Styczniowe testowanie (na dobry początek)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasiulka03 wrote:Kaczorek głowa do góry może za w zaśnie na II kreskę
Dziewczyny a ile dni przed okresem szyjka się otwiera Ja jestem6 dni przed i jest bardzo zamknięta i mam wrażenie że taka bardzo zaśluzowana
Temperatura z dnia na dzien rośniezubii lubi tę wiadomość
-
Kaczorka wrote:Było tylko białe miejsce gdzie pasek powinien się pojawić
Więc wiesz - słabo to wygląda :p
Jedyny objaw jaki mnie zastanawia to brak wzrostu apetytu. Zawsze na kilka dni przed @ pochłaniałam wszystko a teraz jem dopiero jak głód poczuję. I właśnie jakiś katar mi się zaczyna.
A na dobrą sprawę jeśli implantacja miała miejsce w 10 dpo to może jeszcze testy 25 tego nie wykrywają.
No nic, pozostaje poczekać 2 dni..chyba, że skoczysz na betę, wtedy sprawa powinna już być jasna. trzymam kciuki żeby jednak fasol po prostu późno zaczął się gnieździć3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
No dziewczyny! Ja tu liczyłam o poranku na dobre wieści a tu co.. będę czekać dalej. Temperatura w górze to dobry objaw myślę. Moje testy wychodziły szybko ale blade później nie chciały ciemnieć. Dziś już za to taka ładna gruba krecha. Zużyłam ostatni
mamusia2, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
Kaczorka, u mnie też w tym cyklu nietypowo i nie mam nerwa przed @. Najczęściej już tydzień wcześniej mnie nosi.. no i cycki w ogóle nie jak w drugiej fazie.
Aktualnie siedzę w przychodni na badaniu krzywej.. glukoza to paskudztwo, przez tydzień słodkiego po tym nie ruszę :-p -
Jak tylko się budzę, nawet w nocy, patrzę co tu się dzieje wciągacie jak nic
Kaczorka może za wcześnie, ja ram czekam na zielonego Kropa wierzę i życzę bardzo!
Madzialenka daj znać jak po wizycie
Suri - piękne zdjęcie (jak to się nazywa, ostatnio mi jakoś słowa wypadają z głowy, ehh ta starość )suri2016 lubi tę wiadomość
-
summer86 wrote:Kaczorka, u mnie też w tym cyklu nietypowo i nie mam nerwa przed @. Najczęściej już tydzień wcześniej mnie nosi.. no i cycki w ogóle nie jak w drugiej fazie.
U Ciebie to akurat ładny spadek był więc pewnie coś tam sobie wije gniazdko!
A u mnie to ja nie wiem co to było w tym 10 dpo..
Hehe, dzięki dziewczyny, że we mnie wierzycie -
summer86 wrote:Kaczorka, u mnie też w tym cyklu nietypowo i nie mam nerwa przed @. Najczęściej już tydzień wcześniej mnie nosi.. no i cycki w ogóle nie jak w drugiej fazie.
Aktualnie siedzę w przychodni na badaniu krzywej.. glukoza to paskudztwo, przez tydzień słodkiego po tym nie ruszę :-p
Doskonale Cie rozumiem. Na samą myśl mnie zemdlilło! Fuuu! -
Destiny80 wrote:Hej kobietki.Dziś jest mój 23 dzień cyklu.Od ovulacji czuje jajniki,a przodujący w bólach jest ten z którego była owulacyja.Dziś temperatura spadła nieco ,a kilka dni była prazie na tym samym poziomie.Nie nakręcam się. Martwię się bo w Pl zrobiłam morfologie i wyniki nie zachwycają.Mam podwyzszone limfocyty i neurocyty.A przy badaniu śluzu znaleziono bardzo duże ilości erytrocytow.Napisałam do lekarza bo martwię się czy w ogóle jest możliwe zajscie w ciąże.Co myślicie?
same erytrocyty zaś mogą świadczyć o złogach w drogach moczowych, miałaś kiedyś kamicę nerkową?
co do morfologii to nie przejmuj się tak bardzo może to być obraz infekcji, może miałaś jakieś przeziębienie czy zapalenie gardła i stąd podniesione białe krwinki i wtedy też typowo wzrastają neutrocyty. Możesz podać ewentualnie ile powyżej normy masz te wyniki -
Hej dziewczyny! Czytam Was już od dłuższego czasu i chciałabym dołączyć do testowania. Jest to mój pierwszy cs, pierwszy raz mierzę temperaturę i prowadzę obserwacje - jest to dla mnie, jak na razie, czarna magia.
Ja będę testować w piątek, będzie to mój 10dpo:)Amy333 lubi tę wiadomość
-
Sakota wrote:Bardzo mozliwe! Mnie niedawno sie snilo ze jestem na weselu jako gosc. Oznacza to dla samotnych milosc, a dla malzenstw dzieci. No i prosze bardzo, jak tu nie wierzycz w senniki. Trzymam kciuki i wysylam wiruska :*
Dziękuję, wirusa wciągam z całych sił mhmmmm;-))Sakota lubi tę wiadomość
-
AgaH26 wrote:Hej dziewczyny! Czytam Was już od dłuższego czasu i chciałabym dołączyć do testowania. Jest to mój pierwszy cs, pierwszy raz mierzę temperaturę i prowadzę obserwacje - jest to dla mnie, jak na razie, czarna magia.
Ja będę testować w piątek, będzie to mój 10dpo:)
Trzymamy kciuki i witamy:) -
Dziewczyny jest cień cienia- wiem że po przepisowym czasie, ale może .....
Nie wytrzymam, jadę na betę.
Trzymajcie kciukiKaczorka, Amy333, Sakota, A może by..., zubii, suri2016, gosiek25, Mamma-mia, Flowwer lubią tę wiadomość
-
patrycja32 wrote:Dziewczyny jest cień cienia- wiem że po przepisowym czasie, ale może .....
Nie wytrzymam, jadę na betę.
Trzymajcie kciuki
o jaaa, czekamy!