Z pierwszym dzieckiem zaszłam w ciąże w 2cyklu i w ciąży nic się nie działo.
Z tym usuwaniem to chyba zależy od liczby mięśniaków i ich umiejscowienia. Pod kątem zagniężdzenia zarodka to niezbyt korzystne są te pośluzówkowe.
Sakota, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
patrycja32 wrote:
Bocianiątko ja mam mięśniaka śródściennego na przedniej ścianie ok 2,5 do 3cm. Z pierwszym dzieckiem zaszłam w ciąże w 2cyklu i w ciąży nic się nie działo.
Z tym usuwaniem to chyba zależy od liczby mięśniaków i ich umiejscowienia. Pod kątem zagniężdzenia zarodka to niezbyt korzystne są te pośluzówkowe.
Oby ten drugi cykl był szczęśliwy lekarz nic nie powiedział o rodzaju tych mięśniaków ale podobno są bardzo małe.
Podłamało mnie dziś to USG jeszcze z tym kiepskim endometrium...
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
madzia8lenka wrote:a ja dziewczyny jestem po tym negatywnym teście dzisiaj załamana,ale oczywiście umówiłam się na wizytę,którą mam jutro. Mam nadzieję,że powie mi coś konkretnego. No chyba że @ się pojawi.
Współczuje Mimo tego trzeba być dobrej myśli -
Hej kobietki.Dziś jest mój 23 dzień cyklu.Od ovulacji czuje jajniki,a przodujący w bólach jest ten z którego była owulacyja.Dziś temperatura spadła nieco ,a kilka dni była prazie na tym samym poziomie.Nie nakręcam się. Martwię się bo w Pl zrobiłam morfologie i wyniki nie zachwycają.Mam podwyzszone limfocyty i neurocyty.A przy badaniu śluzu znaleziono bardzo duże ilości erytrocytow.Napisałam do lekarza bo martwię się czy w ogóle jest możliwe zajscie w ciąże.Co myślicie?Konktretne starania od 2015
2 wczesne straty
2017 In Vitro -niestety bez skutku
AMH -1
2018 In Vitro KD klapa:(
2019 Badanie gdzie leży problem..
Kir AA totalny brak kirów implantacyjnych
Komórki nk
Mąż Hla C C1 -
Proszę dopisanie mnie do listy na 29.Jeszcze 6 dniKonktretne starania od 2015
2 wczesne straty
2017 In Vitro -niestety bez skutku
AMH -1
2018 In Vitro KD klapa:(
2019 Badanie gdzie leży problem..
Kir AA totalny brak kirów implantacyjnych
Komórki nk
Mąż Hla C C1 -
Dziewczyny ale się uśmialam, wczoraj w nocy śnilo mi sie ze znalazlam bizuterie w parku- sprawdzam w senniku, a tam....sen o bizuterii zwiastuje zajscie w ciąże!! omg omg;-)))
Kładę sie szybciutko spać z nadzieją na kolejne prorocze sny. Dobranoc -
No ja jednak chyba w tej ciąży jednak nie jestem wprawdzie temperatura wysoko nadal, ale testy uparcie nic nie pokazują :p no chyba, że to dziecko jakieś nieśmiałe i się ukrywa..
Detektor ciąży pokazuje jakieś 68%, więc niby szału jeszcze nie ma. Ale objawów też brak.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2017, 05:31
-
Amy333 wrote:Dziewczyny ale się uśmialam, wczoraj w nocy śnilo mi sie ze znalazlam bizuterie w parku- sprawdzam w senniku, a tam....sen o bizuterii zwiastuje zajscie w ciąże!! omg omg;-)))
Kładę sie szybciutko spać z nadzieją na kolejne prorocze sny. DobranocAmy333 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
UlaFalka wrote:Detektor ciąży to się najwidoczniej nie zna
Może późno była implantacja.
No sądząc po temperaturze to mogła być 2 dni temu
Zobaczymy w czwartek - OF mi na ten dzień @ wyznaczył póki co nie czuję się ani na @ ani na ciążę :p -
Kaczorka wrote:No ja jednak chyba w tej ciąży jednak nie jestem wprawdzie temperatura wysoko nadal, ale testy uparcie nic nie pokazują :p no chyba, że to dziecko jakieś nieśmiałe i się ukrywa..
Detektor ciąży pokazuje jakieś 68%, więc niby szału jeszcze nie ma. Ale objawów też brak.
to wszystko dlatego, że zatestowalas niebieskim bobotestem, kup żółty i jutro wyjdą 2 piękne kreskiBocianiątko lubi tę wiadomość
3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
Zrobiłam test. Ale bez przekonania. Jakoś dziwnie poczułam, że nie jestem w ciąży. Nie wiem skąd mi się to wzięło. Nawet się nie denerwowałam jak robiłam test. A w nocy znowu mi się śniło, że wyszły 2 grube, ciemne krechy. Jutro nie testuję, czekam na @Ponad rok starań z mierzeniem temperatury, testami owu itp. Rok przerwy.
26 lat
hormony w normie, nasienie b. dobre
Podwyższona prolaktyna
-
suri2016 wrote:to wszystko dlatego, że zatestowalas niebieskim bobotestem, kup żółty i jutro wyjdą 2 piękne kreski
To muszę kupić tego żółtego :p
A dzisiaj test zrobiłam jeszcze jakimś innym o czułości 25
Ale chyba wolę się nie nastawiać -
Kaczorka wrote:To muszę kupić tego żółtego :p
A dzisiaj test zrobiłam jeszcze jakimś innym o czułości 25
Ale chyba wolę się nie nastawiać
i na tym drugim też nie było cienia cienia?3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
suri2016 wrote:i na tym drugim też nie było cienia cienia?
Było tylko białe miejsce gdzie pasek powinien się pojawić
Więc wiesz - słabo to wygląda :p
Jedyny objaw jaki mnie zastanawia to brak wzrostu apetytu. Zawsze na kilka dni przed @ pochłaniałam wszystko a teraz jem dopiero jak głód poczuję. I właśnie jakiś katar mi się zaczyna.
A na dobrą sprawę jeśli implantacja miała miejsce w 10 dpo to może jeszcze testy 25 tego nie wykrywają.suri2016 lubi tę wiadomość